62

Хюго Бос

преди 3 години

Не стана ясно защо отговорът на Тръмп е бил хаотичен или си продължавате сьманипйлациите. Хаотичен беле на СЗО, ама грантовете ги дават за други новини, нали?

61

Силно Притеснен

преди 3 години

Лошото е че всички смятат че щом има 20 млн ваксини това автоматично се превръща в 10млн ИМУНИЗИРАНИ , но реалността е съвсем различна , да не говорим че след 3 седмици ще трябва да се сложи втората доза и не става толкова бързо колкото очакваха.За обикновенния човек ще има време след лятото.

60

Handel

преди 3 години

Ами като си нямат бусове за кремвирши ще се бавят я!

59

Анонимен

преди 3 години

Нека най скоро време вие и вашите убийсгвене ваксини и всичко да се провали бог да ви накаже най скоро време неви искаме никакви ваксини сложете си вие у *** тия ваксини

58

Анонимен

преди 3 години

Шахин Шейтан се изака. Смрад! Масов убиец!

57

Лора

преди 3 години

Нещо много започнаха от различни държави да съобщават за смъртни случаи след ваксинация.

56

-10

преди 3 години

До АнонименИ къде видя либерално в цялата история с вируса. Точно национализма е причината всичко да се срива покрай тоя вирус, щото всяка коза си гледа своя крак.

55

Е. Е.

преди 3 години

ГЕРБ са винновни за цял свят, според др. президент Радев.

54

Анонимен

преди 3 години

Ей добре, че когато са пуснали ваксините против детски паралич, шарка и туберколоза не е имало Фейсбук и бг мама...

53

Анонимен

преди 3 години

Никой не е успял да пороби хората. Опитите са от хиляди години но на финала се появява мустакатия и ги смачкваме като ***.По последни проучвания национализма се възражда във всяка точна на света. Битката предстои.Ако има война срещу либералната пacминa аз отивам доброволец.

52

гейтс

преди 3 години

ХАХА ДРЕСУРАТА ВЪРВИ УСПЕШНО, ГОТВЕТЕ ЧИПОВЕТЕ!

51

А Р И С Т О К Р А Т

преди 3 години

Чипа ще ви укроти, плeбeи. Чудя се, роботи ли да ползвам в имота си... Но защо да ги чупя, като ще имам на разположение биороботи, като вас. Нещо вземе да сдава багажа, спиране на тока и на бунището. И3MЕT.

50

МЪКА!

преди 3 години

ЯЗЪК!НЯМА ДА НАПЪЛНЯТ ГУШИТЕ ГЕЙТС И ДРУГИТЕ РЕПТИЛИ!

49

Анонимен

преди 3 години

Еми съвсем нормално е ! Ще се изгладят тези неща.Същата работа беше и с маските и дезинфектантите.А,у...голямо кряскане беше.Нямало маски,нямало дезинфектант...За 10 на дена се препълни .Вярно,че ваксините са по-сложен казус,но всичко ще се намести.Кому е нужна тази драматизация в статията ? Еми може много по-меко да се представи обстановката,да не угасва надеждата.И без това обществото е на ръба на психическата си издръжливост,недейте допълнително и ненужно да паникирате !

48

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията бавна, ама вирусчето работи доста пъргаво.

47

Анонимен

преди 3 години

'' Президентът разговаря с представители на здравните власти '' .................Не одобрявах когато Радев нахъсваше вандалите на чисто лична, емоционална основа, но в конкретния случай е прав ... България има нужда от правителство, която ясно да зададе график - програма за излизане от смъртоносното (за всички) Ковид безвремие. Не просто някой, който влачи нещата, защото така му е удобно ... коментарите на партийците на хранилка, които искат да 'бесят' този или онзи дори не ги чета

46

Анонимен

преди 3 години

Eееее, сега как ще ги чипират в Куба не е истина.

45

Анонимен

преди 3 години

..... Огромният мащаб на усилията на фармацевтичните компании.... Е ДА ПРИБЕРАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПАЧКИ ПАРИ

44

Анонимен

преди 3 години

АЗ НЯМА ДА СЛАГА Н'ИКВА ВАКС-СИНА ПОД НИКЪФФ ПРОБЛЕМ В ТОЯ ЖИВОТ,НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ ПОСЛЕ ЩЕ ДУХАТЕ СТУДЕНИЯ ТАРАТОР ТА ПУШЕК ЩЕ СЕ ВДИГА

43

SS

преди 3 години

Прогнозите ми и за тая година не са оптимистични.Съветвам всички.Не харчете пари за глупости,запасете се с храна и лекарства и се снабдете с нещо за самозащита.Ще попитате защо ? Защото предстоят потресаващи събития.(повтарям това са само мои прогнози).