10

Програмист

преди 3 години

До 10 мочПодкрепям. Живяха на кредит, ама свърши. Време е за плащане.

9

моч

преди 3 години

Аман от ревящи просяци !!!!Като работиш за 700-800 или 1000 лева месечна заплата и парите обективно не стигат , тогава защо си купуваш телефон от 1000 лева или автомобил с неразумна цена , защо не намалиш или спреш цигарите , чалгата и хазарта , що не си погледнеш дебелия корем и мазните кълки , до кога все някой друг ще ти е виновен и вечно задължен и защо ???Не бъркай в джоба ми , с нищо не съм ти длъжен , като искаш стандарт - изработи си го и го заслужи !!!

8

Стига ривахти

преди 3 години

Стига ривахти ве работодатели !!!

7

Анонимен

преди 3 години

Синдикати?В България?Хахахахаахх!!!!Това да не е най-новия виц?!!!Тоя само глупости дрънка!

6

Елемаг

преди 3 години

Синдикалист прокламира,колко добре се грижила държавата....Майко,майко...

5

...

преди 3 години

Сега си проличава колко от тях са били в сивия сектор ...

4

Словянин

преди 3 години

Ще връщаме заемите от Европа десетилетия. Така 5 века грабеха света. Сега е наш ред, западнолизачи-невежи леги

3

Наблюдател

преди 3 години

Как да стигнат мерките до бизнеса и гражданите като 90 % от държавната администрация са комунисти или комунистически отроци !!!!!???? Кога ще прочистят тази администрация, която саботира всяко държавническо решение ????? Кога ,бе ????

2

Анонимен

преди 3 години

Какво е дала сръбската държава на фирмите и на всеки сърбин няма да ви казвам да не се ядосвате.Проверете.Проверете и за Косово дето ги имаме за пропаднали.Те не са в ЕС.

1

Анонимен

преди 3 години

"Поне една мярка ще бъде променена тези прословути 24 лева, които даваха на ден, от 1 януари става 75% от средния осигурителен доход от месец октомври. Това е далеч повече от 24 лева в зависимост от това за каква заплата си работил"И далеч по-малко, ако са те осигурявали на минимума, какъвто е масовият случай. Добре са си направили сметката гербавите, ще спестят много пари за чекмеджетата.