53

Светозар

преди 3 години

Ами, елате на село. Място има, колкото искате. Ще ви е просторно на душата.

52

Анонимен

преди 3 години

Причината е, че на Запад огромна част от населението живее в малките градове и селата. Големите градове са наемателски казарми, в които не само жилищата в тавани са стандарт, но и изцепки като измазани мазета, гаражи и фургони. Истински случай от Мюнхен е заключване на кухнята на комуналка и настаняване на още един наемател в нея. В твърде големи живеят старци на стар договор, които не могат да се изнесат, защото сега наето двойно по-малко жилище струва двойно повече и отгоре.

51

Анонимен

преди 3 години

Ммм.даа в България пенсионерите хранят сума ти лентяи. Някакви си станали по на 55години и живеят с родителите си. На всичкото отгоре родили по 2 деца и децата им кибичат всеки ден да ги хранят наготово. На всичко отгоре за капак се натискат и живеят при възрастните щото да им плащат тока,а те да си хойкат по ресторанти. Да обикалят по почивки и да пускат във ФБ снимки как п-люскат дондурма в Турция. Перкат си по 3 пъти в годината до Гърция. Що да си хабят парите за жилище като чакат наследство?

50

Анонимен

преди 3 години

Абе, нали искахте демокрация ?Сега всеки е свободен да избира къде да живее.Едно време се искаше жителство. Не можеше да излезеш от провинцията. Селата бяха като оазис. Беше много трудно и тежко в градовете. Нямаще какво да се купи защото равтовете на магазините бяха празни. През 1994г ходехме до съседно село да купуваме мляко и за подквасваме за бебето. От селата ходехме да си купуваме и трудно се намираше яйца дори да купиш. В града беше мор. Хората умираха от глад и студ.Сега отиват в града

49

мадрид до 46

преди 3 години

Ами така е. За това е виновно управлението. Няма елементарни условия за живот в малките населени места. Всичко се е забутало в София. Дори и аз, понеже когато идвах нямаше работа за моята специалност извън София. Сега има, но живота и средата ми е в София. Нека държавната администрация да се разпръсне. Стига с това централизиране. Живеем в дигитална среда ба*си. Ако VW бяха дошли, нещата щяха да се оправят малко и пловдив щеше да дръпне. Ама нашите много рушвети искат. Не се наядоха

48

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се смени властта. Смисъла на демокрацията е 4 години и след това следващия ,а не доживотна диктатура на мутрите. Като няма резултати и копаем дъното на класациите смяна до желания ефект.

47

The Real Бай Иван

преди 3 години

Докато това статукво се поддържа, балона ще е налице и дисбаланса ще се раздува в същото време. Всеки ще гледа да издържи на мускули до спукването на балона. Изчакайте малко. Прелния праг на издържливост наближава.

46

The Real Бай Иван

преди 3 години

Това се дължи на имотния балон, заради който масово хората си тикат парите в бетон, който нерядко стои празен. Основната причина за това е, че няма реални данъци върху имотите. Данъчните оценки са пародийни в сравнение с текущата цена на балона. КОгато се вдигнат тези неща малко нагоре и почнат да се плащат яко данъци, нещата ще се балансират. Хората ще потърсят малко сметка от празния бетон и тогава ще разберат, че наемите са ограничен ресурс, продажбите - също, излязат ли масово на пазара.

45

да обясня

преди 3 години

Мъж и жена имат къща на село, гарсониера в долна митрополия и вила в Ботевград - 3 имота на обща стойност 20000 евра. Нямат работа и се местят в София, живеят под наем с 2 деца в двустаен апартамент. Така се получава, че хем сме първи по собствени жилища, хем живеем в пренаселени жилища, хем населението намалява! Щото българина няма пари да си купи жилище според нуждите, наемите са си е*али мамата и до 35г живее с майка си и баща си и не се жени щото няма пари за деца/цени итн.

44

мадрид

преди 3 години

Добре де не мога да разбера - Как ще сме първи по собственост на жилище, а живеем пренаселено?

43

Анонимен

преди 3 години

това на снимката само ганювец може да го сътвори хахаха и после се чуди що никой не му харесвал ко4ината

42

Киртган стефчо

преди 3 години

Живеем на тясно ама какъв данък плащаме , като за мезонет с басейн вода.плащаме . Хем само се мием под мишниците с кърпичка от време на време. Плащаме за смет като че ли има ТЕЦ и дърпам тон сгурия на час.

41

Анонимен

преди 3 години

Два на един

40

Анонимен

преди 3 години

Колко квадрата на човек се смята за нормално пространство???

39

123

преди 3 години

И за чий тогава нон-стоп се строи?

38

Сифилисчо

преди 3 години

Туй в София. В по-малките градчета живеят само некролозите по вратите на апартаментите.

37

Анонимен

преди 3 години

Автоматчици апартаметчици с по шест пълнителя. А какво стана с митничарските селища киндердорф.Бъахахахаъ

36

Анонимен

преди 3 години

Колко поколения живеят заедно не е критерии за пренаселеност. Примерно мъж и жена в едностаен с кухненски бокс е пренаселен, а баба и дядо със деца, внуци и правнуци може да няма пренаселеност в огромна къща.

35

Боцмана на негово ви

преди 3 години

Живеем на тясно ,работим евтино и плащаме огромни данъци. . Да има за прогимназии в Барселона. Хасиенди сараи и хиликоптери за разходки и лодки белоснежни на три етажа. На пирса в Гърция и Испанияя.

34

Анонимен

преди 3 години

Ами като не ви харесва си сменете властта . Нали от тях зависи ? В когото е властта само той може да носи и отговорността .За кво съборихме комунизма за да бъде герб вечно на власт ли ? Да затваря частни бизнеси да става душман на хора които си плащат за основни документи ? За това ли падна комунизма ? Че те комунистите бяха в пъти по добри от гер.ерас еврг.ейстите ;) Тия са душмани чрез всеки важен документ .Ако си зависим от документ от тия нямаш никакъв шанс за честен съд ;)