12

АнонимеН

преди 3 години

КОРОНА ВИРУС 2119 ИМА НАД 35 000 НОВИ ЩАМА ЗАЩОТО НЕ СЕ СПИРА ДА МУТИРА!РЕАЛНО ТАЗИ МЕД СЕСТРА НЕ УМИРА ОТ КОРОНАТА А ОТ ТОВА, ЧЕ ЛИЧНАТА ЛЕКАРКА И ПРЕДПИСАЛА НЕ ЕДИН А 2 РАЗЛИЧНИ АНТИБИОТИКА КОИТО ДА ПИЕ!--------------КОРОНА ВИРУСА Е ЛЕКА НАСТИНКА ЗА 90% ОТ ЗАРАЗИЛИТЕ СЕ !!!---------------ТОВА КОЕТО УБИВА СА ЛЕКАРИТЕ И ТЯХНАТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ А НЕ КОРОНА ВИРУСА!!!

11

фффф

преди 3 години

Точно първата й среща с вируса била през месец Май, тогава го изкарала сравнително леко, но явно са я карантинирали само по симптоми без ПСР ! Тя си е мислела, че е коронавирус, а то е бил обикновен грип! Сега обаче се е срешнала с Ковид !Аз дълбоко се съмнявам, че за 6 месеца може да се заразиш два пъти и втория път да е смъртоносен! Много подценяваме имунната памет, особено за това кратко време! Според мен имунитета е поне една година и след това ако се заразиш би трябвало да е по леко!

10

Анонимен

преди 3 години

Вирусът Не е това което е. И което си мислимКакво е тогава ?Май точно това е което си мислим .За което се съмнявахме.

9

Анонимен

преди 3 години

Толкова за "естественият имунитет".

8

anonimen

преди 3 години

Bog da ya prosti

7

Анонимен

преди 3 години

ГРОБАРИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ МИЛИОНЕРИ НА ЗЕМЯТА

6

Анонимен

преди 3 години

Всички помним през май как се помпаха изкуствено бройките, защото ги нямаше. Нищо чудно да е карала някаква обикновена вирусна инфекция, регистрирана от тестовете като Ковид, а реално с вируса да се е сблъскала едва сега.

5

Анонимен

преди 3 години

Да прав си той е създаден имунната система да не го лови реакцията при вирусните заболявания на имунната система е да, вдигне температурата на тялото да убие вируса, а тук се, вдига, едва, с, един градус което е недостатъчно а загубата на мириса на са го предвидили

4

123

преди 3 години

Ако повтаря ковида какъв е смисъла от ваксина? С ваксината може да се осакатиш щото е нетествана.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВИРУСА Е СЪЗДАДЕН ДА УБИВА ДРУГОТО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ

2

Анонимен

преди 3 години

Ми това доказва и ваксина да ти бият пак може да, се заразиш няма имунитет

1

Анонимен

преди 3 години

Да видим и първия наново разболял се, дори и след ваксина