213

Старичок

преди 3 години

Не знам дали някой си спомня още, но така беше при бай Тошо.

212

Българин

преди 3 години

Трябваше преди всички да се ваксинират македонците

211

МНЕНИЕ

преди 3 години

Аз Лично съм избрал да се Ваксинирам , но ще изчакам нормалните Ваксини . Както е в ЕС - не искам докарни ваксини с камиончета на Матрапазите - тези които крадат *** по селата .

210

Гробокопач

преди 3 години

"Борисов 3-Геноцид и Смърт"./ Никой нема се ваксинира, освен дъртите сминдухи, които по цел ден гледат телевизия и се зомбират от помийната пропаганда на Бойко Ку././вата!Инак и министър Боц-Боц и Мустафата свирят по интимно-семейната струна на електората, особено този на средната възраст и тези дрътите, които вече са с манталитетът на малки деца. Хитри са евреите, електорат, хитри са, а вие..., вие сте валат!

209

Анонимен

преди 3 години

Това с попа стоящ от страни на министъра уби цялата ми вяра, ха-ха, поп стои отстрани ха ха,тия верно са тъпири вселенски.

208

Косьо Истината

преди 3 години

Преди години, великият илюзионист Мистер Сенко по време на представление "сваля" главата си и напуска сцената... Този трик влиза в златния фонд на магическото изкуство. За да оценим за какъв фокус става дума, трябва да подчертаем, че той е направен по време на представление пред жива публика. Не пред телевизионни камери. То пред телевизионни камери и министърът на здравеопазването, и шефът на НОЩ са се ваксинирали срещу Ковид-19...

207

Анонимен

преди 3 години

Активисте, вие сте мозъчно увреден, както и господарите ти от БСП.

206

Активист на БСП

преди 3 години

Цирк ,,Гранде ГЕРБерале,, !!!Народът не ви вярва,защото искате да избиете българите !!!

205

Анонимен

преди 3 години

"Министър Ангелов след ваксината: Нямам търпение да се видя с баща си!"Какъв артист, какво чудо. Не стига че участва в постановка и изобщо не са му поставили ваксина, ами се опитва да драматизира на ниво пети клас.

204

Анонимен

преди 3 години

Ми що не го взе с теб бе някой друг може да ги срещне преди теб ....ми децата ти къде са дай пример

203

Анонимен

преди 3 години

Абе тия вече взеха да стават смешни с тая показност,почват да приличат на Панаирджийска мечки!

202

до леко разяснение

преди 3 години

Хора, само от днес.bg ли се информирате? Прочетете документацията моля. Ваксината предпазва евентуално единствено от тежка инфекция. Да се облекчи здравната система и да няма смъртни случаи - това е идеята. Можеш и да си боледуваш - предполага се леко, можеш и да си разнасяш заразата, както и при инактивираната ваксина за полио. Затова и Угур и СЗО обявиха, че мерките ще отпаднат чак след две години.

201

Чърчил

преди 3 години

Срещу вируси ваксина не може да има защото вируса не е живо същество, единственото което се опитват да направят е уж да подготвят организма за срещата с вируса и то много зависи дали ще уцелят щама защото вируса непрекъснато се променя и мутира то е все едно да подготвяш една армия/ имунната система/ да се бие срещу пехота а то да дойдат танкове...!!!

200

Анонимен

преди 3 години

Чух, че раздавали кренвирши на ваксинираните, лично Бойко черпи.

199

Ибола Ухан

преди 3 години

Няма Милост, Няма Съвест - има Единствена Цел - Да Убива! Точно като Китайски Комунист - Създадена по Негов Образ и Подобия!! Нищо няма да Ви Спаси от Китайското Комунистическо Р0бство.

198

Америка с назе

преди 3 години

До За неразбралитеВчера гладах по СКАТ там крайно левите маркс червени тикви от АНТИФА казаха че са окупирали огромни квартали в градовете на САЩ и не допускат в тях никаква полиция,съдебна система,лекари и прочиеТъй че не сме самичкиЧервената АНТИФА самообявила се за държава в държавата в САЩ току виж още малко и досиетата на западните служби отворилаГостът на СКАТ българин живял доскоро в САЩ сам го каза че тези неща умишлено се крият у нас а и в ЕС

197

Смех

преди 3 години

Ако не беше толкова тъжно, щеше да е много смешно.. Истината е, че не вируса е биологичното оръжие, а въпросната ваксина. Нямал търпение да се види с баща си, Боже Господи, с коя ръка да се прекръстя!Значи ако ти вкарат вируси и химикали в кръвта, вече си безопасен и пръскаш само здраве наоколо. Иначе ако тялото ти е чисто и не си го инжектирал с тия бок*уци си потенциален масов убиец... Ей това пропагандата била чудно нещо :)

196

ковид форевър

преди 3 години

Тук най-подхождат думите на Господа Иисуса Христа: " Ваш Баща е ...дявола...и вие желаете да изпълнявате похотите на своя баща.......той си беше от край време човекоубиец и не устоя в истината,защото в него няма истина". Също и ти Коце....сигурно за този си баща тъжиш!

195

леко разяснение

преди 3 години

До: ВъпросНе е точно така както твърдиш. Ваксината предпазва най-вече теб ваксинирания, лично да не се разболееш. Но също така ти вече не си вирусоносител, тоест именно благодарение на имунизацията вирусът няма шанс да се размножава в теб, ерго - да заразява.Това е един от двата начина за добиване на прословутия колективен имунитет.Другият е чрез естествения вирус. И тук идва противоречието - вече над 50% от населението е било заразено. Ваксинация на 70% е напълно излишна!

194

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

И къдеможе да се прочете какви са резултатите от многогодишните изследвания на ваксината ?