11

Анонимен

преди 3 години

Леле, панелните скотове чиито живот се състои в гледането на мач и псуване на политиците коментират чели недочели. Дамата е командир на екипаж на граждански самолет. Нищо военно няма тук.Че да си припомняте казармата.Само по себе си в днешно време не е супер трудно да станеш пилот, но вие не сте.А жената хем е с уважавна професия и взима заплата в пъти по-голяма от вашите, хем е успяла да роди три деца.

10

Анонимен

преди 3 години

Респект, Командир Косева! Смел човек сте. Гледах ви преди време и се питах как приземихте онзи самолет в бурята. Не вярвах на очите си този огромен звяр как се подчинява на една жена. Да сте жива и здрава и все така упорита!

9

Анонимен

преди 3 години

Браво на жената, само че има разлика :)) Един мъж, може да си поеме последствията, жената гледа да се доказва, че е мъж, кофти :)))

8

Анонимен

преди 3 години

Тая рйна къв командир може да е? Имаше една навремето, дет влезе у казармите - Цура общата и викааме. Цура от Цветелина. *** добре си вършеше работата момичето. *** райнето явно е още по добра с главата. По добра от кристияно роналдо. Как и да е. Тая, не мое да е командир на рота. Мое да командва само оня, дет лежи по потник и се налива с бира у тях. И мач гледа по цял ден. На него мое му е командир, *** на мен не мое.

7

Анонимен

преди 3 години

Пенсионери с пенсия 1440лв., а работещи със стартова 650лв.?Къде е истината?Ами старите ДС пенсии милиционери и военни с големи пенсии за разлика от работещите и градивни данъкоплатци.Пародия на Полицейско-Мутренска Държава!

6

Анонимен

преди 3 години

Не дрънкайте глупости, мъжът и не я е направил пилот, нито капитан. Тия работи така не стават.

5

Анонимен

преди 3 години

Това ли е жената за която се говори в нета, че Р.Радев я стяга за министър на Б-я?

4

Анонимен

преди 3 години

Лелеле сега се сетих коя е тази дама. Това е жената пилот, където пилотираше боен самолет при първите доставки на тестове за Европа. Първо от тапета на статията помислих, че е Десислава Радева.

3

Марин

преди 3 години

По-скоро бившият. След като я набута, тя му го набута

2

Анонимен

преди 3 години

Тая мой да са я ев.али варненските охранители .А може да е като при тутурутка .20 к за тебе 20 к за мене и за другите 20 к самолета ще го кара германчето :))) Ама кат гледам кво става тая е тръгнала да става програмистка :)))

1

Анонимен

преди 3 години

Добре че е мъжът и на тая,че да я набутат за пилот а тя милата е гола вода