203

Анонимен

преди 3 години

малко болни много умрели.в провинцията е по-зле.

202

столица

преди 3 години

Вяра на българските лекари нямам, имам си твърди основания. Да не ми дава Господ да им попадна в ръчичките... Това от мен!

201

Шиши

преди 3 години

Нова година нов мандат. Хаерлия да е с моите машините за гласуване..

200

Анонимен

преди 3 години

Това е резултата от 45 години социализъм, и 30 години "капитализъм по български". Плюс холестерола по артериите от свинското и ежедневния половин литър ракия.

199

БайХ

преди 3 години

Аз от тази статия разбрах че България е на ниско място по заболеваемост но на върха на класацията по смъртност. С други думи коефициента на полезно действие на здравната система клони към нула. Не ми се мисли какво щеше да бъде ако България беше на върха по заболеваемост.....

198

Анонимен

преди 3 години

Ангелов,всеки ден по 150 починали,вече трети месец,не ми разправяй,че нещо р било намаляло. Не умеете да лекувате средно тежки и тежки случаи. Кой знае какво им давате в болниците. Ама в ковчези ги връщате всички. Доверие на лекари нямам повече.

197

Факт

преди 3 години

Да сме първенци в тези отрицателни класации е в резултат на политическите решения на мутрите.

196

Анонимен

преди 3 години

Див популизъм съчетан с его и крадене от страна на Мутрата! Пълно фиаско на мафията облечена в Бяло!Резултатът-България е в най черните статистики!

195

Анонимен

преди 3 години

Стига!Никой вече не ви вярва!

194

Анонимен

преди 3 години

3 място по смъртност, а 24 по заболеваемост в ЕС би означавало слаб 2 на лекарите ни, че те не знаят какво правят и цената е хиляди човешки животи. От друга страна сме на едно от последните места по брой тестове, за проследяване на контактни лица въобще не може да става дума, там е пълен провал, РЗИ все едно ги няма, което означава , че статистиката за заболелите е пълна лъжа, много повече са и никой не ги контролира или карантинира и мерките естствено няма да имат желания резултат!

193

Бибо

преди 3 години

КАКВОТО И ДА ПИШЕМ. ТЕ СИ ПРАВЯТ СТАТИСТИКА, ТЕ СИПРАВЯТ СТЪКМИСТИКА. ОК. ТЕ СА МЪН, МЪН БЛЯ БЛЯ. ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН ЖИВЕЙ ТЕИ СЕ РАДВАЙТЕ НА ЖИВОТА. ЧНГ.

192

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на Рубашкин!

191

!!!!

преди 3 години

Кренвиршите Леки от офшорната фирма на ГЕРБ която разхожда ваксините и ни залива с фалшиви реклами в като който нарича себе си българска, и кампаниите и са с подчертана патриотична нотка, а всъщност е с холандска регистрация

190

Bili

преди 3 години

а за ваксинта...автоимунните увреждания отнемат време да се проявят...колкото до стерилността - е това не е доказано, в листовката на пфайзер се казва "не се знае"; резултатите от тестовете върху животни идат след 9 месеца...дотогава толкова ваксини ще са купени и бити...дали някой Учен ще има топки да докладва ако резултатите са лоши...

189

Bili

преди 3 години

а пи-си-ар-чето дава 98% фалшиви позитивни резултати на 35-ти цикъл.

188

Иван 48

преди 3 години

Ами на Нова Година ще съм ви вкъщи и след полунощ мисля да гледам зомби филма Земята на Мъртвите ....да се подготвя подобаващо психически за новата година ....

187

Bili

преди 3 години

дори СЗО признаха че тази година грипът изчезнал тази година...не се казва къде. в САЩ рапортуват Пневмпния/Грип/Ковид, в едно - нчма разлика всичко в ковди-кюпа.интересно, профила на смъртност от ковид съвпада идеално с профила на естествена смъртност....а някакви много богати хора, станаха още по-богати...и всеки си има цена.

186

цветко

преди 3 години

не може да сме 3 по смъртност и 24 по заразяемост.Манипулират се данните в сайта на МЗ и не се тестват хората и починалите.Ние сме на едно от последните места в Европа по тестване и не се спазва карантината на заразените.Пандемията се използва за манипулация на населението за да се спечелят изборите отново от ГЕРБ.

185

Терсенето

преди 3 години

Единственият съд, легитимен, е пред моята съвест. Съдете ги до дупка. Те съвест нямат. Мръсни мафиоти.

184

емиграция

преди 3 години

Внимавайте какво публикувате. Онзи ден четем във Фейсбука,придружено със снимки, че повече от 20 политици в БГ са виновни за корупцията в страната, но без доказателства. Половината могат да осъдят този *** за клевета и обиди. Ще плаща, докато е жив....А нашата родна съд. система наистина си е за критика. Ето там е проблемчето.Т.Е. -кучето бяга според тоягата...