79

Анонимен

преди 3 години

"Пишете нещо и за тия другите 100-200 починали, колеги!"Пише се за това, което може да се предотврати. Другите 50% за какво ви трябват?

78

да,да ама не

преди 3 години

До БибоНе! В ГРАО-то ги отразяват когато им занесеш смъртен акт от лекар! А в НСИ ги вкарват в статистиката когато им дойде информацията от ГРАО-тата! Затова и данните които са на сайта на НСИ-то не са окончателни и си го пишата хората! Затова всеки втори/най-често е вторник/ работен ден пернатите крякат за скок, пик, рекорд... защото се струпва информацията от 2-3 дни!

77

Анонимен

преди 3 години

Смъртността в България идва от пр()стия народ,който не спазва нищо.Ще ви кажа защо.Маските,дезинфекцията и дистанцията не са,за да не се разболеете,а да предодвратите огромен вирусен товар,който всъщност е причинител на тежката пневмония.Хипотетично в Кауфланд двама заразени с маски-проформа на врата,могат да създадат аерозолен облак наситен с огромно количество вирус(задържа се с минути в атмосферата),в който без да подозирате вие влизате и изобщо няма да ви мине леко болестта.Ситуации всякакви

76

Анонимен

преди 3 години

Първоначалния замисъл на ковид е бил да заличи пушачите, но покрай тях са изгоряло и хората със здравословни проблеми

75

Анонимен

преди 3 години

МАНГЪРА КАЗА,Ч Е ОТКАКТО Е ШЕФ НА КОВИД ОТДЕЛЕНИЕТО, ЗА ПОЧТИ 2 МЕСЕЦА В НЕГО Е УМРЯЛ САМО 1 ПАЦИЕНТ!!!!ИЛИ НЯМАМЕ ЗДРАВНА СИСТЕМА И СИ МРЕМ ВКЪЩИ, ИЛИ ЛЪЖАТ В БРОЙКИТЕ!И В ДВАТА СЛУЧАЯ СА ЗА РАЗСТРЕЛ!

74

Отчето

преди 3 години

Тоя грешник Бойко Борисов не спря да се хвали, как борил пандемията , а хората вече *** като мухи!На неговата съвест са и ще си плати пред Господ Бог!

73

Анонимен

преди 3 години

причината за все по- малкия % заразени е, че вече почнаха масовите протести в Германия, Франция и Австрия...

72

анонимен

преди 3 години

Починалите за денонощие са 250-350 според деня! От всичко! И от старост включително! Пишете нещо и за тия другите 100-200 починали, колеги!

71

Анонимен

преди 3 години

Радвам се че баба ми която е на 94 пребори вируса, но в старческия дом в който е наранена 5 от 14 души си заминаха, и това не влиза в никакви статистики

70

Бибо

преди 3 години

АНОНИМНИЗА ТЕЗИ ПОЧИНАЛИ НЕ ПРАВЯТ ЛИ СТАТИСТИКАТА У БОЛНИЦИТЕ?????ИЛИ ТЕ ВЕЧЕ СИ УМИРАТ У ДОМА??АЗ СПОРЕД НАЙ ВИСШИЯТ *** МОЖЕ ДА СЪМ ТУЛУПЧО.

69

въпрос без отговор

преди 3 години

До АнонименМоже и да съм това, което казваш, но може и да не съм.Като обявават днес, коректно е на напишат: "за периода Х- У -толкова починали"или"Починали: на 1, на 2, на 3..."Иначе, така плесната бройката с пояснението "за последните 24 часа", е меко казано манипулация! И народът се плаши ли плаши...Освен достоверността на информацията, много важен е и начинът на предоставянето й.

68

Анонимен

преди 3 години

157 нови починали и говорите, че всичко е наред, спаднали били случаите, но не и починалите, а то показват реалната обстановка, останалото е фалш.

67

Анонимен

преди 3 години

Починалите избягват да почиват през почивни дни. Баси якото. Да се обяват 365 дни официални празници. Боко чу ли мъ?

66

до 86

преди 3 години

Значи, дойде ли уикендът всички вкл. и вирусът релаксираме на спокойствие без вируси, без респиратори, всичко спира да съществува за 2 дни. Дори и този смъртоносен вирус. Може би отива на спа. Чуйте се само, звучите още по-налудничево, за вас нормално ли е толкова "сериозен" вирус навсякъде по света да не мори и да не вирее в събота и неделя? :D

65

Анонимен

преди 3 години

а защо не дадете сниманата ВЪВ ФБ ДЕКЛАРАЦИЯ , КОЯТО ВСЕКИ ВАКСИНИРАН Е ДЛЪЖЕН ДА ПОДПИШЕ?ЧЕ СЕ ОТКАЗВА ОТ ВСЯКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ, АКО МУ СЕ СЛУЧИ НЕЩО/

64

Анонимен

преди 3 години

Още ли има умници, които не са разбрали защо по цял свят в почивните дни се регистрират по-малко починали и новозаразени?! Мислех, че и най-неострите вече се разбрали.

63

Реалист

преди 3 години

Мутрите не успяха да ни направят до края на 2020-та първи в света по починали от Ковид-19 на човек от населението от началото на епидемията. Засега сме осми в света, но може би днес ще надминем и Перу и ще станем седми. За по-предно място мутрите ще трябва още да се потрудят, примерно като пратят и останалите ученици присъсътвено на училище.

62

Анонимен

преди 3 години

53въпрос без отговорпреди 46 минути 9 11До АнонименДо "Човек пати..."Хубаво, обаче, обясни ми защо в почивните дни починалите са в пъти по-малко?Тествани, установени, заразени - ясно, в тези дни хората не ходят да се тестват и статистиката има почивен ден...Но как пустият му вирус мори по-малко хора в тези дни - отмаря и той, а?За сведение на посрещачи и изпращачи, смъртта се констатира в ден, час, дори минутаХора умират през уикенда. Администрацията ги обявява като отиде на работа!!!

61

Фалшива новина

преди 3 години

Втори ден с фалшиви бройки по области.В София област не са 178, а са 19В София (град) не са 46, а 178Липсват Монтана с 18, Търговище с 1, Хасково с 37 и Ямбол с 22 нови случая

60

Анонимен

преди 3 години

като гледам данните мсй само три РЗИ давст верни данни, Плевен,Варна и София. В този Бургас има някакво чудо, там от лятото няма болни. И що си вярвате като щрауси. 157 умрели, честито ,голем спад видиш ли и децата в клас за капак.