69

ББ БЕЗСРАМЕН КРАДЕЦ

преди 3 години

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ СТРОИ. ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е, ЧЕ СТРОИТЕЛСТВОТО Е БИЗНЕС НА МАФИЯТА! ЗАЩОТО ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО НАЙ -ЛЕСНО СЕ КРАДЕ! А ПРЕМИЕРИНЪТ НИ Е ОБИГРАН И АЛЧЕН КРАДЕЦ. И Е ТОЛКОВА Т ЪП, ЧЕ СИ ГО И ПРИЗНАВА! ПОСЛЕ ТИКВАТА ПО СОБСТВЕНИТЕ МУ ДУМИ ОСОБЕНО МНОГО ОБИЧА ЧУЖДИТЕ ПАРИ- ДА ГИ ХАРЧИ БЕЗОГЛЕДНО И ДА ГИ ОКРАДЕ В УДОБНИЯ МОМЕНТ.

68

предател

преди 3 години

строй строй,първият си за ликвидация,не от нашите ти си знайш продължавай

67

Анонимен

преди 3 години

А защо не направихте реформи да не може да се краде?

66

Хикса

преди 3 години

Еми това е капитализмът, напълно ненужни безсмислени строежи зали проекти пътища които хората ги плащат та да могат джиповете и камионите на чорбаджийте да си вървът на гладко.Его тука в селата на Испания нема живо дете в повечето от тях,ама детски площадки зали баскетболни и футболни игрища в тях-задължително.

65

Мутренския

преди 3 години

най бедната, и корумпирана държава в ЕС. СМЕШНА ТОРБА

64

Анонимен

преди 3 години

ДА ЗЕМЕШ ДА СЕ ОБЪРНЕШ И ДА ВИДИШ МЕТАШНИЯ КОНТЕЙНЕР ЗА СЪЩИЯ *** КАТО ТЕБЕ НИКЪДЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА НЯМА ТАКИВА КОНСЕРВИ ЗА *** САМО В ТИКВО-СТАН-СКИ ДЪРЖАВИ КАТО НАС А СИ СЕДНАЛ ДА МИ РАЗПРАВЯШ К'ВО СТРОЙТЕ ТЕ ХОРАТА БЯГАТ ОТ ТАЯ псевдо дъжа-ва ОСВЕН ТИКВЕНИ-ЦИТЕ КАТО ТЕБЕ ДРУГ НЯМА ДА ГИ ПОЛЗВА,ХОДИ ДА СТРОЙШ В ИЗРАЕЛ(МАТЬ ТВАЯ) ПРОдажна

63

Анонимен

преди 3 години

Като съдя по "умните" изказвания на набедения премиер, Шехерезада и за *** не става.

62

1

преди 3 години

др.борисов,за какво ни са тези ,зали и игрища,като само ти играеш мачлета и тенис.

61

Анонимен

преди 3 години

Умиращите пенсионери ли ще тичат по пистите, ***?! След време всичко свързано с теб ще бъде заобикаляно като анатемосано!

60

Винету

преди 3 години

Пардон в Аспаруховските *** на Йордановден не кръста може да хванеш а беленият на Доган :-) , ама то къвто си затлъстел плуването ше ти е като политическата ти кариера демек една шанмандура дето аха да остане на повърхноста .... но Март месец както казваше големия Иван Славков Айдеее Метла .

59

мак

преди 3 години

До Калеко Алеко. И едните, и другите, искат власт. Опонентите драпат да се докопат до нея, а пък баце и шайката не я пускат за нищо на света. Една и съща стока са.

58

Анонимен

преди 3 години

Боко ни дължи по 2000 евро на човек на месец, за всеки месец от началото на извънредното му положение. Щом като се прави на цар, трябва да плаща, като цар.

57

Трол

преди 3 години

В условия на простащина правим безсмислени работи!

56

Винету

преди 3 години

Тиквуче то риба не остана в Черно море ти пристанище рибарско строиш . По-добре да им беше направил пречиствателна станция че Акото в Аспарухово ще бъде там до края на Пандемията тоест вовеки . А ти вземи се изкъпи в Аспарухово така хубаво в кафявата консистенция на Йорданов ден и да фанеш кръста :-)

55

Анонимен

преди 3 години

Стройм за да откраднем половината, затова сме трайно на последно място по доходи в ЕС. Всичко останало е пунта мара. Срам ме е, че ни управляват абсолютни неграямотници. Даже първите години след 1944 комунистите са били по-грамотни от сегашните.

54

Анонимен

преди 3 години

Пет милиарда за площатки и зали които не могат да се издържат а за АЕЦ и евтин ток няма .Държавата на площадките и дълговете.

53

Анонимен

преди 3 години

Изгони лекарите и сестрите в чужбина заради ниското заплащане.Затова хората умират пред болниците и по стълбищата.Но иначе строи.Големия строител!Преквалифицирал се от пожарникар.С помощта на ония 80% сега ще страдаме всички.

52

Калеко Алеко

преди 3 години

Докато Вие строите едни Ваши политически опоненти се опитват да разрушат държавата, заедно с правителството и институциите и..правят го защото не са Власт, а и няма как дойдат след като доведоха страната до няколко национални катастрофи..без съвеЦките танкове единственото което им остава е да организират улични пучове и метежи, да говорят за смяна на ситемата, президентски републики и Нова конституция, с надеждата че като разрушат парламентаризма и демокрацията ще се докопат до Заветната Власт

51

Анонимен

преди 3 години

Има болници в окаяно състояние-например Александровска и не само.За провинцията пък да не говорим.Народа събира капачки за кувьози и праща СМС-и за болни деца и апаратура,а тоя ше-бек строи игрища и зали.За менте футболисти и менте спортисти.С малки изключения.Тези,които постигнаха успехи не са благодарение на Бойко,а въпреки Бойко.

50

Анонимен

преди 3 години

Да се чете като"В условия на пандемия крадем най много".