10

Анонимен

преди 3 години

До До 7А при нас в 88-о процентът е 101!

9

Анонимен

преди 3 години

Каква низост,а 12 клас е изобщо излишен...

8

До 7

преди 3 години

При нас в 51 са поне 80% желаещите колеги, може да си сигурен, това ни е единственият шанс. Отделно и на нас ни е в пъти по-лесно да работим присъствено, отколкото дистанционно по цял ден.

7

Ванката

преди 3 години

12-ти клас е напълно излишен и единствената му "полза" е за статистиката - намалява се процентът безработни.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Гарантирам ти,че поне 80 % от учителите не желаят да си поставят ваксини! Особено онези,които са го преболедували!Управляващите в световен мащаб,без да искат си вкараха автогол с епидемията! Ако я бяха карали по-кротко и да не бяха зомбирали хората,сега наистина 70-80% от хората щяха да се ваксинират без да се замислят!

5

Анонимен

преди 3 години

Учениците от 12 клас отдавна не се интересуват от последната година в училище.На повечето не им пука за отсъствия,онези които ще кандидатстват се подготвят единствено по необходимите им предмети и присъствието им часовете са една досадна формалност и губене на време за самите тях!Още повече в тази обстановка!

4

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден пускат статия за да разделят и настройват народа един срещу друг с цел да отклоняват вниманието от управляващата клика, на която борбата с вируса се изчерпва единствено в телевизионни интервюта и мерки изпълними само на хартия. Относно ваксините поне 80% от колегите биха си поставили, но не се знае изобщо кога ще стигнат до нас учителите. Естествено този и Стаматов са им дежурните глашатай на пропагандният щаб, други училища в България няма.

3

Анонимен

преди 3 години

Това за дезинфекцията и температурата не е вярно. Сина ми учи в това училище и сутрин измерват температура проформа на някой деца, то няма и как да измерят на всичките 600 влизащи за 20 минути. Ноември имаха всеки ден свободен и часове, само където охраната не беше влизала да замества. Дезинфекцията е едно шише с дезинфектант на първият чин. Чинове, дръжки на врати и други повърхности децата не са виждали някой да бърше. Единствено чистачката намокря пода веднъж дневно в коридора и тоалетните.

2

Анонимен

преди 3 години

До Хитри даскалиНе мога да разбера,защо българчето е такова злобно същество,което мрази всеки,който живее и се справя по-добре от него,благодарение на собствените си умения и образование?Мразите лекарите,но ги търсите!Мразите учителите,но ги търсите,Мразите полицаи,военни,банкери,чиновници и др.техни колеги,но отново ги търсите!Не злоупотребявайте,с това,че сте им плащали заплатити,те също плащат данъци,дори и по-високи от вашите!Не очаквайте и те да ви се възхищават!

1

Хитри даскали

преди 3 години

Най-ефикасно е търтеите учители да си взимат пълната заплата, да си стоят вкъщи, да не се занимават с деца, с шум и с преподаване.Сега ще започнат: умираме, не искаме ваксини, вие не ни цените.