14

Анонимен

преди 3 години

То хубаво училищата затворени ами всичко останало ? Няма логика Хиполенд да работи и всички като сърдини вътре,а образованието затворено.

13

Бибо

преди 3 години

ТИЯ си играят на котка и мишка.КОЙ оцелее. След седмица две ПАК на задна. Ще се оправдаватПАК със някой си. ПонамаляхаЗАРАЗЕНИТЕ и ТОЙ (БИБИ) ВЕДНАГА СИ ПРАВИ ЗАКЛЮЧЕНИЕ.ПАК НАЙ ДОБРИТЕ СА ТЕ. ТОЛКОВА ХОРА СИ ОТИВАТ А ТОЙ ПЪРХА ДУЕСИ.

12

Анонимен

преди 3 години

Ако отворим училищата, ще се борим в третата вълна, преди втората да приключи .

11

Анонимен

преди 3 години

Как ще обявят годината за нулева? Нали ще е провал за герберушки? Това че сме в челните места по смъртност го крият добре и замазват, ама я *** обясни на хората че се справяме добре ако занулили учебната година?!?Дипломи на килограм ще им раздават, но учебна година няма да обявят за нулева!

10

ура

преди 3 години

Третата вълна, третата вълна ............... аааааааааааа.

9

Анонимен

преди 3 години

Всеки дава акъл от собствената си камбанария и го натяква като меродавно решение.Да ама не!Научете се да виждате и другата гледна точка,особено в казус с отворен край,неизвестни,абстракности,непрекъснати промени в обстановката!Който и да управлява е изключително трудно да се намери баланс и да удволетвори всички!Това не е "кой раздава" на белот.Намесени са дузина фактори от различни аспекти.Спрете да обвинявате и критикувате,а бъдете по-толерантни към чуждото мнение !

8

Анонимен

преди 3 години

В момента дистанционното обучение е единственият възможен вариант, за да няма още "сухи съчки" и евентуално увреждания на организма в дългосрочен план при децата. При положение, че съществува тази опция е глупаво да не се използва, като същевременно се установят недостатъците и се надгради системата.

7

Анонимен

преди 3 години

Отново иска да пробва кой ще оцелее и кой ще умре! Този министър е марионетка без мнение, бяга от отговорност и се държи неадекватно. Хората по цял свят слушат здравните експерти, с тоя неграмотните родители. Всички се нагаждат ,за да се харесат на Винету.То бива безгръбначност,но плачат за колективно измитане от властта .

6

Bishop

преди 3 години

Този много прилича на робота Bishop от филма Aliens :D

5

Анонимен

преди 3 години

И да я анулират, това няма да ви отмени отговорността да си гледате децата. Сега поне до обяд има кой да ги занимава, а които искат и ъч усвояват префаденият материал.

4

Анонимен

преди 3 години

Веднага обявявайте нулева учебна година и всички на училище чак септември ама веднага го направете

3

Анонимен

преди 3 години

Абе анулирайте тая безмислена учебна година и тва е.

2

Анонимен

преди 3 години

Не не е възможно. Почнете да тествате масово деца и персонал и тогава правете сметки.

1

Анонимен

преди 3 години

На маймуни ни направихте!Човек не може да си планира класните работи!