84

Не варваме

преди 3 години

После се чудят защо ги бият по болниците. Пък той даже и боя им е малко на тия шарлатани де се продадоха за едни 1000 лева на месец.

83

Анонимен

преди 3 години

Ааа бг лекар в общинска болница в Германия си дава мнението ми ела тука бе *** всички бягате навън на голямата заплата и от там си давате мнението

82

Анонимен

преди 3 години

Народ, който след 2 месеца ще се закичи за здраве с мартеници от Китай, не може да бъде унищожен!

81

Чипиран

преди 3 години

не мога да спра да пия ракия! Гейтс е решил да ме убие с ракия! Жена ми не ми вярва!

80

Анонимен

преди 3 години

Покажете ми един антиваксър, който не е навредил на себе си и на околните.

79

Анонимен

преди 3 години

Възможно е сестрата в Тенеси, която припадна да е получила ситуационен синкоп предизвикан от болка.

78

Месар

преди 3 години

Хитлер е бил вегетарианец!

77

До 77

преди 3 години

Пич...имаш проблем. Голям.

76

Анонимен

преди 3 години

до 84Каква интубация бе, тьпир?Интубират само вярващите в ковид, които отиват и доброволно се дават на убийците в бели престилки да си играят с тях.

75

Айде говеда

преди 3 години

Важното е да се ваксинират с хумористичната ваксина! Единствената обявена масова ваксина без да премине дори елементарните тестове на времето. Несравнима с никоя друга ваксина в историята на човечеството. Науката и политиката в началото на 21 век ще останат в историята като най-нелепото сношение опозорило и двете. След 150-200 години тогавашните хора ще се смеят какви примитивни човекоотстъпници са живели на Планетата...

74

Анонимен

преди 3 години

Вече кастрираните нямат право да умират!Стига своеволия!

73

Анонимен

преди 3 години

Сред тук коментиращите има доста желаещи да поставят под съмнение това твърдение. Голям е шансът обаче в сюблимния момент преди интубацията (в съществуването на която вероятно също не вярват), да напълнят гащите.

72

Анонимен

преди 3 години

79 АнонименДо Анонимен 71Новината за починалата португалка е публикувана дори в msn, новинарският сайт на майкрософт....Уффф. Четох я в MSN.

71

Анонимен

преди 3 години

77 ППФМНЕНИЕ"ЕС заложи на САЩ , или стана Заложник на САЩ Ваксините по-точно .Защо не се внесе руската ваксина - за нея има договори с 80% от Населението на Земята ....има пълна Цензура за Спутник..."Няма цензура!Свободна информация: Аржентински медии съобщиха за около 320 случая на реакции от Спутник V.При около 35 000 ваксинирани.

70

аа

преди 3 години

абе вие сте много болни мозъци да плещите такива глупости в статията, или гугъла не превежда правилно

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Новината за починалата португалка е публикувана дори в msn, новинарският сайт на майкрософт. Който иска може да я чете. По-рано пуснах линк, но *** трият поста.

68

факт

преди 3 години

Всички починали след ваксина са умрели от нещо друго.

67

МНЕНИЕ

преди 3 години

ЕС заложи на САЩ , или стана Заложник на САЩ Ваксините по-точно .Защо не се внесе руската ваксина - за нея има договори с 80% от Населението на Земята .Но нали сме Политкоректни има пълна Цензура за Спутник - даже мастити светила в Медицината Ни , не смеят да се изкажат , от страх за работните си места - пак сме от грешната страна на Желязната Завеса .

66

....

преди 3 години

Супер нагъл тип, поредния, който ще ни плаши с брутални детайли и черни прогнози. Аз с колко лекари говорих, които нямат намерение да си сложат ваксина. По принцип няма нищо лошо във ваксинацията, стига да помогне, но рядко се изгражда траен имунитет срещу вируси чрез ваксина, доказа се от всксината срещу варицела например - повечето ваксинарани деца все пак се разболяват. Както и да - грозен подход на този лекар. Вместо да обясни научно, той като от БГ телевизия излизащ. Какъв лекар е това?

65

Анонимен

преди 3 години

Нормално е медицинска сестра да припадне от притеснение, разбира се, че е припадала от пристенение както сама е обяснила в интервюто, медицинските сестри са нежни и чувствителни същества и не са свикнали на инжекции и спринцовки, затова припадат при инжекции, това е нормално, но хората са прости и не могат да го разберат и развиват теории на конспирациите, че била припаднала от ваксината!