125

Анонимен

преди 3 години

До 180Вие всичките сте толкова ментално прецакани, че само простотии са ви главите.

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 178Жлобо, не беше ли еврейския ген мнооооооооооооооо специален.

123

Анонимен

преди 3 години

До 177Къв стандарт? Не ми говориш за соца нали? Че ми става смешно.

122

Анонимен

преди 3 години

До 175Намислили са да избият колкото може българи и да им вземат невероятната земя понеже такава друга няма на планетата а българския ген е некав мнооооооооооо специален.

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174Аз си спомням стандарта ни. Да питам защо нашите евреи се провалиха тука, мисля няма нужда.

120

Анонимен

преди 3 години

Защото искат максимално скоро да се върнат към нормалния си начин на живот и бизнесите и икономиката да заработи. За това и Англия се ваксинират първи ударно. Много трудно да се разбере защо...

119

Анонимен

преди 3 години

Кой знае какво са намислили, ето това си мисля.

118

Анонимен

преди 3 години

Псувате ги евреите ама на евреите можете само да им сънувате стандарта на живот и здравна система смешници балкански.

117

Ф.С.В.

преди 3 години

Държава в която всичко е наред- голяма част от населението са млади хора,,,а в Държава в която нищо не е наред-има само старци!!

116

Анонимен

преди 3 години

Защото, когато се прави ваксинация на населението, СЕ ПРАВИ НА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НАВЕДНЪЖ. А не като тук - Ваксинирането в България започва. И ваксинирани ще са само 5000 човека. Е що за ваксиниране е това? В България, ще ваксинират до септември. Та това са цели 9 месеца бре... ква е тая ваксинация - 9 месеца. Хората го правят за една седмица, ние тук 9 месеца. Това нашето не е никакво ваксиниране, това е цирк. И първо се ваксинират възрастните, било то лекари, учители и други. После останалите.

115

Дойчо

преди 3 години

До Мустакатия Фюри : А не е ли W ?

114

Анонимен

преди 3 години

Пропуснахте да напишете, че на всеки ваксиниран му плащат. А евреин келепир не изпуска.

113

Бузов

преди 3 години

Няма по добра реклама за ваксинацията от това че израелците масово се ваксинират.Нооо *** не вярва и предпочита чесън с пръжки.Дано се осъзнаем навреме и започнем да се ваксинираме,много държави нямат нашия късмет да им бъдат доставени ваксини.

112

Анонимен

преди 3 години

146Всъщност е нормално да имат много заразени на глава от населението. Милион и нещо до два са. В същото време се разходи в нормално(без карантина) време в центъра и преброй колко хора говорят иврит, т.е. са евреи от Израел. Ще се изненадаш, че са десетки. Същото е в Кипър(летището го ползват за разпределителна гара) и цяла Европа. Имат куп бизнеси извън страната си и постоянно пътуват по света, масово почиват навън. Може би няма друга такава държава с толкова пътуващи на глава от населението.

111

Анонимен

преди 3 години

Ами ние нали не вярваме във ваксините и няма да се ваксинираме. Затова за тях огромни количества, а за нас мостри. Горките евреи! Няма кой да им каже колко бъркат! :-))))))

110

Боеко е ВЕЛИК!

преди 3 години

Борисов разпореди: И Мангъров ще се ваксинира публично!Няма да се ваксинирам, смисълът не е всички да се набоцкат, обясни доцентътВсички гласували да се похарчат 180 000 000 за ваксини да ги ваксинират пред камери.Като ще избиват народа и те да пукнат!Да не се извъртат,че имали имунитет!Каквото за всички и за тези фашисти същото.

109

Анонимен

преди 3 години

155Не е ли ясно? Поръчали са още преди месеци и дават по 30 долара на доза вместо 18. Няма никаква конспирация. Има организация и заделени много пари. И нашите можеха да заявят ваксини по-рано и да има в пъти повече.Нещо като на опашка за банани в соца е. Първите взимат по 5 кила, но, като се наредят 200 човека, магазинерът почва да дава по кило на всеки.

108

Анонимен

преди 3 години

Ясно е вече кой създаде вируса.Как така на тях такива количества,а на нас мостри?

107

Анонимен

преди 3 години

"твърде бързо" ?От Доиче Веле не са ли доволни?

106

може да гледате

преди 3 години

Австрийски депутат показа, че Coca-Cola също е положителна за К-19, като тества напитката на живо пред Австрийският Парламент! С други думи Тестовете са Китайско Менте!! Запада съсипа икономиката си за 10 години напред и от Глупост падна под Китайско Комунистическо Иго!!!