31

Анонимен

преди 3 години

Явно не е прочел клиничното изследване на бионтех safety and immunogenecity of two RNA-based covid-19 vaccine candidates. Така и не чух по телевизия и радио някакъв смислен коментар от някой който е чел и разбрал документа и разбрал последствията, и обясни защо точно ваксината е безопасна. Опасявам се че в българия няма специалист който да обясни документа и последствията на разбираем език.

30

Анонимен

преди 3 години

Последните години беше станало пренаселено с тежко дeбилизиpaни български сeляци по гръцките плажове. Тази година същите доброволно ще ни лишат от присъствието си! Гърците няма да пускат без ваксинация! Извадихме късмет!В Китен няма да искат ваксинация - 4***лгия до шия! Да им е сърце на място!

29

Еди

преди 3 години

Хохохо, който иксперт твърди че са напълно безопасни е иксперт шарлатан и роб на сат ан исти те. Т"ва вече не е сериозна наука. Как иксперте разбра че са напълно безопасни.Колко дълго време наблюдава хората след ваксинирането?

28

С.

преди 3 години

Къде е Тифани Довър?

27

Мафия

преди 3 години

Защо тогава хората подписват декларация каквато за другите ваксини не е необходима? Защо правителствата освободиха производителите от отговорност? Те производителите не могат да гарантират безопасност, но лобистите твърдо убедени. Така още повече засилват противоречията и отблъскват хората от продукта за който лобират.

26

славянин

преди 3 години

Затова за тези ''напълно безопасни'' ваксини никой не иска да носи наказателна отговорност ако една такава '' напълно безопасна'' ваксина ти създаде проблем - нито производителите, нито правителствата, нито докторите, никой! Та, който иска да си слага от ''напълно безопасните'' ваксини!

25

Анонимен

преди 3 години

Експерт: Ваксините срещу коронавируса - напълно безопасни!Производителя не знае, бай Експерта знае! Да звънне на Пфайзер да спрат с тестването и следенето на резултати, да не се хабят! Горките обявиха че чак 2023-та ще имат окончателни резултати за безопасността и страничните ефекти. Тоя ще им спести три години къртовски труд...

24

Анонимен

преди 3 години

Починалата санитарка нямаше как да хареса това...

23

Анонимен

преди 3 години

До ХахахаУмнико,невежеството на такива като теб,направо вбесява.... Искаам да попитам теб и такива като теб,овци на заколение,как се пуска на пазара,и най-лошото,директно на хората химия,която,дори не знаят така наречените създатели???

22

Анонимен

преди 3 години

"Експерт: Ваксините срещу коронавируса - напълно безопасни!", знам само за една ваксина 100% безопасна и работеща - хепатит А. Нормално е да си скептичен към нещо направено и тествано за 7-8 месеца. Никой не може да ти гарантира безопасност за тази ваксина. Декларицията щеше да е немужна ако е безопасна. Грипната ваксина може би е най-масовата, но нищо не подписваш. Експертите с лопата да ги ринеш откакто е ковид19. То не бяха математици, музиканти, детски учители, и др незнайни експерти.

21

Хахаха

преди 3 години

Тука всички се изкараха по - големи експерти от хората дето това им е работата :) БРАВО БЪЛГАРИ :) Цялата Ви работа такава ...

20

Анонимен

преди 3 години

И абсолютно неефективни. Просто лев да изкарат

19

Анонимен

преди 3 години

"До момента има ваксинирани близо 2 милиона души по света, а алергичните реакции са само две"Нагъл лъжец. Първо, ваксинираните са десетократно по-малко. Второ, като цяло на този етап се процедира с безобидна инжекция, за да се създаде голямо доверие във ваксинирането. Трето, при ваксиниране страничните ефекти са обикновено дългосрочни, които се проявяват след месеци, години и дори поколения. Четвърто, дори при всичко изброено хората със странични ефекти са стотици, а не двама. Прочетете!

18

....

преди 3 години

Това може ли да го напише под договор за пълна отговорност от последиците. Той лично, господин "експерта", че ако на някой му стане нещо, той лично носи отговорност и лично ще поеме всички разходи по лечение + изплащане на семейството в случай на злощастен край на еквивалент на застраховка живот покриваща нуждите на семейството на пострадал за следващите 20г? Няма да се подпише под такова нещо! И фармацефтичните компании не искаха, а поискаха пълен имунитет. Защо ако са сигурни искат имунитет?

17

Анонимен

преди 3 години

Доживях да чуя от "експерт", че хората се страхували от иглата и убождането, затова получават алергични реакции! И мед. сестра, която почина в Мексико, явно мнооого се е страхувала от иглата, че рядко е виждала как се ваксинира човек...Пфу

16

Анонимен

преди 3 години

Симидчийски каза, че не се хваща траен имунитет и Мангъров каза такова нещо и казаха, че даже да си ваксиниран пак може да се разбoлееш и да си заразоносител. Туй ако не е една напълно безмислена ваксина здраве му кажи. Заврете си ваксините и фризерите сещате се къде.

15

АнонимеН

преди 3 години

ПОРЕДНИЯ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА !!!ТАКИВА ИЛИ ГОВОРЯТ КАКВОТО ИМ НАРЕДЯТ ИЛИ БИВАТ УВОЛНЕНИ!!!ВИЖТЕ САМО КАКВА ИЗМИСЛЕНА ДЛЪЖНОСТ ИМА: ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПЕЙСКА АГЕНЦИЯ ПО ЛЕКАРСТВАТА!!!И ЗА ТОВА И ПАРИ МУ ПЛАЩАТ!

14

Bond

преди 3 години

Професорееее, я кажи безопасно ли е една жена да забременее след ваксинация, как ще й протече бременността и как ще се отрази на плода?Знам какво ще отговориш: Ъ-ъ-ъ, ваксините се тестват от няколко месеца и не са пробвани въху бременни...ъ-ъ-ъ ми тя бременността е 9 месеца....ъ-ъ-ъ трябва да изчакаме към края на годината да видим...ъ-ъ-ъ ама да знаете, че ваксината е безопасна

13

111

преди 3 години

Ваксините са напълно безполезни. Имат действие 3 месеца. След това пак. А дали са безопасни много малко хора знаят. Дори да са вредни няма да кажат защото няма да сложат нищо в джоба.

12

Анонимен

преди 3 години

Къв експерт е тоя морков те ваксините още не са дошли той експерт станал.