51

Анонимен

преди 3 години

До пецатаТи знаеш ли кой е баща ти,че питаш за другите?***!

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Виж коя е жената на Гешев, тогава ще разбереш....:) Не го съдя, хубаво маце е, но един мъж ако не прави компромиси, значи женския пол е невиждан за него :)) Радев има развод, ама не си мисли, че е лесно да си жена на генерал, това че е уредил на някаква службичка, не значи че е корумпиран :)) Видяхте жена му в началото, чиста чалгаджийка, видяхте и след като й чете конско, пълна промяна :))))

49

Анонимен

преди 3 години

54 Радев се обвинява също в корупция и злоупотреба с власт. Назначил е на длъжност тогавашнато си любовница и настояща съпруга, не по правилата, като е уредил държавата да й плаща наема на жилището. Същата не се спря да обикаля модни агенции и магазини, ангажирайки държавни ресурси -превоз,охрана...Неприемливи й изказвания,поведение, са повод за основателен уррек и присмех. Като прибавим и външния й вид...

48

Анонимен

преди 3 години

54 Стиснатите юмруци ги оставихме в комунизма, сега ще се заемем с националните предатели, които предават секретна информация на Москва, каквото обвинение има срещу Радев.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Има нещо такова, но Радев също си е точен човек, просто се върза на обидата която му нанесаха :) Първо обидиха жена му, после взеха да се занимават с приближените му.... стисна юмрук, но не може да накара всички да стиснат юмруци, това че е свързван с Нинова му пречи :))

46

Анонимен

преди 3 години

Би била чудесен президент, в сравнение с този, който имаме сега.

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Еми има званието КОМАНДИР, това е военно, но си права, важното е, че е добър пилот :)))

44

пияница мистик

преди 3 години

Това с ръкопляскането винаги ме е чудило. Та нали на тези хора това им е работата? Аз веднъж станах докато се приземяваше самолета и стюардесите изпаднаха в шок, сякаш ако съм на седалката с колан и ще ми спаси живота, ако стане някоя инфекция, не дай Боже. А едно време в самолетите даже се е пушело

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен47Не е военен пилот, а граждански, ама карай. Важното е, че е добър пилот.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Тя щом от 20 години е военен пилот, значи се е доказала пред мъжете, предполагам че я уважават :) Не е лесно на един мъж, да се докаже пред други темерути, камо ли жена, явно си е заслужила признанието :))

41

Анонимен

преди 3 години

Казвате, набътали я с връзки, дори и така да е, щяха ли да я оставят 20 години да лети ако беше некадърна? То калинки много, ама до година или две ги уволняват, защото с връзки или не правят прекалено много глупости.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43Българина е всестранно надарен, разбира от всичко, нещо като Кобрата :))) Приказки на корем, после Джошуа без усилие омита пода :) Все пак има добри български боксьори (Кубрат не е от тях), да не си направите грешно впечатление :)

39

Анонимен

преди 3 години

До пецатаТя вече 20 години е пилот, а дори и сега в България Ер далеч не са чак толкова роботизирани, така че не ѝ се налага да натиска само Start. Така че, ти отивай да мачкаш маджуна.

38

Анонимен

преди 3 години

До пецатаГледай "Разследване на самолетни катастрофи" и после обяснява как нищо никога не се обърква.

37

Анонимен

преди 3 години

Мдаааа, българинът разбира от всичко, от футбол, от политика, а сега явно и от авиация, от всичко, особено след 5 бири или 2 ракии. :) Нищо, че на самолет е летял веднъж, но иначе много ги разбира нещата. И изобщо това треньори, това политици, това пилоти... О, те на малкия пръст на Пешо от Люлин не могат да стъпят! Все пак момчетата в кръчмата го уважават и все до него се допитват.

36

пецата

преди 3 години

Какво да се обърка тези машини ги създават инженери с най сигурните технологии и датчици , машината има по 100 кръга ,разбирай звена на управление ако едно звено излезе от строя остават 99 които да поемат управлението , самолета излита сам и каца сам , танкерите, пасажерските лайнери и те са така , човека само натиска 1 копчеА на тая ...тка нека кажат кой е баща и или майка и да видим дали нямат по някое досие от дс

35

Анонимен

преди 3 години

До пецатаАма ако нещо се обърка, ще се молиш тая мадама в кабината да знае какво прави.

34

пецата

преди 3 години

С появата на роботизирането на самолетите при коетоучастието на пилота е само да гледа лампичките и да натисне "start" се появиха и нов вид елитни компанионки, които мачкат маджуна на баш пилота или на някой директор в авиокомпанията

33

Анонимен

преди 3 години

Няма да ви падне и няма да я повозите, оли го френи такива. Пасете си овците и козите и се молете да не се набивате много на очи, щото ше е за лошо.

32

пияница мистик

преди 3 години

Да, и за мен 2020 беше много успешна година в личен, по-скоро любовен план. Биткойна се качва постоянно, тоест авоарите ми въпреки че само харча, без засега да печеля нищо се увеличават, така че и в материалната си част съм доволен от 2020 :))) Наздраве на доволните от живота оптимисти, другарите да чакат на коча мъдete да паднат, тоест Боко :)))