144

Опаа ..

преди 3 години

В Германия са изненадани, че са купени достатъчно дози ваксини за Европейския съюз или са купени достатъчно, но от грешните фирми, разказа още медикът. Планирането е било въз основа на политически причини, не въз основа на медицински

143

човек

преди 3 години

До: ДодоЗнаех си, че както казах 500 символа не са достатъчни.Но, да отговоря конкретно на въпроса ти: "антиваксър" е дума, която няма да намериш в някой речник. Не съм филолог, но имаше дефиниция за подобни думи.Такава е например английската "whistleblower" - за такива които алармират обществеността за незаконни и престъпни дейности в някои държавни структури.С други думи, не мога да дам дефиниция, а и не мисля че някъде има такава.Общо взето това са хора вярващи в конспиративни теории.

142

човек

преди 3 години

До: ДодоМалко е трудно с 500 символа но ще се опитам накратко да обясня.Значи, ваксините се използват от много отдавна и повечето от тях спасяват човешки животи. Те също така успешно спират пандемии. Не случайно са задължителни.От друга страна обаче, единствено ваксината срещу едра шарка е унищожила напълно тази болест.Много от по-старите ваксини са съдържали тиомерсал, живачно съединение, и това дава повод за страхове. Новите ваксини отдавна не съдържат живак, не причиняват аутизъм.

141

Анонимен

преди 3 години

Демек- платихме американски ваксини. Американците гласуваха да се забрани износът им, докато не покрият техните си нужди. Ще дойдат заедно с Ф 16

140

мен

преди 3 години

До ДодоВече няма цска, изчезнаха преди Ковид-19

139

Додо

преди 3 години

До човекМоля те да дадеш дефиниция (по възможност смислена) на "антиваксър", както и да обясниш защо си "заклет противник на антиваксърите". Наистина ми е интересно, не се заяждам, давам ти дума. На мен ми звучи като поредното бинарно заклинание, от типа "ти от кой отбор си, от Левски или отЦСКА?", или "За кой ще гласуваш, за ГЕРБ или БСП?" Надявам се да не ти прозвучи като суперсимплифициране, но едно знам със сигурност, Лукавия много обича бинарните модели и обикновено са знак, че е замесен!

138

Анонимен

преди 3 години

До Troll ГЕРБерастTъп си катоГалош...

137

Бау

преди 3 години

До Anderson Cooper, CNNТвой съм, вземи и Дон Лемън да сме трио. За нас не важи правилото, че вагинатa е истинския сексуален орган, затова се опитваме да го заменим с ректyм. ;) You'd be glad you did. Promise! :))

136

човек

преди 3 години

Не съм напълно съгласен с лекаря в Германия.Познавам такива, прекарали COVID на които не им достигаше въздух, не са си променили мнението. Не бяха интубирани а с кислородна маска, но пак си е гадно.Лечението е продължително, може да е повече от месец.Но пък от друга страна, въпреки че съм заклет противник на антиваксърите, от новите ваксини вече започнаха да умират хора. Последните жертви са две в Норвегия, починали веднага след ваксинирането.

135

159 е до 155

преди 3 години

Извинявам се за грешката

134

Анално интубиране

преди 3 години

вместо традиционно за дудоФци, епимедиозниХюмнета и алкашниКурви.

133

Анонимен

преди 3 години

до 63Пропускаш реално намаляване на смъртни случаи от падане на саксии, абсорбатори, автомобилни катасрофи, препиване, преяждане, сех на стари години , ...... а бе тоя ковид си е дар божи. Но не може да се сравява с ваксините. Те са върха на сладоледа. Мана небесна! Затуй всички се избиват за тях. И то доброволно. Дори рушвети предлагат. Ако не вярваш; чети истински новини.

132

Додо Епидемиологът

преди 3 години

П.С. За тези от вас, които са с тежък аутизъм: не си правете ваксина, шегувах се само. Е, ако искате си турете направо ваксината на Модерна, с бонус ректо-простатен егзам. Лично доктор Озиолор - младият разградски ковид-специалист от съседната публикация ще ви го направи.

131

Додо

преди 3 години

До епидемиологПи4, с тебе сме съмишленици. Умен си.

130

епидемиолог

преди 3 години

До 136Да! За затвор са! И то без значение дали е изкустнено създаден или не! И никой не е казвал че е по-малко смъртоносен от обикновен грип- от който също умираха стотици хиляди стари хора и болни по света. А за това че съсипаха света с лужите си за бизнес и политически цели. И за тази си цели умориха повече хора с други болести, които писаха ковид, със същите бизнес цели. Приключвам за днес, ако ти е интересно виж предните ми постове тук.

129

Анонимен

преди 3 години

Короната свърши и нещо полезно-унищожи от корен сезонния грип,и рЕзко намали инфаркти,инсулти и онкозаболявания.

128

Бау

преди 3 години

До Urban SoyBoyНека се намерим в инстаграм, потърси ме на @бау_мяу_цочко. Само трябва да сме внимателни, защото приятелят ми, Абдул е много ревнив.

127

рушка курва като

преди 3 години

дудо.....на морето за водка.

126

Бау

преди 3 години

Ох, братя, незнам какво ми се случва, но откакто си направих първата ваксина за Ковит и нещо непредоломо става с мен, мечтая си за мъжки ректyм и подобни неприлични промисли бягат във ваксинирания ми мозък! Според вас туй нормално ли е и дали ще се промени при втората ваксина, защото май нещо ми хареса и не съм сигурен дали искам да променя това!

125

Гошко просто си

преди 3 години

Откъде има данните че този вирус е по-смъртоносен от сезонен грип? След като сезонен грип магически изчезна и в края на предната зима и в сега?катоМайка си.