60

Handel

преди 3 години

Предполагам че всички вече са забелязали новата мантра на Тик Вун Сен - президентът иска отлагане на изборите, хората искат отлагане на изборите, сега ще се появят "писма" на майки, лекари, учители, профсъюзни дейци и т.н., които искат отлагане на изборите. Само Тик Вун Сен иска редовни избори защото му било омръзнало да бъде на власт.Но въпреки неговото желания сега няма да има избор - поради искането на "народа" няма как ще разпореди отлагането на изборите... горкият.

59

ХаХа

преди 3 години

сега не знаят как да нагласят машините и бюлетините. Датата е въпрос. Сега почват да помпят болните те се къпаха в чистата река. Бялата мафия не е озъптена продължават да избиват болни хората не знаят кого погребват. Измами те ковчезите май са празни. Гробарите вземат тройно.

58

vale_karo

преди 3 години

Не разбирам?Защо се коментират 43% а не 42% .Май някои пак ни агитират.

57

anonimen

преди 3 години

bb trayabva absolutna distanciya inace ne stava virosat e na vsyakade ste cakame padeemiyat da mine a tova ste sa nykolko godini

56

данчо

преди 3 години

Изборите са си избори,но протестите продължават.На 13-ти в 11ч.-всички пред парламента.Да "приветстваме"банкянският *** Боко Тиквата.

55

муспи

преди 3 години

Силата на печатното слово: Създава паралерна реалност, че има избори и гласовете се броят. Появяват се и вярващи. Те се възмущават, че се купуват румъвски гласове.

54

Анонимен

преди 3 години

Що се хабите излишно. На Радев каквото му наредят от резидентурата и той казва Слушам и изпълнява. Днес едно пуска и чака да стане конфликт, а като не стане обръща на 180 градуса и пак чака да стане конфликт и междувременно все е загрижен за нещо. Така по болшевишки, важното е да има шумиха, без решения това е пътя към кривата круша за всички.

53

тъй де

преди 3 години

Аааааа НЕ, от април Боце ще е безработен, да не му пускаме фъндък.

52

Анонимен

преди 3 години

Никакво отлагане

51

Проучване

преди 3 години

43% не могат да смятат, 15% не могат да четат, а останалите не са от тука и не знаят за какво става въпрос.

50

Анонимен

преди 3 години

Обработката за отлагане на изборите почна още лятото, когато Борисов, нали толкоз му е акълът, разсъждаваше на глас по този въпрос.Сега просто започна наглата част на изразяване на желанието за нарушение на Конституцията. Избори трябва да има през март.Избори ще има презмарт!

49

Анонимен

преди 3 години

Поредната лъжа - хората масово НЕ СМЯТАТ, че има какъвто и дабило смисъл от забавяне на изборите. Полза от това имат единствено управляващите и понеже медиите са техни, те си пишат статиите в подкрепа на това, което им изнася.Толкова е просто, та чак елементарно.

48

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Ако вярвам на Алфа Рисърч означава да остана заблуден от тенденциозно поднесените статистики(стъгмистики)!!!Проблемът не бил наложеният ковид -страх ,ами притеснението за развитието на нещо,което отдавна го няма в България, а това е Икономика!!!На "държавни слуги" не вярвам,защото почти всичко което се поднася е със ясна цел да се угоди на тези, които плащат......

47

ИНФОРМИРАН

преди 3 години

не виждам, дори изборите да са на първа дата КАК ще се състави ново правителство и от кои партии и коалиции, защото най-голЕм смях предизвикват тези, които пишат за коалиция на *** и пинокио, Дай България имат като електорат главно хората на Костов, та тъмносините и БСП, ще стане вътрешен погром

46

Анонимен

преди 3 години

Да...а повечето хора изобщо не искат сигурно и избори.Искат мутрата да управлява вечно.

45

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовВикаш, по бързо да дойдете и да фалирате някоя банка?

44

Анонимен

преди 3 години

избори през март няма да има, защото иде голям мор

43

КОМУНИСТИ

преди 3 години

най-много се изказват за провеждане на изборите ТЕЗИ КОИТО не ходят да гласуват ис пондемия и без пандемия

42

еоо

преди 3 години

само не разбрах с какво изборната селция е по-опасна от магазина да речем?!

41

Анонимен

преди 3 години

ЯВНО НА ТИКВАТА Е ДОКЛАДВАНА ОТ АЛФА КАКВА КАТАСТРОФА ГО ЧАКА И СЕГА ПОЧВАТ МАНЕВРИТЕ...