107

Анонимен

преди 3 години

Лекарства, можещи да предизвикват временна импотентност и/или занижено либидо, са тези срещу високо кръвно налягане, антидепресантите и болкоуспокояващите. Ваксините не са лекарства. Съдържат нежизнеспособни вируси или части от генетичната им информация с цел създаване на антитела за тях от имунната система без истинско заразяване.

106

Анонимен

преди 3 години

Е, тази епидемия показа, че много, ама много хора по света и у нас не знаят какво изобщо е това вирус, ваксина, чип или ген.

105

Анонимен

преди 3 години

до пиян мръс ник Смей се сега, че като си сложиш ваксината, любовницата ти ще се смее като се превърнеш в импотен тен реп тил.

104

Анонимен

преди 3 години

Вчера бяха французите. Май наистина няма да четем "новинарски" сайтове.

103

Анонимен

преди 3 години

Страхотна информация са сканирали, променяща хода на историята.

102

Анонимен

преди 3 години

" ... ще те сканират като стока в супермаркета ... " И като сканират Киро от Перник например, какво ще открият: " ... ох, снощи пак се напихме с колегата ... ама как хубаво я излашках жена му отзад докато той хъркаше пиян на дивана ... по-ми се ще от комшийката отгоре, ... ама мъжа и я държи изкъсо, ... иначе какви белтъци ми хвърля ... ."Или след сканиране на Пена:"Тоя Киро много груб бе ... още се оригам на г. *** ... ама хубаво му изгребах портфейла след като се напиха с мъжа ми ... "

101

Коперник не е поляк

преди 3 години

До Анонимен

100

Анонимен

преди 3 години

Пияни ляхи...

99

АМАН ОТ ТЕРОРИСТИ

преди 3 години

ПОЛИЦАИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА АРЕСТУВАТ ПОДСТАВЕНИ НА ВЛАСТ КОИТО РЕКЛАМИРАТ ПОРАЗЯВАНЕ НА МИЛИОНИ С НЕДОКАЗАНО БЕЗВРЕДНИ Течности" маскирани като "ваксини".След нагла кампания с рекламни убииства на нарочно облъчени с дигитално холограмни оръжия започна още по НГЛА кампания за ЗАРАЗЯВАНЕ НА МИЛИАРДИ ХОРА чрез НЕЗАКОННИ ОЩЕ "ВАКСИНИ">>.

98

Анонимен

преди 3 години

Но Полша ,Унгария Сърбия и още 40 държави ще се ваксинират с руска ваксина ,у тук е нужно да има избор на ваксина ,не само една и най скъпата и жива при това ,който е създал той да,се ваксинират и народа му ,а герб слугуват на тия убийци ,ще има проблем с тая ваксина )ще видите че до три месеца ,най ефикасна ще е руската ваксина ,защото народа тук и и в Европа не вярват и нямат желание от ваксинация (

97

Анонимен

преди 3 години

" ... след като те ваксинират ще копаеш денонощно в мините ... " Щото в мините си нямат техника която не си и сънувал, та ще докарат лопати и кирки!

96

Анонимен

преди 3 години

Българите както винаги ръсят простотията си и са неадекватни към тезата!Какво повече?Някой от коментиращите бил ли е в скоро време в Полша или са бълнувания от преди 90-те години за Полша?

95

Анонимен

преди 3 години

Поляците имат оправданието, че църквата им постоянно им промива мозъците с простотии. Ама на гaню какво е оправданието, че му е изпила чавка мозъка, не знам!

94

Rtl

преди 3 години

А у нас повечето просто лъжат, че ще се ваксинират

93

Боеко

преди 3 години

Абе тоя Мангърата дето иска пенсионери да ваксинира,а себе си отказва.Улови ли го Гешев да го ваксинират пред Министерски Съвет?Личния пример е много важен!

92

><

преди 3 години

Ако човеконенавистните имаха вирус щяха да избият 90% от човечеството. Истината е, че те разполагат само със страх който подаряват на хората чрез медиите и са тренирали блъфирането хиляди години. На всеки 100 години има "пандемия" но никога не успяват, няма да успеят и сега. Вирусите са компютърни графики и анимация, те не съществуват.

91

><

преди 3 години

От много години тайно се инжектират хора с наноботи. Това са предимно държавите под контрола на Ватикана. Вижте престъпноста в Бразилия, и ще видите това което готвят на бялата раса. Бразилия е тестовия полигон на ватиканската секта.

90

Анонимен

преди 3 години

До >< 146Назначиха те тук, за да компрометираш чрез коментара си, тези които не искат ваксините ли? Признай си! Само наивници не го виждат. Добре сте организирани за пмоцията!

89

><

преди 3 години

Всички сте виждали онези уредчета скоито китайците УЖ мерят температурата. Такива ще има на входа на всяко обществено място, но това не са термометри а уреди за засичане на наноботите в мозъка.Не се надявайте личния ви лекар да пише, че сте ваксиниран и да се измъкнете, няма да стане.

88

епидемиолог

преди 3 години

Пак питам- кои са държавите които са по-скептици от Полша. И защо статията не е за тях, а за Полша?..............................'В малко други страни в Европа скептицизмът спрямо ваксините срещу Ковид-19 е по-силен, отколкото в Полша.'