105

Гьобелс

преди 3 години

Колкото по-чудовищна е лъжата, толкова по-лесно тълпата ще повярва в нея./Гьобелс/

104

Гьобелс

преди 3 години

Със средствата за масова информация всеки народ бързо може да бъде превърнат в стадо ***. /Гьобелс/

103

до Azer

преди 3 години

"Ne, prosto i ti ne znaesh."За да подлъжат балъци като теб да се запишат за ваксинация. Сега искаш ли да ти обясня за птичките и пчеличките, и откъде идват децата? Отчайващо прости екземпляри виреят тук.

102

Наиграха се

преди 3 години

Убиха израелец с СОVID-19 ваксинаБейт-Шеан е починал в понеделник сутринта около 2 часа след ваксинация с Ковид ваксината на Пфайзър Мъжът е бил ваксиниран в 8:30

101

до Azer

преди 3 години

Защо трябва да ти обяснявам, да не би случайно да си в детската градина?

100

Анонимен

преди 3 години

Поредните фалшиви новини с юдейски произход. Целта е ясна както винаги.

99

Поп Грую

преди 3 години

Как го направили толкова бързо ли? Първо купуват ваксината по 10 шекела, после обявяват, че ваксината ще струва 20 шекела, но обявяват седмична промоция за 19 шекела. И всички се втурват да си слагат ваксина...

98

До Ваксърите

преди 3 години

Когато ме хване грипа, първата ми реакция е да си поръчам 2 литра бира. А ако е корона си поръчвам и една ракия, защото уж бил по-силен.Не ме е хванал до сега. Според мен като е дошъл в организма е напуснал, защото вируса е веган и живее по методите на лан дзъ и тия бири са го уплашили.Най-вероятно да съм го изпикал тоя ковид още преди няколко месеца, когато ме боля гърлото.Здрав човек, лекарства не пие.

97

Даниел Вълчев

преди 3 години

"Мога да умра от всичко, но знам че няма да е от страх" - 27.12.2020Евала!

96

пияси чорбата

преди 3 години

Знам за какво говориш, аз си поръсвам чорбата с джоджен и една щипка розмарин, домашно си отглеждам всичко - всичко е био.Розмарина ми е в саксии, чорбата - био.

95

Мдааааа

преди 3 години

После що всички мразели евреите?!Амчи щот са умниии,ваааа,евреите де!!!!

94

Анонимен

преди 3 години

''Когато през есента стана ясно, че препаратът на Pfizer и BioNTech показва висока ефективност, Израел започна решително да поръчва. Премиерът Нетаняху лично се е обадил на изпълнителния директор на Pfizer.''A Тиквата решително поръчва самолети,вместо ваксини за да тръгне икономиката ни.Нищо не е научил за толкова години във властта!!!!

93

до 115

преди 3 години

какви вегани, не виждаш ли, че ядат ударни дози масло и мас, това веганско ли е?!

92

до 113

преди 3 години

А може би Вегани - виж какви манджи коментират!

91

qmsi lainata

преди 3 години

До до 109Пробвали ли сте филии с био-шоколад? Ако не сте, ще пробвате. Стават, колкото да не умреш от глад. По-вкусно е от филии с кал.

90

до 109

преди 3 години

аз готвя само със Свинска Мас, не ползвам краве масло, ама тогава за Евреи не става - те свинско и продукти от свинско не ядат, точно като братовчедите си аребели.

89

qmsi lainata

преди 3 години

днес не съм ял фасул, боб или зеленчуци, но все пак се навечерях обилно.Лека вечер и Бон Апети!

88

Анонимен

преди 3 години

До 104Разсмя ме. Жив и здрав бъди!

87

Съветникът

преди 3 години

Щом юдеите бързат да се ваксинират,значи чакат голям мор.Те никога няма да се минат.Техните духовни водачи са ги водили във вярната посока вече няколко хиляди години,и никога не са бъркали.Така че гледайте богоизбраните и правете като тях.Хитри са като невестулки,такаче се учете от тях.

86

Проста Карапутчица

преди 3 години

Вие знаете ли как се пише закон?ОтпредЕ пишеш номерчето, отзаде пак пишеш разни неща... тва не е майтап раЛта, да знаете.Не е като да ми лижат скумрията на задната седалка на с-класата на НСО и после да ме карат във ВМА с хеликоптер за преглед на сливатa.Това да си държавник не е за всеки, ей!~ Цветито на републиката!