42

SS

преди 3 години

ТОЗИ ВИРУС Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ЗА НАС ХОРАТА ЗАРАДИ МНОГОБРОЙНИТЕ НИ ГРЕХОВЕ. А НАБЪРЗО СЪЗДАДЕНИТЕ ВАКСИНИ СА НАКАЗАНИЕ ЗА ЛЕКОВЕРНИТЕ ЧЕ НЯКОЙ МИСЛИ ЗА ТЕХНИЯ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ. НАИСТИНА СЕ УЧУДВАМ ЧЕ ИМА ТОЛКОВА НАИВНИ ХОРА.

41

Анонимен

преди 3 години

Къв оптимизъм бе? Аз един човек не съм видял да се радва на великата ваксина. Иначе с приятелите се срещаме вече редовно по домашно и на кафе из градинките - всички изкарахме някакъв грип и не ни дреме особено. Ако бяха слушали Мангъра, вече да сме забравили

40

Анонимен

преди 3 години

Ама то има проблем с поръчката,защото ЕС е поръчал от няколко ваксини по малко и от нито една достатъчно.Причината е,че не се знаеше коя ще стане готова и одобрена първа.Освен това вирусът вече мутира и колкото повече се разпространява,толкова повече ще мутира.Това няма да има край!

39

Анонимен

преди 3 години

Хората с прекъснати здравни осигуровки нямат личен лекар. Това са много голям процент от хората. Те не виждам как ще получат ваксината щом личен лекар ще я определя и поставя. Няма как да се говори за една държава 70% да се имунизират. В нашата държава хората постоянно пътуват. Има маного хора живеещи навън. Те се връщат и като не са имунизирани ще се променя процента на защита.

38

Анонимен

преди 3 години

В България с 3 палатки и 3 хладилника Зил няма как да не е тромава. Лекари няма. Кой ще ги поставя тези ваксини? Много ясно, че ще е бавна. Докато се поставят двете дози ще дойде ред на следващите пристигнали ваксини. На първите получили ваксина може да се загуби част от имунитета. След това ще дойдат новите ваксинирани и всичко ще е като ефекта на доминото.

37

Картофчо

преди 3 години

Нормално, никой не иска да си правят експерименти с него, надявайки се да са измислили ваксина срещу грип. Хората много отзавна са разбрали, че всяко ново лекарство трябва внимателно да се тества. И още повече когато става въпрос за бърникане в РНК и ДНК. Теоретично всичко трябва да е ОК, но грешки стават винаги. Историята познава много непоклатими теории които са се оказали погрешни!

36

Анонимен

преди 3 години

Бавна и тромава е. Така си е. Но това е и по технически причини. Първо казаха само лекар може да поставя ваксината. След това казаха който се ваксинира трябва да остане на контрола от 15 м. до 30 мин. да се следи от лекар. След това казаха да не се имунизират алергични хора. Всичко това дава много сигнали на хората. Те започват да се питат: "Амиии, сега ако съм алерегичен и не знам? Ако съм безсимптомен носител и ми вкарат антиген може да се удвои имунният отговор, и да изпитам болки на Ковид."

35

Анонимен

преди 3 години

То проблема е,че вирусът мутира и докатооооо се ваксинииииираме ще дойде нов щам и хоп, хайде от начало.

34

Бавно и мудно ?!

преди 3 години

В САЩ за 72 часа са имунизирали 1,5 мил. души , за сравнение в Русия вече за 5 месеца от одобряване на тяхната ваксина Спутник са имунизирали няколко хиляди души .........

33

вярно е

преди 3 години

До ЩерюТова е мулти-удари в различни посоки,да се ограби населението и се унищожи средната класа,за да натрупа някой капитал,но също и да се вакрат чипове,като така човека се контролира с телефони,чрез сателит,да се следи цялото население или да се разболява и убива,ако богаташите и хората с власт пожелаят това,скоро ще четат и мислите ви,да ви контролират физически,психически,кариерно,дори да говорят през вас и т.н.,т.е. единия процент на света да държат останалите хора в абсолютно робство

32

Щерю

преди 3 години

Как кукловодите притискат хората по света - първо с разработения по тяхна заповед корона-вирус, после и със съмнителните по умисъл им ваксини. Чудовищно! Нека починалите невинни хора да тежат на тяхната съвест...

31

Анонимен

преди 3 години

дрън-дрън.... че хората никъде не са перфекционисти. Само Варшавския договор беше такъв.

30

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Бавната ваксинация ще даде възможност новините за страничните ефекти на ваксината да се разпространяват по целия свят и така по-малко хора ще искат да се ваксинират с нея и това ше доведе до още по-бавна ваксинация...

29

Анонимен

преди 3 години

Колко са спряли да еволюират хората, щом се хващат на една лъжа за един външен вирус!Бог е любов и абсолютна свобода.Където е Бог, няма болести.

28

Анонимен

преди 3 години

От хилядолетия хората са лъгани и манипулирани за болести.За това че медицината лекува,за да печелят фармацевтичните компании лекарите и СЗО ,който нямат интерес хората да живееят в любов мир и хармония.Най големият лечител, е самият човек.Божественото в него.

27

българин

преди 3 години

Мисля че е съвсем нормално.Една измислена "кампания" гонеща икономически и политически цели,с излязъл и родил се в лабораторни условия "вирус" Няма как да са динамични ако беше се появил по съвсем естествен начин нали?-:) Обвиниха Китай запада в началото нали? И сега вече Никой не обвиняват.Забравиха за Китай.-:) А Китай им /ни доказа че са много задружни и се оправиха бързо.А на Европа колко ще е нужно още?

26

Мъни Моней

преди 3 години

Ако ваксинацията щеше да помогне, болестта беше невиждано свирепа и управляващите бяха загрижени за стадото парите и ресурсите нямаше да имат значение, за 2-3 месеца щяха да ваксинират всички! Тогава икономически и организационни пречки нямаше да се изтъкват. Та всичко е един фарс!

25

Анонимен

преди 3 години

Ама вие ме кефите, да не си мислите че първо ще се намерат толкова тъ.паци и 2-ро че ще стане за 1 месец , ще бъде години , не един а 10 щама ще минат докато мине ваксината, а колко ще е ефективна и колко безопасна тепърва ще се разбира. Но ковид уби здравия разум и демокрацията миналата година

24

Анонимен

преди 3 години

До 32Така наречените нови щамове са от така наречените ваксини. Змията си хапе опашката.

23

Анонимен

преди 3 години

Какви ти ваксини, като прииждат нови щамове и мутации.