193

Вижте

преди 3 години

снимка 10 - журналист до журналист - това ли е социална дистанция, нямат и маски!! снимка 10 е достатъчно доказателство, че това е Театро!

192

За неразбралите

преди 3 години

Нахакаха на гов*едото физиологичен разтвор! Цирка е пълен! Да живее банановата ни Република! Ние сме ед осъдената държава в света, но която десет години работи без здравна система, образователна, икономика, МВР и въпреки това сме още живи! Ние сме корав народ! Десет години издържаме зловещия геноцид.

191

човек

преди 3 години

Хайде и оня мустакатия доктор да не се чувства пренебрегнат, да спомена и него.Тодор Кантарджиев единствен си показа многобройните дипломи, само да докаже, че не е коремен хирург, а именно специалист микробиолог....Същият той ми обяснява как се дезинфекцира маска в микровълнова фурна (на честота 2,4GHz, тоест нейонизираща радиация, вместо в автоклав).И дава чудесен пример с лулата си, която пуши, като ни обяснява (макар на майтап) за ползата от тютюнопушенето!Страшен "доктор"!

190

Анонимен

преди 3 години

Попът пък чий го дири в кабинета за ваксинации? Явно, шоуто трябва да продължи.

189

до човек

преди 3 години

ми ти бе, къв си, махленския дървен философ май

188

Анонимен

преди 3 години

Свинята с цайсите явно си мисли че като позира до спринцовка ще се вържем, че са му били ваксина и ще задръстим медицинските центрове да си бием и ние ааххахаНе е познал, клоуна.

187

до въпрос

преди 3 години

ти голем спец по ваксините се извъди бе. Значи ще се ваксинираме и ще си разнасяме вируса. Дали си разнасяме така и вируса на шарката или туберкулозата. Аман от пишман експерти в таз държава като теб.

186

човек

преди 3 години

Според Уикипедия, новият здравен министър Костадин Ангелов "През 2014 г. защитава дисертационен труд за придобиване на образователната и научна степен доктор по научната специалност хирургия на тема "Оптимизиране на оперативния подход и лимфната дисекция при болни с рак на стомаха."Значи какъв е изводът?Че хоремни хирурзи и травматолози (проф. Балтов) ни обясняват за ползата от ваксините и се изявяват като специалисти инфекционисти!!!

185

Анонимен

преди 3 години

А какъв преглед или изследвания са им направени преди това? Казаха, че всеки трябва да бъде прегледан, за да е сугирно, че е абсолютно здрав.

184

знаещия

преди 3 години

Червенокожите ЧУКЧИ от БКП и ЦСКА искат да им върнат цяла Северна Амарика плюс цяла Южна Америка безмозъчните червени варвариАмериките са били НЕНАСЕЛЕНИ от хора и според руските вицове са открити и заселени от ЧЕРВЕНОКОЖИТЕ ЧУКЧИ дето са като ЧЕРВЕНОКОСИТЕ КЕЛТИ в Австрия,Германия и останалата Западна Барбароса ЮръпЧак след тях Викингите и Колумб ги преоткриват

183

Смях

преди 3 години

Аз пък ядох кренвирш, все едно съм се ваксинират. Както казват управляващите, няма значение в какво ги карат ваксините! По същата логика няма значение и какво има в шишенцата, а ако случайно е ваксина може да замените ваксинирането с ядене на кренвирши. То е същото. Няма значение!

182

Анонимен

преди 3 години

Добър театър, почти може да повярва човек, че са му били ваксина ако не знаехме що за от па дък е този.

181

до 199

преди 3 години

.....Ти какво правиш тук да агитираш? Не можеш да задваш въпрос който може да ти зададе и другата страна, обезмисля се.пич или пиччко , аз не те агитирам, къде прочете , отиди и си сложи ваксина. Казах ти живей си живота пий си бъза и се имунизирай стадно по Мангъровски. Попитах те ти защо ме убеждаваш колко вредна неизследвана и подобни твои ваши умозаключения. Хиляда пъти ви казаха че е доброволно, но вие като матросовци на първа линия по форумите лай до небесата, не на ваксинирането.

180

Българин

преди 3 години

Мене келтите повече ме кефат от франките!

179

дали

преди 3 години

се е омирисала на Кремвирши и на Опушено?!

178

Знаещия

преди 3 години

Харесвам германците но тука некъв червенотиквеник ме дразниха-хо алоФРАНКИТЕ на Карл Велики признат и от Константинопол през 812 за западен Император покръстват в ХРИСТА германците и техен най-близък днешен наследник са НИДЕРЛАНЦИТЕ онея същите съюзници на Кардинал Ришельо срещу Папата и съюзници на Англия срещу Испания и мей би първите концлагеристи на англосакситеГерманците като Славяните са дошли от далеч и завладели земите на "ЧЕРВЕНОКОСИТЕ" КЕЛТИ дето после ги нема в Юръп Барбароса

177

Анонимен

преди 3 години

"С Леки може всеки!"

176

Анонимен

преди 3 години

Не схванах, дядо поп с килимявката защо е курдисан до министъра, докато му бият инфекцията? Морална опора за изпитанието? Готовност за експресно опело? Пореден мисловен напън на организаторите на шоуто?

175

въпрос

преди 3 години

и как Ваксината ще Предпази Баща Ви, Министър Ангелов. Дори с Ваксина трябва да носите маска и спазвате социална дистанция - Ваксината Пази Вие да не се разболеете, не Пази да Не Пренасяте Вируса?!

174

Демократ

преди 3 години

Добре, че дойде демокрацията да ядем банани и да бегаме на запад!