27

ветеринар

преди 3 години

До Жоро Жорка той не се пие ,а се бие мускулно и то при прасетата против *** и тении през 15 дена по 2кубика!

26

Анонимен

преди 3 години

Полша разруши православния храм "Александър Невски" в центъра на Варшава който беше почти два пъти по-голям от софийския храм паметник "Александър Невски" а ние още не сме го бутнали в София и се кланяме на руснаците. Докато българите не почнат да мразат Русия както поляците визите никога няма да паднат.

25

Анонимен

преди 3 години

браво БРАВО НА ПОЛЯЦИТЕ ,мислех ,че са заспали гани ,но се оказаха най-разумните заедно с франсетата!Разбраха ,че отровния коктейл на пфайзер зад които стои дългата ръка на Бил Гейтс не е елексира на живота !Поляци браво ,респект!Скоро целия мислещ и разумен свят ще последва техния пример!

24

Анонимен

преди 3 години

Аз също нямам доверие на ваксина, създадена от хора, чийто родители още събират козе гюбре по баирите на Анадола.

23

Анонимен

преди 3 години

"Според него това е "въпрос на свобода и на лично решение"Слава Богу, че поне някой разбира това.

22

Анонимен

преди 3 години

Двама души - в Швейцария и Швеция са починали след ваксиниране с ваксина против ковид-19.

21

Анонимен

преди 3 години

В Русия защо няма локдаун?

20

Анонимен

преди 3 години

Искате поляците-бяла нация от ревностни католици да приемат ваксина, създадена от Али Реза и ханъмата му (които уж били немци), между преяждането с баклава и сластните османски нощи, изпълнени с подрънкване на саз и мазане с пехливанско олио?Вие не сте добре!

19

Анонимен

преди 3 години

Западната икономика отдавна се провали, вируда и локдауна са само средства за да задържат положението.

18

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

На сайта американското РЗИ или CDC e публикувано клинично проучване на 113 хил. ваксинирани със ваксината на Pfizer -BioNTech(същата, която беше докарана с буса за кренвирши и складирана в стар руски хладилник Зил). Резултатите са повече от плашещи цели над 3100 души с тежки странични ефекти, които изискват хоспитализация и медицински грижи... Това излиза, че е една най-лошата ваксина, която някога е одобрявана... Дори тежко болните от коронавирус биха били много по-малко от това...

17

Анонимен

преди 3 години

Икономиката няма да оцеле при още 1-2 локдауна затуй бързат да наложат развалените ваксини тествани или не обаче удариха на камък. Предстои социален и икономически хаос. Тоталитарната глобалистическа икономика потъва, воят на отчаянието е настъпил ЕC ще изгори като Древния Рим. Честити Сатурналии на всички които празнуват Сатурналиите.

16

Провал

преди 3 години

Ясно се видя, че народите по целият свят се пробудиха след интересния опит за внушение, че всички трябва да предадат доброволно правата и свободите си! Хората отказаха, сега останаха само марионетни правителства контролирани от "контролиращите света" но дори самозабравилите се милиардерски фамилии разбрхаа, че са обречени на неуспех! Хората по света се изправиха гордо и зашлевиха зверски шамар на правителствата си и на техните господари! Доброто винаги побеждава!

15

инженер

преди 3 години

Относно феновете на конспиративните теории: Като ни ваксинирали, щели да ни вкарват чипове подкожно...Е да, ама инжекцията е мускулна!

14

Анонимен

преди 3 години

Браво на поляците!Мислещи хора

13

1000

преди 3 години

Религията и силният консерватизънм са опасна комбинация

12

Demonaz

преди 3 години

Браво на полския народ!

11

Анонимен

преди 3 години

Психопатския сценарий на разплутите елити пропадна, хората се пробудиха, Чудесно начало на Новата година.

10

Анонимен

преди 3 години

Не са чули за заразените танзанийски кози и папая, затова.

9

Анонимен

преди 3 години

Ако постоянно се страхувате от вируса как може да се радвате на здравето си ? Елитите са превърнали медиите във военно-политически пропагандни центрове на ПСР пандемията. Ковид ваксината е провал. Милиарди за медийни кампании по света и изведнъж българския и полския народ отритнаха фалшивата ваксина, илюменатите са на колене.

8

Анонимен

преди 3 години

Жупчек и Мубчек май ще пропуснат Слънчака,ако са без ваксини.