9

18960

преди 3 години

Няма по-страшно от невежеството, придружено със самонадеяност. Най-известното указание за тези лампи е да се ползват черни очила или в помещението да няма хора, когато се провежда дезинфекция с такава лампа.

8

Анонимен

преди 3 години

Абе тия нормални ли са ,в инструкцията за тези лампи пише ,че при употреба не трябва да има хора в помещението !

7

Жо

преди 3 години

Имам кварцова лампа с два режива на работа- ултравиолетов и инфрачервен.Инструкцията предупреждава, че за всеки от двата режим максималното време за ползване е до 20 минути. Задължително е ползването на специални тъмни очила.

6

Анонимен

преди 3 години

Ето това предизвикват "мерките срещу Covid-19"!Кажете на тези инвалидизирани деца, колко са необходими тези мерки.

5

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Учителя малллоумен ли е?С такова ни пекоха в детската градина, ама всички с очила и по 5мин по гърди и пет по гръб, отделно бяхме разположени в полукръг около лампата, за да сме на равно отстояние от лампата. Даскала да се радва, че децата не са ослепяло. Да не говорим, че се печеш по бельо и в училище бе става. Все едно да ловиш тен на морето с дрехи. Абсолютни крретени.

4

Анонимен

преди 3 години

Как цял час бе, вие нормални ли сте. Ако има хора - за 5-10м максимум. Ако няма - може и половин час да работи. Сигурно тези на първия чин са били на 1-2 метра от нея, че и без очила... Простотията ходи по хората, определено. Това може да доведе до рак..

3

анонимен

преди 3 години

то това причинява рак по принципедно време бяхме с очила и за минути, гръб корем и толкозне съм предполагал, че има толко *** хора в България

2

Анонимен

преди 3 години

Това е странно.Нещо лампата е бъгава.

1

Анонимен

преди 3 години

Да ги хвърлят направо в огъня тия малки заразоносители!