39

Анонимен

преди 3 години

Добре че когато съм бил тийн е нямало такава промивка на мозъка, единствено се възхищавахме на мутрите, нещата бяха прости :)) Сега децата са объркани, наливат им в мозъчетата какво ли не, това ги прави несигурни :)

38

Анонимен

преди 3 години

ДРЪН-ДРЪН, ТА ПЛЯССС!!!

37

До Васко

преди 3 години

Много си прооост мойто момче. Боко, просветния министър и "експертите" от НОЩ нареждат децата да ходят на училище, не зомбираните родители. Труповете ще тежат на съвета на управляващите от ГЕРБ. *** те съвест нямат

36

Анонимен

преди 3 години

От 2 месеца насам НЕкарантиринаните са все по около 50 000!!! 50 000 доказано заразни с положителен тест си щъкат необезпокоявани и сеят заразата, защото няма кой да ги сложи под карантина. За проследяване и контрол пък да те говорим. Защото "капацитетите", натоварени да се справят с ковид-кризата, считат за по-важно да обикалят студиа и да дават брифинги. Учениците в класните стаи били огромен риск, ама ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ НЕКАРАНТИНИРАНИ не са. Пълна некадърност и неадекватност.

35

ами то

преди 3 години

До 29 Анонименпо твоята логика тогава и лекарите да почнат да те лекуват дистанционно ! срещи ковид НЯМА лекарство и е безмислено да те приемат в болица а е и рисковано за персонала. тогава предлагам всеки заболял учител да бъде лекуван дстанционно в къщи . всеки който среща други хора е изложен на риск но защо едни трябва да рискуват а други да си седят в къщи и да провалят бъдещето на децата??значи родителите трябва да рискуват да ходят на работа за да изкарат заплатите на учителите !!

34

Анонимен

преди 3 години

До ВаскоТи имаш ли деца

33

Васко

преди 3 години

До зомбирани родители, на които децата им тежат вкъщи, понеже не могат да ходят с дружките си на кафе и да си гледат на спокойствие сериалите обяснявам:1. Учителите не са изкупителна жертва и вие не сте им дали живота, за да се разпореждате като бейове кога да се учи онлайн и кога присъствено.2. Не сте в позиция да определяте дали учителите да се ваксинират или не. Ваксината е доброволна и няма вие да казвате дали ще си я слагат.3. Като не ви харесва, напуснете работа и си гледайте децата.

32

Анонимен

преди 3 години

Такива неща като безрискови ситуации няма в този живот

31

9

преди 3 години

Върнете ги бе. Има да си стоим до Юни в локдаун. Да се натъпчат в градския транспорт разлигавени без маски или с маски под брадичката. Някой спомня ли си Септ-Окт-Ноем как се развиха нещата, май народната памет е къса?

30

На тъпанарите

преди 3 години

им трябват детегледачки, а не учители. Някой, вместо тях да си хаби нервите с креатурите им. Учителят преподава знания в дадена област, формира начин на мислене у обучаемите. Няма никакъв проблем това са става дистанционно, дори така децата реално се учат да работят в среда, в каквато неизбежно ще попаднат след няколко години.

29

Баче Кико

преди 3 години

Риск няма - питайте Боко, Коцето, Балтов и умниците от НОЩ начело с ще се мрето. Никой не е обелил и дума по въпроса, после ще ми реват, че болниците изнемогват.

28

до 29

преди 3 години

Обяснявам:ЗаблЮден/а си много!

27

Анонимен

преди 3 години

Рискуваме.Починаха точно толкова учители колкото и лекари. До преди дни бяха 67 починали лекари и 67 починали учители.И после нека някой седне да обясни на семействата на тези хора, че няма вирус или да излезе отново да се провикне от Шипка, че това е вируса на страха и вируса на манипулациите!Щото колкото и да крещят или отричат-онези хора загубили майки и бащи..роднини и приятели - няма да им повярват.Тя и дрОгарката Нинова не вярваше, но за 1 час излезе теста и след 20м я настаниха във ВМА.

26

Анонимен

преди 3 години

Математик,преподавател,експерт,ниджа,космонавт,доцент,генерал тия от партията майка са всестранно развити

25

а

преди 3 години

Личното ми мнение е, че не трябва да се бърза с училищата и детските градини. Разбирам, че е трудно и неефективно, но все пак сме в извънредна ситуация.

24

Мивам през това

преди 3 години

Ако го хванете тоя Ковид, пиете лекарството за краста Ивермектин. 2 хапчета още първите 2 дена. От 6 ден Дексаметазон 4мг ампули. Антибиотик широкомащабен. Намерете лекар да ви каже как. Ако вземате тия илачи няма да стигнете до нищо лошо. Аз позакъснях.

23

Никой

преди 3 години

Математик?????

22

проблема е , че

преди 3 години

реално България е в състояние на ...гражданска вой,на . от една страна са тези на държавната хранилка администрация,учители,полиция,военни които съдействат на политиците да ограбват държавата като гласуват за дни и същи лица вече 30 години...особено ясно се вижда това при герб . от другата страна са останалите хора които работят в частния сектор и които са оставени на произвола на работодателите които в голямата си част са именно политиците и техните кукловоди.

21

Огромен риск е

преди 3 години

да слушаме *** и Пульо, когато става дума за бъдещето на следващото поколение. Същото, от което ще сме зависими ние, настоящето!

20

Анонимен

преди 3 години

Никаква ваксина няма да спаси възрастните ни учители.В клас децата са над 28.В много от класовете в П-в са над 30.Учителите ни са пред пенсия 40% от тях до 3 год.ще се пенсионират.Вие бълг.учители ги нямате за хора.В никоя друга свера няма работещ с 30 човека без маски в една стая.Да не коментираме учителите в детските градини,където в първа група хранят децата ни с лъжичка.Мият им ръчичките и памперси им слагат.Децата не са виновни,че не могат да спазват дистанция.Това е специфика на възрастта.