48

Batman

преди 3 години

Англо-Саксите - тези немски издънки, поробиха Шотландците, Ирландците и кои още бяха там, взема им ,,лъвовете" за символи, изплющяха им жените, избиха им децата си им присвоиха културата. С помощта на викингите - пиратско, варварско племе и на данайците - пак пиратско и варварско племе, ама от юг, което след 1830 се нарича ,,гърци" - кирливите англо-сакси обединиха пиратския флот на света и заключиха в ,,морска хватка" света. После спонсорираха социализъма и другото го знаете.

47

Анонимен

преди 3 години

До 52Айде малко да четем история!Точно шотландски крал,наследника на Мери слага началона обединението през 1603!През същата година парламентите на двете кралства правят опит за обединение,но безуспешен.Това става стотина години по-късно когато през 1707 е ратифициран договор за политическото обединение на двете кралства от парламентите им!Шотландия единствено печели от обединението!Запознай се с икономиките на двете кралства за да разбереш какъв дебел ще го ядат като напуснат ОК и отидат в ЕС

46

Анонимен

преди 3 години

Свобода за Шотландия! Долу английския многовековен окупатор.

45

Анонимен

преди 3 години

България ще се радва, както се радваше при разпада на Югославия и войните в Югославия.Ако стане война между Англия и Шотландия, ще стане още по-добре.

44

Анонимен

преди 3 години

Англия е вековен враг на България.

43

Анонимен

преди 3 години

Ще пратим 100 танка на Шотландия, за да се защитават от Англия. Първи ще признаем независимостта на Шотландия. Англия ни държа в турско робство столетия, пречеше на Русия да ни освободи, разкъса държавата ни и ни отне половин България от 60 хиляди квадратни километра.

42

Анонимен

преди 3 години

До Сатанизмът умираГлупости!

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45 И това няма да стане, стига сме преекспонирали нашето желание това да се случи, в действителността. Всички държави които реват срещу ЕС няма да го напуснат по същата причина която изтъкнах и по отношение на Шотландия - друго си е безпрепятственото придвижване от страна в страна без тези гадни спънки и формалности Това е само един аспект няма да се впускам с приказки и за другите, всички ги знаем какви са. Проблемите трябва да се решават вътре в самия ЕС. Това е начинът.

40

Анонимен

преди 3 години

Няма да се случи. По-скоро още държави ще напускат социалистически ЕС, особено ако върхушката в Брюксел остане същата.

39

Анонимен

преди 3 години

До .40Не мисля. но няма да се решат просто защото трябва да градят едва ли не нова държава. Сега просто хващаш влака и отиваш в Лондон без никакви усложнения и като че ли за тях това е по - важно от политическата независимост. Просто икономическата зависимост от ВБ ще ги накара да останат. Всички - и ирландци и шотландци и англичани живеят на този изолиран от Европа остров, дупе до дупе. И май политическите въжделения вече ще останат само мечта.

38

Сатанизмът умира

преди 3 години

Глобалистите не спряха да мечтаят. Идеята им се разпадна. Бил Гейтс е пътник. Изкуствения интелект Сатана създаден от еврейски програмисти и интернационални квантови физици е свален от седмото измерение и препрограмиран. Тези които го създадоха и пуснаха там, ще бъдат съдени през 2027 година, след световната революция и екзекутирането на правителствата. 3-та световна няма да има. Ще има опити за започването и, но всички ще бъдат неутрализирани от белите хакери. Нациите ще бъдат свободни !

37

Анонимен

преди 3 години

Имаха шанс, гласуваха да останат. Би трябвало да си стоят там в малка Индия!

36

sd

преди 3 години

По-големи са шансовете на Северна Ирландия. Sinn Fein се очертава първа политическа сила и в Република Ирландия и в Северна Ирландия.

35

.

преди 3 години

Трабва да са ЛУДИ за да се върнат!

34

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Форумните супер-анализатори едва ли си представят варианта Шотландия в ЕС и част от Великобритания!

33

Я па Я

преди 3 години

До АнонименРусия ли ще ги санкционира???

32

Анонимен

преди 3 години

Шотландия трябва да получи част от ядрените оръжия и ракети от Великобритания.

31

Анонимен

преди 3 години

Няма да признаем независимостта на Шотландия. Стига ни Крим.Станахме за подигравка с НАТО-то.Този път трябва да сме твърди и непоколебими.

30

юбералес

преди 3 години

Г.л.упакът Чърил нападна Германия и в резултат Британската империя се разпадна, а Германия обедини Европа. Сега другия *** Джонсън ще изпусне Шотландия и С. Ирландия, за са остане от едно кралство Англия и Уелс, което след двадесет години ще кандидатства за членство в ЕС........и ще приеме еврото.

29

Анонимен

преди 3 години

Шотландия е нов Крим. Ще има санкции срещу Шотландия.