78

Анонимен

преди 3 години

Ваксината я понасям по- добре и от грипната.Дай Бог да си заживея по- спокойно.

77

SS

преди 3 години

Ваксинирайте се !!! Казват ,че новия щам на коронавируса удрял точно вакасинираните...! Ако това е вярно ,вярно е и твърдението,че сме най овчия народ на света.

76

Левтер

преди 3 години

Ами ваксинирайте се бе.Аз нямам нужда!

75

пазете младите иДЕЦА

преди 3 години

Опити за намаляване на раждаемостта в третия свят чрез ваксини се правят вече повече от 40 години. Тогава и катедрата по биология към ВМИ София участваше в проучвания за създаване на контрацепция чрез ваксина по искане на СЗО.

74

пазете младите иДЕЦА

преди 3 години

ПРЕДИ 10 ГОДИНИ -Бил Гейтс: През това десетилетие вярваме, че може да се постигне невероятен напредък, както в измислянето на нови ваксини, така и при осигуряването на това да стигнат до всички деца, - и тогава ще имате всички инструменти за намаляване на детската смъртност, намаляване на нарастването на населението, околната среда -CNN: Десет милиарда долара през следващите 10 години, за да стане годината на ваксините.

73

пазете младите иДЕЦА

преди 3 години

ПРЕДИ 10 ГОДИНИ - Бил Гейтс: През това десетилетие вярваме, че може да се постигне невероятен напредък, както в измислянето на нови ваксини, така и при осигуряването на това да стигнат до всички деца, - и тогава ще имате всички инструменти за намаляване на детската смъртност, намаляване на нарастването на населението и всичко - стабилността, околната среда -CNN: Десет милиарда долар

72

ПРЕДИ 10 ГОДИНИ

преди 3 години

Бил Гейтс: През това десетилетие вярваме, че може да се постигне невероятен напредък, както в измислянето на нови ваксини, така и при осигуряването на това да стигнат до всички деца, - и тогава ще имате всички инструменти за намаляване на детската смъртност, намаляване на нарастването на населението и всичко - стабилността, околната среда -CNN: Десет милиарда долара през следващите 10 години, за да стане годината на ваксините.

71

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТуркофилите сте най-големите българофоби и национални предатели!

70

факт

преди 3 години

Нали уж е доброволно да се ваксинират хората??? Сега стана пожелателно, след време ще има задължително... Някои ще спечелят по няколко грама цветен метал във вид на куршум в главата. Жалко за хората.

69

Сата НАТО

преди 3 години

до ЧебурашкаИ друг път съм ти цитирал мисълта на един умен човек, че "Патриотизмът е последното убежище на негодника", ------Аве, пен дел, ти ептен заора в дъното?Цитата не ти е точен, а освен това любимия ти ГЕРБ е на власт благодарение точно на най-долната патриотарска прослойка.

68

Анонимен

преди 3 години

Новият супер заразен щам вече е у нас, а с това темпо на ваксинация нямаме никакъв шанс.От 4-ти баш след софрите децата, като тръгнат на ясли и училище ще го разнесат скоростно из цялата страна.

67

анонимен

преди 3 години

СПОРЕД МЕН ПЪРВИ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ!!!!! След това да се изчака да видим дали ще има странични ефекти!!! Без туй те са излишни и ненужни на никой!!!!!!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Химическа кастрация с "ваксина" правена в турция и разнасяна с камион за кренвирши.

65

Щирлиц

преди 3 години

Това е единственият вход за гробищата.

64

Принц Джагану

преди 3 години

Бе само аз ли не виждам опашки за показна акция пред Еуро *ей Парламента ? *** тия много скромни бе. Навремето лъчко брейна си строши крачетата за един айфон ,ама сега няма наплив. А да не забравим депотатите да доведат и унуците,че да не и мсе затрие семката .Абе и Гей-тс не виждам да се ваксва, ах че плахи животинки тия.

63

Не на робството

преди 3 години

Единствения изход е ти, министърчето, кантара, мутафа, тиквата и всички гнусни пропагандатори да се оттеглите в казана при лукавия. Няма да ни липставе

62

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно всичко от тоталитарния режим ще си отиде и помен няма да остане.

61

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаБЪЛГАРСКИЯ ПАТРИОТ Е ПРАВОСЛАВЕН!

60

Анонимен

преди 3 години

A изграждането на естествен имунитет, както природата е отредила?Учебниците по медицина ли ще горим?

59

Анонимен

преди 3 години

Само САЩ и Русия пазят България от турските и немски пълчища.