154

varg

преди 3 години

За Бога,братя българи,не се ваксинирайте!!!

153

Кера

преди 3 години

Aбсолютно нито един от моите познати лекари на този етап няма да се ваксинира. Повечето съветват да се изчака минимум година-две, за да се знае повече за страничните ефекти на тази ваксина. Защото няма такава без странични ефекти.

152

Пурко

преди 3 години

Познатите ми доктори се ослушват за ваксиниране като пръднали в Операта! Ама знаят кое уиски е хубаво! Авантата!

151

Анонимен

преди 3 години

Започна пропагандата.Заблуди лъжи и психоза.

150

Ааа, такова...

преди 3 години

Дай снимка на опашката?Че, половината ми рода са лекари и се ослушват.

149

Кокошка Ризова

преди 3 години

Предавнето "Мусура в Сурат" ще покаже Covid-ваксинацията на Шишо Бакшишо. Вместо в бус за кренвирши ШИШО ще позира в семейното такси.За целия Covid-цирк са му платили бензина и лиценза за 2 г.

148

Да си учил биология.

преди 3 години

До ДртПрчИ то Висшо.Иначе мога да ти го обясня, ама да не ми вярваш. Някакви тъпотии ще ти редя.Лично мнение: Нещо като дървено дърво.

147

Анти/журналист

преди 3 години

Пази боже от такава интелигентна прослойка, добрали се някак си до названието журналист, със специални познания по темата "СЕРОЛОГИЧЕН СЕРУМ". Български журналистически интелект!!!!!

146

хе

преди 3 години

Одеве четох в друг новинарски сайт за страничните ефекти на една от ваксините,която е предназначена за България.Честите странични ефекти бяха обща отпадналост,високта температура,гадене и други подобни.Когато стигнах до редките нежелани реакции,които се случват на 1 човек от хиляда,а именно " Временно едностранно увисване на лицето",директно излязох от сайта.Видяло се е ,че ще я карам без ваксина ,така ми е по спокойно някак.

145

ДртПрч

преди 3 години

Какво е "серологичен серум"?

144

Ваксинираният певец

преди 3 години

"куп други щуротии несъвместими със здравия разум"искаш да кажеш, че за теб ресурсите на Земята са неизчерпаеми и човешката дейност няма никакво въздействие върху природата и климата? Хммм, не бих те нарекъл здравомислещ човек

143

анонимен

преди 3 години

Добре , че има нормални хора , които движат прогреса напред и не вярват в чипиране , на масонски завери , на ваксиниране с отрови , на обикновен грип с име-ковид 19 , на билгейтски злонамерени намерения за принудително редуциране на населението по света и куп други щуротии несъвместими със здравия разум . За жалост по незнайни причини природата създава и такива индивиди , но някак си се оправяме успешно .

142

Анонимен

преди 3 години

Еми супер - който не го е изкарал да ходи да се ваксинира!

141

ЛЕКАРСКИ ДОКТОР

преди 3 години

Еми опитните мишки в бели престилки са най-безобидни!Повечето щамове на патогенни микроорганизми са на починалите им откриватели, разработчици и ТЕСТЕРИ! ХА ЧЕСТИТО НОВОГОДИШНО ВАКСАДЖИЙСКО ШОУ!

140

Дани

преди 3 години

ОпашАТИ ЛЪЖИ....

139

Кривондел

преди 3 години

Няма човешко постижение, което да не е свързано с недоверие. Ваксините явно не правят изключение. Времето ще покаже кой крив и кой - прав. В крайна сметка - все още са доброволни, всеки ще си прецени дали да се довери на Пфайзер и всички регулаторни органи, или на вируса.

138

Хм

преди 3 години

vaccine covid-19 non grata

137

Активист на БСП

преди 3 години

От 1500 души персонал....

136

До 135

преди 3 години

Първо постъпи някъде на работа! От къде иначе ще те уволнят.? При нас нещата не стоят така,всеки е господар на собственният си живот.......Като порастнеш,ще разбереш./ако дотогава ти уври тиквата/

135

Без етикет

преди 3 години

Тез шишета без етикет с прозрачна течност по-какво точно се раличават от кренвиршите без месо, от млякото с нишесте без българска закваска, от прясно замразените преди 20 години месо(риба), пластмасовите домати, или пък от меда с течна гюкоза и т.н.?100% ФАЛШ, НО С ТВ РЕКЛАМА....