44

РОМ ЪТ

преди 3 години

от скъпата боя е таз мома

43

Анонимен

преди 3 години

То голяма хубост,нападнал я бил???Не се е родил още този юнак, с такъв мерак!

42

Анонимко

преди 3 години

2017 г.си счупих ръката. Беше на 23 септември. Бяхме в същата болница по спешност.Беше една стара докторка на рентгена.И мен ме овика, аз си бях глътнала граматиката - за първи път си чупех нещо и то на 50год.възраст. Трябваше и снимка на крака да направи - не се знаеше дали не съм счупила и ръка, и крак.Така се кара с мен, направо ми се доплака.После ходих 2 поредни дни да ми сложат гипс. Единият ден чаках 9 часа. Стоях си с нещо като лонгета от гипс и превързано с бинт 2 дена и половина.

41

Анонимен

преди 3 години

Ей, най-сетне една добра новина!!! Лекар да набие нагъл пациент. Простите, необразовани същества решиха, че всичко им е позволено и лекарите са им длъжни! Отново лошо впечатление прави ку.рвенската позиция на медиите! Аз не видях сутрешните блокове да правят интервюта с пострадалата докторка от бърза помощ преди седмица, или десетките им колеги през последните години. Но пък редовно виждам да канят в студиата си нагли, нискообразовани индивиди с претенции към лекарите и обвинения за лекарски гре

40

Българин

преди 3 години

Според Гелева поведението на лекаря се обърнало "на 360 градуса", т.е. не се е променило! Ясно колко е умна. Погледнете я добре, дали прилича на българка?

39

Анонимен

преди 3 години

Попадала съм в подобна ситуация, без надигането, така,мче й вярвам. Има ги вече доста с лабилна психика или тотално изпушили. Това не е оправдание да си гадняр, но мнозина не мислят така.

38

Гаро

преди 3 години

Заслужава не да бъде както ЛЪЖЕ надрана а направо одрана....

37

Анонимен

преди 3 години

Знахарките не баят, къде си учил ти?Нищо не знаеш.

36

Анонимен

преди 3 години

Не заслужавате и знахарка да ви бае...

35

Анонимен

преди 3 години

Другарят комсомолец Борисов произведе медиците в свръххора, които имат право да ви тероризират и убиват безнаказано и резултатите не закъсняват.Все пак и медиците са си едни стандартни хомо булгарикуси - не по-различни от нашенски бакалин или автомонтьор.

34

Анонимен

преди 3 години

С това ли е вбесила рентгеноложката - че е антипатична? Не виждам кое и е антипатичното - усмихната жена. Явно ви дразнят хората, които се усмихват.

33

Анонимен

преди 3 години

много антипатична ..прилича на тези от боята..представям си как я вбесила рентгеноложката с дементната си баба

32

Анонимен

преди 3 години

до д-р ШоВие в коя държава сте лекар?

31

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че мнозина правят алюзии, че е ромка, но тази жена си е бугарка. Погледнете се в огледалото и ще видите, че сте същите.

30

Сата НАТО

преди 3 години

Другарят комсомолец Борисов произведе медиците в свръххора, които имат право да ви тероризират и убиват безнаказано и резултатите не закъсняват. Все пак и медиците са си едни стандартни хомо булгарикуси - не по-различни от нашенски бакалин или автомонтьор.

29

Анонимен

преди 3 години

Индивиди, прочетете статията преди да коментирате.

28

манга- фунга

преди 3 години

сигурно не е била осигурена,ние плащаме здравни осигуровки те се преглеждат и вторник и петък без такива-браво на българия

27

Б58

преди 3 години

100%е взела да кълне и заплашва медика. Те медиците в БГ са пълна *** това го знаем всички. Но пък ромалесите са 5 пъти по голяма ***. Неуки, нахални и вечно заплашват и винаги трябва да са с предимство. Миналата година се карах с едни пред детското спешно, 5 пъти пробваха да прередят опашката. За 1 дете бяха дошли 7 възрастни предружители!

26

Анонимен

преди 3 години

Повечето лекари в БГ не стават за нищо ако не им платиш. Лично съм бил свидетел многократно как медицински лица се държат надменно и с презрение към видимо беззащитни пациенти, все едно са дошли пред кабинетите им за кеф.

25

асвалто риос

преди 3 години

Буца.точка.