10

Истината За Плевен

преди 3 години

Плевен е едно мега пропаднало селище ! Плевен НЕ Е медицински център дори от общинско значение ! Пример за района ваксините се разпределят от Велико Търново повтарям Велико! Плевен е и би трябвало да е Ловешка област! Смешно е да се твърди ,че в Плевен има университет ! Плевен е без ръководство и е едно нищо...

9

Анонимен

преди 3 години

Поздравления.Това е един университет на изключително високо ниво с невероятна материално-техническа база и нови супермодерни сгради.Детето ми учи там и ви гарантирам,че обучението е на световно ниво.Чуждестранните студенти не са само от Африка и Близкия изток.Има обучаващи се от цял свят-Италия,Германия,Великобритания,Канада,Япония.Завършилите веднага си намират работа в съответните страни.Така че долу пишещите хейтъри могат само да се хванат за палците.

8

Анонимен

преди 3 години

Още ли И медицити си играят на отсъствено обучение?Нулева година за всяка практическа специалност, при която се лъжем с дистанционно "обучение", трябва да има!

7

Анонимен

преди 3 години

Еми пичове, аз искам да си купя диплома, колекционирам си ги. Медицинска нямам. Я кажете къде и колко? Имайте предвид че си купих украинска и руска, тънкаж. Българска намерих само в БСУ, ЮЗУ и НБУ... трагедия са всичките до степен не, мерси.

6

До 3

преди 3 години

До До 1В този университет дипломите се продават, не се изкарват с учене а с плащане.

5

истината

преди 3 години

От Плевен съм и мога да ви кажа че този университет е пародия на такъв.Основния бизнес е да се продават дипломи на чужденци които въобще не ходят на лекции и всичко им е позволено заради това че си купуват всичко чрез пари.Славчо Томов е една ***.Именно мръсните италиянци донеса вируса в България ако добре си спомняте че първия случаи беше в Плевен точно две седмици след началото на учебната година за чужденците.Университета продава дипломи на чужденци.

4

Анонимен

преди 3 години

В израз на своето човеколюбие, Чък Норис дарил на Медицинският университет в Плевен 6000 мъртви тела за научни изследвания.

3

До 1

преди 3 години

Защо не се пробваш да я изкараш тая диплома? Или е по-лесно да си караме баничарката?

2

Анонимен

преди 3 години

"Според него е необходима категорична медийна кампания"Тоест има нужда от ОЩЕ ПОВЕЧЕ пропаганда?Според мен лимитът свърши..

1

Стига бе

преди 3 години

То пък това е един университет.!!! Само печатат дипломи за пари