47

r3v0lv3r

преди 3 години

До АнонименТи нищо не си разбрал, рибата ловена в Британски води се продава основно в Европа. Ангичаните предпочитат риба от други места.

46

Анонимен

преди 3 години

Много жалко - ако тепьрва емигрираме в англия да се налага да кандидатстваме а наши сьнародници да са превилигировани и да получат статут на - уседналост

45

Анонимен

преди 3 години

Тихо, експерти от двете страни на Ламанша, тихо, че като ви чета драсканиците се чудя как са изтървали да ви наемат за финансови съветници...

44

А какво да е водещо?

преди 3 години

Автомобилната индустрия?По британски данни 6 са водещите производителина автомобили в UK:Ягуар-Лендровър/JLR/собственост на Тата моторс Индияс производство 385000коли;Нисан-347000 коли;БМВ-222000 коли;Тойота-148000 коли;Хонда-109000 коли и Воксхол,собственост на ПСА/Пежо-Ситроен/с 62000 коли.Видно е,че цялота автоиндустрия е в чужди,не британски ръце,тоест решенията за тази индустрия се вземат не във ВБр,а в Индия,Япония,Германия и Франция.Е,сигурно се съветват за дребни подробности с ВБр.

43

андроидов

преди 3 години

Ако не е минал Миро гипсокартона,знаете ли де ще ми цъкате по тия екрани - всред поляните.А Англия не е хубаво място за живеене.Виж мадрид област да речем.

42

Ер

преди 3 години

Според Ердоган островите няпат право на Ексклузивна икономическа зона, така че Британия има юрисдикция само на 12 молба зона териториално море. Юрисдикцията на икономическата зона около Британия е на ЕС и Норвегия.

41

Анонимен

преди 3 години

алооо..брекзит е след 6 дни. какви испански и португалски фирми бълнувате? филмът приключи, всеки си ходи по родните места. точкова система за високо образовани специалисти, която е валидна за целия свят и няма привилегии за ЕС. откога Льольо гипскартонджията, дето не може да си напише името на български, е високо образован специалист? поне по Коледа спрете с тези евтини измами, не ви ли е срам?

40

Анонимен

преди 3 години

Не знам какви са тия хиляди с които коментиращите се хвалят. Дори лекари специалисти на пълно работно време вземат 70-100 000 паунда преди такси, а начинаещите много по-малко. Една медицинска сестра с Band 5, ако няма извънредни дежурства взема не повече от 2500 на месец преди такси. Да не говорим, че си уважават повече хора дошли от Commonwealth и независимо от квалификацията на източноевропейците им се дава много по-ниска и ниско платена позиция.

39

днесинформация

преди 3 години

току-що пуснах инфо с реалите заплати в ИТ и строителния бизнес в Англия и мудиратора побърза да затрие поста, с две думи дезинформацията се толерира в тая гнусна медийка а обратното не

38

Миро гипсокартон

преди 3 години

Ако не знаете , огромна част от фирмите дето бачкат в Англия са испански и португалски . Наемат бачкери от Пловдив и околностите за по 1000 паунда на месец.Изкарват един курс в Испания за монтажник на картон и това е . И айде в Англия на големите заплати.Как мислите се купува Ауди а8 за 6 месеца.От магазина.

37

Анонимен

преди 3 години

Тия па си мислят, че са центъра на вселената. Пълни подгизнали мухали.

36

Спец

преди 3 години

Е, поне се посмяхме днеска Весела Коледа

35

Ха ха

преди 3 години

20 хиляди на месец... Значи Борката Джонсън няма шанс ако трябва да кандидатства

34

Анонимен

преди 3 години

съвсем повярвах на брътвежа за гипсокартона:) англичаните даже и за общ работник на частен малък строеж искат една камара документи, курсове и изкарани изпити пред професионални английски организации от бранша. точно в публични институции, контролирани най-строго заради бюджетни пари, ще пуснат 'работници на испански договор', наети от андрешко от балканите.

33

Анонимен

преди 3 години

аллоу, преписвачите:)..какви 206.000 паунда на година, вие още не сте изтрезнели от снощи:). и не са и 26.000 паунда, 18.000 паунда искат доказуем доход, ако местен смята да си доведе съпруга от третия свят и да й дадат виза. т.е. 18.000 паунда за двама.

32

Анонимен

преди 3 години

Кой е по-некъпан, тоя или нашия министър на халтурата?

31

Bond

преди 3 години

Ми..с.ирките от днес.бг вместо да трият коментари, съдържащи дуната м.и.сирка, да си оправят оcpaното - не 206 ,а 26 хил. паунда

30

Миро гипсокартон

преди 3 години

Моите бачкери са луди.Един общак затваря по 120 квадрата гипсокартон на ден.Със структура и ватА.Говориме за болници и търговски помещения . А и картона се слага по два листа Тоест 60 квадрата структура и 120 квадрата картон.Отделно ватата и тя е двойна.А нарочно им давам по 1000 паунда на месец,за да не мислят за глупости.А да бачкат.И аз да имам кинти.Взимам картона от Испания на 1/3 от цената в Англия.И от там ми идва бая печалба.

29

Хахах

преди 3 години

Като гледам коментарите по-долу-сигурно аз съм най-загубеното ИТ с 15 години опит получаващо оферти за UK за мизерните 120-130 хиляди паунда годишно,а то виж какви били цените-под половин милион не слизали. Хаха.Нека да кажа нещо на ИТ колегите отдолу - бачкатора си е бачкатор независимо къде се намира по света и независимо за коя компания работи, било то гуугъл, епъл, фейсбук, тесла, амазон. Всички плащат пари колкото да живеете, да си плащате ипотеката или наема и евентуално малко да ви остава

28

Анонимен

преди 3 години

Нещо не е разбрала тая женка проблема беше че голяма част от консумираната риба в англия е "внос" от техни води тоест е ловена от чужди компании и предлагана на тяхния пазар