11

Анонимен

преди 3 години

До 3aдpъстени балканци 8Глупости на търкалета. Техният ЕЛИТ е този дето е хитър. Нормалните евреи рутинно биват жертвани. Международните (((банкери))) финансират двамата мустакати ВСВ. Не им пука за собствените им съплеменници. Така че, не се подвеждай по това дето става със стандартните такива.

10

Анонимен

преди 3 години

"Има ли някой съмнение, че евреите са най-хитрия народ на света!? Щом те ваксинират по 150 000 души на ден, значи ваксините на Пфайзер и Модерна са ефективни и безопасни."И реши че е вярно, защото ти го казват медиите, контролирани от същия народ?

9

Анонимен

преди 3 години

ТЕЗИ С ФИЗИОЛОГИЧНИЯ РАЗТВОР - СА БЕЗОПАСНИ!А ДРУГИТЕ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО - СА СМЪРТОНОСНИ !

8

Анонимен

преди 3 години

министерството на пропагандата се събуди, погледна какво трябва да пише според Zeitschriften-Dienst и почнаха да бълват простотии... :)

7

3aдpъстени балканци

преди 3 години

Има ли някой съмнение, че евреите са най-хитрия народ на света!? Щом те ваксинират по 150 000 души на ден, значи ваксините на Пфайзер и Модерна са ефективни и безопасни.МОСАД знае най-добре!!!До края на Февруари епидемията в Израел ще е ликвидирана. Пускайте чартърите за израелски туристи!

6

Анонимен

преди 3 години

И тъй като са напълно безопасни, производителите отказват да носят съдебна отговорност за причинени увреждания или смърт, а ръководителя на компанията отказва да се ваксинира. Ето на това му казвам гаранция за качество.

5

Анонимен

преди 3 години

E, какво да кажат ? Да, има странични ефекти ! От загуба на памет, до увисване на лицето, херпесни инфекции, стомашно чревни проблеми, слепота и тн.. не звучат добре. Сега до колко % от ваксинираните развиват подобни още няма данни, въртели се - видите ли към 1%. За дългосрочни никой не говори, няма и как да се тестват за 6 месеца - репродуктивни, онкологични, нервно дегенеративни и тн. Сега ще ползват МИЛИОНИ за тестови животни. За да ни предпазят от 0.03 % смъртност... баси.

4

Анонимен

преди 3 години

Гьобелс навремето е казал една лъжа повторена 100 пъти става истина .Експертите си имат своя учител !

3

Анонимен

преди 3 години

"Експерт: Ваксините срещу коронавируса - напълно безопасни!"Една лъжа повторена 100 пъти няма да се первърне в истина.

2

Анонимен

преди 3 години

А някаква работа вършат ли?

1

Патриот

преди 3 години

Тия почнаха тотално да се оплитат в лъжите си ,новини за умрели от странични ефекти последвани от новини как ваксините били "напълно" безопасни и така се редуват!Миш маш ,пинг понг!