37

До 40

преди 3 години

Поинтересувай се за силата и начина на заразяване от СПИН !!! Говорим за съвсем различна паталогия на вирусите !

36

Анонимен

преди 3 години

A за Спин как така не направиха ваксини за 7 месеца ве, де...били. Нима спин е по малкото зло и по малко хора са умрели

35

АнонимеН

преди 3 години

ЛИЧНО СЪМ ПРОЧЕЛ, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ПРЕКАРАТ ДРЕБНА ШАРКА НЯМА НУЖДА ДА СЕ ИМУНИЗИРАТ ЗА ПОНЕ 5-10 ГОДИНИ--------------АП ТАЗИ ПРОФЕСОРКА КАЗВА, ЧЕ ТОВА ДА ИЗКАРАШ КОВИД НЕ ТИ ДАВАЛО НИКАКЪВ ТРАЕН ИМУНИТЕТ!!!----------ПИТАМ Я ТАЯ ДРИ-СЛА ОТ КЪДЕ Е СИГУРНА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ ДАВАТ ТРАЕН ИМУНИТЕТ ДЕТО ПЛЕЩИ, ЧЕ ТАКЪВ ЩЯЛО ДА ПОЧНЕ ДА ИМА ЧАК СЛЕЗ 3 МЕСЕЦА ОТ ПОСТАВЯНЕТО И НА 2-ТЕ ДОЗИ!!!

34

123

преди 3 години

Що първо не тествате хората за антитела и тогава да слагате ваксината? Всяка ваксина съдържа живак който е вреден.

33

Анонимен

преди 3 години

До 32Ти си от доста по-простите и наистина няма да е загуба ако те няма.Не знам защо се надценяваш като викаш на другите прости.Ти си хептен ***.

32

Анонимен

преди 3 години

На мен ли ги разправяш *** куку ! Що си правите експеримент с хората... и други неща не знаете

31

аз да ви обадя

преди 3 години

тия дни започвам да разпродавам акциите които имам , защото ме е страх че края на януари ще има случаи на разболели се от корона , след като са имунизирани и ще преживеем нов краткотраен крах- дано не е така.

30

Анонимен

преди 3 години

До 26Предполагаш?Аз си правя каквото си искам, такива като тебе се пробват да ми казват какво да правя.Гледай си първо твоя акъл колко е, тогава гледай чуждия?Така е редно нали?

29

Анонимен

преди 3 години

Значи разбирам ги медиците.Всеки ден са в огнището на заразата.Нормално е да искат да се застраховат и предпазят от заразата! Но да се облъчва и останалата част от населението е пресилено! Ще се ваксинира всеки който сам реши! Но тази " кампания" на мен лично ми идва в повече.Който преживях и спина в началото на 80 сте.Както се " впрегнаха" всички срещу ковида.Що не се впрегнат за лек срещу рака? Бич за хората от десетилетия? Кампания!-:( И политика уви!!! Бъдете здрави! И не вярвайте на всичко!

28

АнонимеН

преди 3 години

ТАЗИ Е НАПЪЛНО НЕНОРМАЛНА!!!!ТОВА ДА ПРЕКАРАШ ВИРУСА ИЛИ ДА СИ СЛОЖИШ ВАКСИНА Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23 Дай да си плямпаме срещу алкохола и цигарите.Барем 80 % спрът да пушат и пия и така да избегнат рак,инфаркт,удар,диабет и още много благинки. Щеш ли

26

Анонимен

преди 3 години

Никой нищо не знае за ваксината.Самите пфайзер тепърва започвали 2 седмични тестове дали помагала срещу новия английски щам.

25

------

преди 3 години

Още не знаем.Съмняваме се. може би. Около. Не е сигурно. ВИЕ СИ ПРАВИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ХОРАТА. КАТО НЕ СТЕ СИГУРНИ ЩО СЛАГАТЕ ВАКСИНАТА.

24

Ямболски цървул

преди 3 години

Стига с Ковид....Какво става с " бежанци" по границата НИ?

23

До 24

преди 3 години

Предполагам ще я сложи като му дойде реда за нея. Не виждам какъв проблем имаш с това, всеки има право на избор.Аз също ще се ваксинирам, вие правете каквото искате като ви е толкова акъла.

22

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

До 21Това, че грипните ваксини, които са в оборот сред народонаселението изобщо не помагат го знаят хората, които ги правят ;)Так че си в грешка

21

Анонимен

преди 3 години

До 23Ти сложи ли си ваксината?А защо плямпаш тогава?

20

Анонимен

преди 3 години

Значи аз до сега маска слагам само в магазина, и вече 9 мес не съм се заразил.Ако се ваксинирам, навсякъде ли трябва да я нося маската?Ми че то по-лошо с ваксина, бе!

19

До 16

преди 3 години

Грипните ваксини най-малкото намаляват шанса да се заразиш и помагат, ако се заразиш, боледуването да ти е по-леко. Ако и за ваксините против Ковид се постигне поне това, няма да е никак малко.

18

Ямболски цървул

преди 3 години

Някои индивиди наричат други с ***.А *** са те-зомбясалите под общият знаменател-МЕДИЙНО КОВИДНА БОЛЕСТ(МКБ)