33

моч

преди 3 години

Би било добре да се прави разлика и респективно правилно да се използват понятията БЪЛГАРИН и БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН.Всеизвестно е че БЪЛГАРИТЕ са изчезваща нация ( семейства с 1 или 2 деца , много рядко с 3 или повече ) , като над 80% от тях живеят в собствен имот - ФАКТ ! Това не важи за една обезпокояващо голяма група БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ , която в голямата си част 10-15 индивида паразитират в незаконно струпани колиби с площ от 40-50 кв.метра - ФАКТ ! Културни особености - ФАКТ !

32

Нищо

преди 3 години

Това сега не е важно. Важното е да се ваксинират с хумористичната ваксина! Единствената обявена масова ваксина без да премине дори елементарните тестове на времето. Несравнима с никоя друга ваксина в историята на човечеството. Науката и политиката в началото на 21 век ще останат в историята като най-нелепото сношение опозорило и двете. След 150-200 години тогавашните хора ще се смеят какви *** са живели на Планетата...

31

До 555

преди 3 години

Имам трима приятели на 29, 31 и 28г, които живеят с техните и още не са женени ти за 24-25 ми говориш

30

555

преди 3 години

Ами за съжаление е така, имам приятели на по 24-25г, които още живеят с родителите си.

29

Съмнително

преди 3 години

Абе като гледам нашите гастарбайтери в Гермения и Британия в какви кутийки се свират като сардели нещо ми изглеждат съмнителни нещата. На Запад явно не броят гастарбайтерите,а за нас броят ромовете. Реално в България 30% от апартаментите и половината къщи по селата са празни.

28

Анонимен

преди 3 години

В България според Евростат домакинството е средно от 2,4 човека, като на един човек се падат средно по 1,2 стаи, а в Малта по 2,2 стаи.

27

Анонимен

преди 3 години

Ами така е - тате носи, мама меси, децата си живеят вкъщи и само се оплакват, че няма пари за къща и апартамент, ама дойде ли петък всички в заведенията хвърлят кинти... и после вкъщи мама готви и пере... ето това е *** ната ни нация...

26

Жо

преди 3 години

До ПатриотВ България живеят постоянно около 45 000 руснаци, а 300 000 са собственици на апартаменти по българското Черноморие.Броят на постоянно живеещите американци и хора с американски паспорти в България 5 400 души.

25

До 20

преди 3 години

Пупи, ти жив американец виждала ли си? Къв патриот си , ***...?

24

Тонката

преди 3 години

А Корнела ше гони Жоро Гергов от Бесепето:):):)Голем автогол:):):)Шоу по партизански ше има:):):)

23

Жо

преди 3 години

Една година бях касиер на сграда с 23 апартамента.Общият брой на живеещите беше 41 човека, което прави средно по 1,78 обитатели на апартамент.Това пренаселеност ли е?

22

Чао брокита

преди 3 години

Ей сега отивам да тегля ипотека за 40 квадрата тристаен по ливадите и вадите. И 1000 статии да пуснете, с имотния балон приключи. Продавайте си.

21

Митьо

преди 3 години

На мен нашите ми преписаха етаж от къща 134кв.м. и 36 кв.м. гараж. Бачкам си от у нас, голям кеф. Лятото се изнасям в северните стаи, зимата в южните.

20

Западняк

преди 3 години

Това са небивалици и това всеки живеещ на запад го знае.

19

Патриот

преди 3 години

проклет да е денят в който миризливият окупаторски американски ботуш стъпи в нашта родина!

18

Анонимен

преди 3 години

До QwertyТука да има как и таваните ще ги сложат в квадратурата. :-)

17

Анонимен

преди 3 години

Иии някой все пак ще каже ли какви са критериите за пренаселеност?

16

Анонимен

преди 3 години

Защо да плащам наеми на ***? Живея при родителите си и мога да си позволя кола бегачка и айфон и кафета с приятели.Защо трябва да давам парите си на душмани.А и при нашите винаги има сготвено ядене, изпрано, изчистено, бащата купил ракия..Аре у лево в Хамериканските ви стандарти.Ще живея при нашите завинаги!!

15

Сержант

преди 3 години

Глупости. Евентуално в София, донякъде може да се каже, но в провинцията не е така. Кто погледна блоковете около нас, 50% от жилищата са празни. Пълна спекула са тези статии.

14

Qwerty

преди 3 години

Нали съм бил на гости на приятели и роднини в София и Пловдив. Апартамент, който за мен е не повече от 50 квадрата го водят 70-80. Това е пълна измама, където живея се смята само пода вътре в стаите, а терасата никъде не се слага.