253

Готин

преди 3 години

Пижо, не си наясно с ваксините. Те създават в организма ти антитела, същите както на тези които са боледували. Те неосезаемо те ,,разболяват,, с което създават твоят имунитет. В последствие всеки вирус от този тип е ,,унищожаван,, от твоите защитни антитела. По тази причина не е възможно, ,,ваксиниран,, да бъде вируси носител. Това обаче, което ще ни ,,бият,, далеч не е надеждна ваксина.

252

Пижо

преди 3 години

Всяка ваксина - морбили, коклюш, заущка и т.н. предпазва от разбилявне! Ваксинираният обаче си е обикновен вирусоносител, като всички останали! Айде сега, по примера на този ид*от, ваксинираните лекари от ковид отделенията да махнат маските и даидат да прегърнат Кабинета и депутате!Съд и затвор за недакърната, крадлива, проЗта ГЕРБерска мафия!

251

Готин

преди 3 години

Ваксина, която не създава траен имунитет е пълна глупост. През колко месеца ще се ваксинираме и колко ще ни струва това. Парите от бюджета са НАШИТЕ ПАРИ, които ще даваме на ,,фармацията,,. Забележете! Всяка втора реклама е за лекарствено средство. Всеки от нас е ,,донор на печалби,, за тях, а те са богата мафия. Да създадеш проблем с нещо, което можеш да контролираш е стар номер за мръсни печалби. Друг е въпросът; НА КОГО, КАКВО СЛАГАТ!? ЗОМБИРАНЕТО ЗАПОЧНА!

250

анонимен

преди 3 години

Прочетете тази статия за разнообразие:Митовете за ваксините: Безопасни ли са и да се ваксинират ли хората с алергия?Данните за препаратите могат да бъдат открити онлайн

249

.

преди 3 години

Хайде да видим статистиките на болни и починали след ваксинирането докторче, а дали ще има такива?

248

Анонимен

преди 3 години

Ух, този наш министър имал гърдички и женски кълки... жив и здрав да е, де

247

ПроСоТо

преди 3 години

ХА!!!!Ето нещо,което предполагах,но вече се убедих:-Погледнете внимателно снимка 11!На нея ЯСНО СЕ ВИЖДА,че "иглата" на доктора е направила малка ВДЛЪБНАТИНА в ръката на "имунизиращата се"!Това показва,че "иглата" всъщност е ТЪПААА и НЕ ПРОНИКВА в ръката!!!СЪЩАТА "ямичка" ще видите,ако си натисните мястото със..кибритена клечка,примерно!..Но ШОУТО е режисирано вероятно от Тиквената "пиарка"....Иначе са събрали десетки "свидетели" от медиите,които да "документират" "ЕПОХАЛНОТО събит

246

Анонимен

преди 3 години

С произволна от кутията или витамини

245

Blessed

преди 3 години

Бай *** все е мнителен, все някой иска да го прецака и му е виновен. По цял свят хората заявяват желание да се ваксинират, само нашата народопсихология казва друго... Харесва ли ви или не това е единственият начин за излизане от Ковид кризата...

244

Анонимен

преди 3 години

Като гледам пиара на епидемията от бронхит, нищо чудно като поискат да ни пробутат джендърството, същия министър да заяви, че иска да се венчае като булка, а свещеника да се съгласи.

243

Анонимен

преди 3 години

А мазния поп за чии беше кордисан по телевизора?Малиии тия са пълна скръб!

242

1

преди 3 години

др.министер,няма ли, и ти ,като началника си,да посветиш ваксинирането си ,на дядо си.Защото,той победите си ги посвещаваше на него.

241

ПроСоТо

преди 3 години

*** кой му е продал медицинска диплома на тоя *** бе?../ако изобщо има такава!/..Че и студентите по медицина знаят,че ваксината предпазва ВАКСИНИРАНОТО ЛИЦЕда не развие тежка форма на заболяването!..В същото време и сто пътида се е "ваксинирал",той МОЖЕ да бъде вирусоносител и ДА ЗАРАЗЯВА околните!..така че по-добре да не бърза да оприпква при тейко си!....бах ти и малоумщината!.......До колегата долу:-Естествено,че РИСКА е голям!..За това ни ПРИНУЖДАВАТ да подписваме "съгласие",с

240

Анонимен

преди 3 години

Не се ваксинирайте бе, какво ревете по форумите.

239

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираш се доброволно, но въпреки това подписваш декларация за съгласие, сякаш се подлагаш на медицинска интервенция, която крие риск.

238

Анонимен

преди 3 години

А декларацията за съгласие защо е?Аз нямам спомен да съм подписвал при ваксиниране.И какво пише вътре,че никой не е отговорен за последствията ли?Дайте малко разяснения де.

237

Внучетата на Бойко

преди 3 години

Нямаме търпение да видим как слага новата ваксина Бойка на своите внучета !!!

236

анонимен

преди 3 години

-Докторе след ваксинирането ще мога ли да свиря на пиано ?-Разбира се.-Бреее , тя вършела чудеса , аз до сега не можех .

235

ПРЕДИ ВАКСИНАТА

преди 3 години

80% го карат леко!!! СЛЕД ВАКСИНАТА - 80% ГО КАРАТ ЛЕКО - ЗАРАДИ ВАКСИНАТА!!!О ХО ХО!!!

234

ооо чудо!

преди 3 години

Бре каква е тая чудодейна ваксина бе!Щом си я сложиш и веднага подействала