639

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 737Дори и вие не си вярвате.

638

Анонимен

преди 3 години

Радев, българите сме с теб! Ще те изберем за втори мандат.

637

До 732

преди 3 години

Ами обясни за "комисионните",колко,но с доказателства ,иначе всеки може да нагажда проценти ей тъй за мускули срещу неудобни?И магистралите,пътищата,санирането са важни,особено първите,никой не желае да пътува по разбити пътища,това е важно за икономиката,туризма,ежедневието на хората.Прави му чест,че строителството продължава.И не е само,изграждат се и много нови пречиствателни станции на много места,ремонти на училища.Как ще сравняваш сега и преди когато всичко беше неугледно и разграбено

636

Анонимен

преди 3 години

Той бил със " самотните" между 23.55 и 23.59 между другито от екрана.Страхотна подкрепа,на запис някога си,докато в същото време, реалното, плюскат с другарката на държавната софра самодоволни.Колко самотни поканихте в резиденията или посетихте или подпомогнахте дърдорко?Тез тоталитарни речи тип Гьобелс с изопачаване на неудобни факти с други фалшиви,ами толкова за последно,поредното клише пробутано от началниците.

635

Мунчо

преди 3 години

До Анонимен730Ти явно ни взимаш за ***- а Баце колко комисионни прибра с магистлаби, зали и саниране? Цял свят влага в технологии, но за Баце и такива като тебе май е по-добре шкафченцето да е пълно!

634

Щирлиц

преди 3 години

В България свободата и човечността не струват пукната пара.

633

Анонимен

преди 3 години

Каква реч са му пробутали на Фигуранта,поредното посмешище на низшите духом!Черепчетата ,неговите " герои" и тия Гошо боеца сръбски удрят по едно рамо с нещастни минусчета,аха да му го вдигнат,но абсурда с този човек си е абсурд.И така ,де що пари се потрошиха за палатчици и храница ,пиене,музика,интернет и други животински изобретения за " честните " и почтените" пионки.Но не винаги парата прави борбата и младите много отдавна ги няма ,освен малка и дребна глутница йоловици и подобни ежедневки

632

kkk

преди 3 години

тоя се излага с всяка поява на екрана... хейтъра смешен; а си мислех, че Плевнелиев е слаб президент. Този направо е скандален. Как може президентът да насажда скептицизъм и разделение между хората.

631

Анонимен

преди 3 години

До кълинкъния *** партия герп сме с вишо къту кълинкъКалинка е от БСП бе пpьдльo :) Толкоз сте тъ пи каскетите.

630

@ @ @

преди 3 години

Експериментът пенсиониран фЪтмak да работи като президент се оказа изключително безсмислен и неуспешен.Време е фЪтмaka да се преквалифицира на пазач на паркинг или охрана на пазар. Ще може да си залепи снимки на бай Тошо и на Путин в кабинката и ще се успокои.

629

Сеирджия

преди 3 години

Много добра новогодишна програма на БНТ, браво, дори и Радев не можа да развали приятното впечатление.

628

кълинкъ

преди 3 години

ния *** партия герп сме с вишо къту кълинкъ и дуктурати къту бойку

627

бива го

преди 3 години

Чак сега разбирам защо Бойко предложи оная неизбираемата!?Умен е,спор няма!

626

bbb

преди 3 години

Колко много хора са зле, видно от фейсбук страницата на евродепутата Йорданов/който плюе обилно по президенета за неговата реч/, а също и в този форум! Изумителна е неграмотността и заблудата на тези хола!

625

Влади

преди 3 години

Комунджиите и Депесарите, нали са руски агенти, го избраха тоя ръб. На другите избори, Бойко да не пробутва разни Цецки-Вецки, а сам да се кандидатира .

624

Радев е на хранилка

преди 3 години

Радев иска за рубли да ни пришие към бедната путинова Русия. Този път обаче не е познал...

623

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 713"Каквото и опорки да следвате, за разлика от опонента си той НЕ Е национален предател."Когато ближеш ботуша на Русия, както правите вие, русофилите, за вас работещия за Русия не е национален предател, така е.

622

Психиатър

преди 3 години

Безкрайно нагъл и *** тип ! Това недоразумение трови държавата и народа ! Няма ли кой да го изрита от това място ????? Докога ще сме роби на посредствеността и алчността за власт ? Докога ???

621

Анонимен

преди 3 години

...тука само платени гербеджийски ***. Радев им бърка яко в здравето. Каквото и опорки да следвате, за разлика от опонента си той НЕ Е национален предател.

620

145

преди 3 години

Браво, много подходяща реч!