29

аз

преди 3 години

Такива лампи се включват в отсъствие на хора. След това се проветряват помещенията. Започва се винаги с по- малко време. Според мен са повече вредни, отколкото полезни. И къде е било медицинското лице в случая. А родителите дали ли са съгласие, кой е контролирал процеса. Това предписано ли е от РЗИ или някой пак се е престарал, за сметка на здравето на децата.

28

УЖАС !!!

преди 3 години

В указанията за употерба на тези лампи винаги има изрично предупреждение, че помещения и повърхности се облъчват с тях В ОТСЪСТВИЕТО на хора !!!

27

ДДРОнег

преди 3 години

Ми то техниката не е за всеки, на маймуни да подариш бомба - к'во ще стане ...Да се смееш ли да плачеш, на акъла на якои учители ...май повече на плач, горките деца ...Интернет ли е нямал или да пита бащата, който е подарил лампата как се използва ...

26

Анонимен

преди 3 години

родители ще даряват *** призведени за българския пазар и учителите ги тестват на деца хаха в републиката на мутрите и ръкопляскащите им по команда тапири от племето

25

Анонимен

преди 3 години

С такива мозъци не ни трябва пандемия. Хората сами се затриват.....

24

Astarot

преди 3 години

Поне като ги питат, защо са с тен през януари, могат да казват, че са били на ски...Иначе, проява на титанично невежество. Даже и не знам, от чия страна.

23

инженер

преди 3 години

А нека сега другаря доктор професор Тодор Кантарджиев ми обяснява колко съм неграмотен и как микровълновата ми фурна щяла да дезинфекцира маската на 2,4GHz нейонизираща радиация!!!БЕСЕН СЪМ!!! Бесен съм от такива доктори в костюми, вместо с бели престилки, които назидателно ме поучават!От вашите мaлoyмни мерки стана играчка-плачка! Вие сте за съд бе!!!

22

Totenkopf

преди 3 години

Тъпите селяни овчари сами се избиват ахахахах мега са глупави

21

Анонимен

преди 3 години

Няма никакъв проблем. Хора умират всеки ден. Няма за какво да се тревожим.

20

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам! То бива неграмотност ама толкова не бива! УВ лампите НЕ бива да работят докато в помещението има хора и животни! Отделно лампата отделя озон, който също е много вреден. Този учител е за наказание.

19

Анонимен

преди 3 години

Абе, съберете се и го пребийте тоя "дарител", ше муева маиката не нормална... Идьотин някъф...

18

Турете по една маска

преди 3 години

И лампата става излишна.

17

Сата НАТО

преди 3 години

Тия хора още малко ще почнат да правят жертвоприношения и да горят вещици. Моля ви, дайте интервюта с организаторите на това шоу, да се посмеем!

16

Анонимен

преди 3 години

Не е истина, колко е прос народа. Какво да очакваме от децата, като учителите са безмозъчни.

15

Само един шпрайт

преди 3 години

Прocти хора, прocти родители, прocти учители. Нямало вирус, нямало да слагаме маските, на ви сега цяла година карантина. Ваксините били с чипове, ваксините били вредни, на ви още 10 години карантина. Докато не измрат прocтите хора, няма да се оправим, но лошото е, че заради тяхната простотия, ще пострадат и невинни.

14

Анонимен

преди 3 години

А тази заспала майка с великото си дарение, защо не е предипредила как се ползва. Утре ще дарят някоя отрова. Овца

13

Лекар

преди 3 години

Няма ли кой да постави една много силна ултравиолетова лампа в Президентството ???

12

Анонимен

преди 3 години

Това малоумие беше предложено от вашия вожд и учител от банкя и партия герб. или не пак не сме разбрали нещо?

11

Анонимен

преди 3 години

Родителите да вадят медицински и да ги съдят.

10

Анонимен

преди 3 години

Защо се изненадвате? Учители стават такиве, дето за друго не ги бива. Белким се вдигне нивото с по-високите заплати, но скоро няма да се оправят нещата. Системното съсипване на образованието с цел производство на евтина работна ръка и гласоподаватели, води до такива ефекти.