28

Анонимен

преди 3 години

До31 Всички сме в НАТО. А Шотландия и Ирландия ще си бъдат в ЕС.Новата роля на GB е да стъпи с армията близо да Босфора. И никак няма да им пречи да са в ЕС

27

Анонимен

преди 3 години

Великобритания се би за Фолклендските острови.Самолетоносачите и вертикално излитащите самолети ще защитят териториалната цялост на Великобритания.Великобритания има ядрено оръжие и балистични ракети срещу сепаратистите.Шотландия е обречена.

26

Анонимен

преди 3 години

Ще подкрепим нашия натовски съюзник Великобритания срещу сепаратистите от Шотландия и Северна Ирландия.Няма да допуснем нов Крим. Ще пратим минерална вода на британската армия.

25

Той

преди 3 години

Нито шотландците ще излязат от УК, нито ние англичаните ще бъдем зависими от ЕС повече. Мога да ходя на холидей където си искам , друго не ме интересува . Бъдете здрави и мислете позитивно !!

24

Анонимен

преди 3 години

Уилям Уолъс го няма, нямат шанс :)))

23

ХВД

преди 3 години

до българинШотландците пият водка. Уискито го пием ние.

22

Анонимен

преди 3 години

василева, марш обратно, откъдето си избягала и си пий хапчетата...

21

Василев

преди 3 години

Не се залъгвайте в приказките за това,че вече идва край на глобалния неолиберален капитализъм!А банките и корпорациите защо не се изнесат от държавите и пазарите, които са завладяли и да се затворят в собствените си граници!Това е нов неолиберален глобален капитализъм, при който банките и компаниите ще имат повече власт и ще упражняват реална власт срещу държавите, а работниците ще бъдат смазани в техните права!Животът е жесток селяни прости, а вие сте много прости!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!

20

д-р Дрегер

преди 3 години

Ще се завърне, що да не се завърне?На части:Първо Обединена Република Ирландия, после Република Шотландия. Уелс вероятно ще седи до последно с англичаните ама поотделно или заедно, ще бъдат приети по време на сръбското председателство, може би заедно със Западна Русия.

19

Анонимен

преди 3 години

Имам една бивша колежка при дъщеря си в Шотландия замина през лятото и не се връща. Гледа двете и деца. Всяка седмица си пишем. Последно като говорихме каза, че от двора не излизат. Вижда само стените на оградата. Положението било кофти работа. Децата подивели вече. Казвам и връщай се при нас в градинката няма учители-идвай да спасяваш положението. Тя категорично отказва. Нямало кой да гледа внуците в Шотландия. Напусна жената заради пандемията. Пред пенсия е, но явно има друг приоритет сега.

18

Повтарям:

преди 3 години

Ирландия вече няма граница със Северна Ирландия.Северна Ирландия е британска САМО НА КНИГА.Скоро и Шотландия няма да е в кралството.

17

Анонимен

преди 3 години

Чок шей дали ще се завърне или не. Малко гастербайтери българи има там. Всички са в Англия да сменят памперси и да берат ягоди.

16

Анонимен

преди 3 години

Шотландия направиха фатална грешка през 2014г. и сега ще трябва да чакат още около 20 години за следващия си шанс. Останаха във Великобритания, а не станаха самостоятелна държава, за да получават социални помощи. Това беше тъжно и жалко.

15

Анонимен

преди 3 години

нормално ес е добре за държави които присвояват от европейския бюжет подобно на свинарите от републиката на абсурдите, за обикновените германци обаче е катастрофа германия не е това което беше преди 20 г

14

Анонимен

преди 3 години

Шотландия е велика,защото е във Великобритания.Другото е завист на ЕС.

13

Анонимен

преди 3 години

Ирландия вече няма граница със Северна Ирландия.Северна Ирландия е британска само *** книга.Скоро и Шотландия няма да е в кралството.

12

щщд

преди 3 години

ЕС, като го погледнеш от Америка....и виждаш едни бедни как работят за Люксембург и Брюксел. Няма как да има сиромах ако наоколо няма чорбаджия.

11

Анонимен

преди 3 години

Тези правиха допитване и не се отделиха от британците. След това властите им казаха че няма да ги питат повече за това в близките десетилетия. Сега брюкселските калинки се надяват на разни подкупни да правят шашми, но си остават само в медиите.

10

Анонимен

преди 3 години

И шотландците са като македонците - всички искат в Европейския Съюз!И в Шотландия настояват че говорят на шотландски език (Scots), само че Англия го смята за английски диалект, а не го признава за език.

9

Анонимен

преди 3 години

Обединеното Кралство е на път да стане "Разединеното Кралство".Ще се разцепят така, както се разцепи Съветския Съюз и Югославия.Надявам се само да е мирно и без конфликти.