14

Kakvoto povikalo....

преди 3 години

Kolko grajdanstvo davat v UK? Ne davaha li pravo samo na prebivavane s cel rabota i za turizuma viza?

13

Активист на БСП

преди 3 години

И на тях ли Шкембе на три морета ще им ги шитка по 5000 евро???

12

Анонимен

преди 3 години

До 19Само питам, ти като един баш нашенец колко точно диалекта писуваш и оратиш? А можеш ли без гуглето да кажеш колко куплета има българския химн? Историята нека не я споменаваме, за да не разберем по трудния начин кои са най-големите ни международни футболни победи...

11

Анонимен

преди 3 години

Да не излезе като с македонците, даваме гражданство и след това Англия е Бг или там ще си мълчим 😅

10

Диктa - дypa

преди 3 години

От ясно по ясно беше че европейските MAPИ.OHETKИ са направили повече компромиси.Уговорката че ще направят огромни отстъпки е отдавна само се правеха че има тежки преговори Хич не ни трябват правителства ни европейски парламент могем напълно да си спестим разходите за тези ПPO.ДAЖНИЦИ. Направо да си ни управлява от Англо-Американското правителство.

9

Диктa - дypa

преди 3 години

От ясно по ясно беше че европейските MAPИ.OHETKИ са направили повече компромиси. Хич не ни трябват правителства ни европейски парламент могем напълно да си спестим разходите за тези ПPO.ДAЖНИЦИ. Направо да си ни управлява от Англо-Американското правителство.

8

до 19

преди 3 години

То в Китай все едно ще я втасаме. Там 20 000 студента се борят за 1 място

7

Анонимeн

преди 3 години

Считам, че първо трябва да се приложат реципрочни условия, каквито се прилагат за българите във Великобритания :1. Три /шест месечна работна виза да си намери работа която не е пожелана от нито един български гражданин;2. Да научи български като роден /вкл. и диалектите/3. Да се яви на изпит/тест по българска история4. Да изпее бългаския хим с ръка на сърцетоПри постигане на резултата да се заселват към Враца или Тополовград.

6

Анонимен

преди 3 години

Британците заприличаха на северомакедонците.Искат български паспорт за да могат да ходят в ЕС.Не се хабете,братя англичани,скоро и наЕС ще му видим сметката,както на всичко,до което сме се дкопали.Искайте Американски или Руски паспорти и в краен случай Китайски,за да ви излезне по евтино.

5

Анонимен

преди 3 години

Британците заприличаха на северомакедонците.Искат български паспорт за да могат да ходят в ЕС.Не се хабете,братя англичани,скоро и наЕС щемувидимсметкатс,както на всичко,до което сме се дкопали.Искайте Американски или Руски паспорти и в краен случай Китайски,за да ви излезне по евтино.

4

Анонимен

преди 3 години

А ваксинирани ли са вече ??? Или те са от богоизбраните народи !?!?!?!

3

Анонимен

преди 3 години

Нека идват да работят на полето. Те идват само да ядат и пият евтино. Трябва да плащат данък чужденец от Третия свят.

2

до 123

преди 3 години

Ходи да им чистиш помията ти тогава на слънчака.

1

британец

преди 3 години

****ната му на Борис Джонсън, идваме тук при Боко, че е по-хубаво