24

IT-спец

преди 3 години

ако си вдигнат цените на острова заради мита и прочие няма да ходя да пазарувам повече там, за сведение цените им са по ниски от в БГ на дрехи и храна.. а иначе аз като исландски гражданин за мен не се променя нищо, Исландия и Норвегия си продължиха договорите с UK още преди 6 месеца без никакви промени, наздраве и за много години!

23

Анонимен

преди 3 години

Англия е потъващ кораб. Мога да заявя, защото живях там 12 години преди да се изнеса. Всеки, който си мисли че днешна Англия има каквото и да е било общо с британската империя е яко заблуден и живее в илюзия

22

Анонимен

преди 3 години

Прецедент си е ,но проблемът не е в буквата...Проблемът е в телевизора на Брюксел.

21

Анонимен

преди 3 години

Сърбия и Македнония в ЕС.Тогава ние ще трябва да напуснем веднага!

20

Анонимен

преди 3 години

Не се грижете за съдбата на ЕС! Могерини и други еврокомисари заявиха първо на Сърбия, а после и на Македония, че се очаква те достойно да заемат мястото на Обединеното Кралство. Така, че трябва да сте спокойни за бъдещето на ЕС на омисарите в Брюксел.

19

Анонимен

преди 3 години

До 19Аре, аре десните... десните са си същите диктаториални психопати като левите.Просто малко познаваш историята преди 1990.

18

Анонимен

преди 3 години

До 16... Впрочем пребиваването на Британия в съюза беше преценент ...се нарича прецедент!Не знам какво ти дава квалификация да даваш съвети, но вземи научи български като първо! Аман от неуки съветници и политици!

17

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е ,че десните след 1991 в Европа всякаш бяха отстранени и еврокомунистите решиха да дирят реванш за разпада на СССР. и хоп,син Евросъюз под егидата на социалисти,марксисти,либерали и т.н.Вижте само примера с източния блок.Пребоядисани комунисти тип Дайнов стават европеиди с бащи съветчици.

16

Анонимен

преди 3 години

Когато Англия реши да влезе в ЕИО,съюза си беше чисто икономически.Никой не се е надявал даже на супер държавата ЕС.Да си припомним ,че Де Гол я наричаше Европа,но на нациите.Изведнъж ЕС реши да става държава???Всичко е в полза на английското решение.Сбъркалите са в Брюксел.

15

Анонимен

преди 3 години

много ясно какво става с ес, първо покачване на таксите не може някакви мутренски талибани да живеят на гърба на другите народи и да се пъчат колко велики били, германците скоро ще се разбунтуват и те, *** като велики европейци ще започнат да плащат повече от колкото присвояват щом искат да има ес за сметка на държавите които им предстои присъединяване, престои времето на разплатата

14

Анонимен

преди 3 години

Впрочем пребиваването на Британия в съюза беше преценент.Никога Албиона не е бил в толкова дълго продължила политическа връзка с Европа.Ще видим какво ще се случи,но едва ли Британия греши.Политически никога не е бъркала освен през 1776 и войната в колониите.

13

Анонимен

преди 3 години

За българските аборигени! Вижте какво означава:Commonwealth of NationsНе ми е ясно как балканските злобари си разрешават да дават акъл на една нация която за съжаление не ги е колонизирала/възпитала!Що си не гледате собствената орисия? Одете пеша бе!Първи по бедност, а и първи по раздаване на т!ъ!п!и съвети!

12

Анонимен

преди 3 години

Не ни занимавайте с гастарбайщина, а какво стана с Евросъюзаа. 40 милиарда евро годишно вече ги няма. Втория вносител вече липсва. Вече всичко пада на плещите на Германия и Франция. Другите ги отпишете. На 01.01.2021 год. удари камбаната, звънът ѝ ще запачне да се чува към средата на годината. Вързвайте въркузуна на гащите по-яко.

11

ГосТ

преди 3 години

Идва Фрекзит. Останалите ще бъдат под юдейо- германо-хамериканска окупация. За радост, има един огромен технологично- военен блок с огромни ресурси, който няма да позволи света да се превърне в бардак. Мисля всички знаят кой е той. Хо хо хо

10

Анонимен

преди 3 години

'' тука без мита влизат всички буклуци на ес ''................по-добре от Китай или Русия, там няма *** всичко е оригинално

9

да

преди 3 години

ами съвсем са в ред , мито на вносни стоки и суверенитет а тука без мита влизат всички буклуци на ес

8

Анонимен

преди 3 години

Горките англичани. Дано не им потъне Острова.

7

Словянин

преди 3 години

Англия даде ясен сигнал против еврофашизма.

6

бати

преди 3 години

да вземат да си копат дупката и да улизат

5

Анонимен

преди 3 години

Борис Джонсън е като Борис Елцин. И двамата изкарват държавите си от Съюза.