92

333

преди 3 години

До ЦециСъболезнования, госпожо.

91

Цеци

преди 3 години

Здравейте, Позволявам си да пиша, защото съм дъщеря на починалата сестра. В болниците за съжаление няма достатъчно персонал, майка ми беше в състояние да работи и затова продължи да работи и след пенсионирането си. Не работеше в Ковид отделение, не е получила от ония 1000 лева. Съжалявам ако някой от сферата ви е разочаровал, майка ми даде 39 години от живота си да помага на хората, беше всеотдайна и обичана сестра. Призовавам за повече уважение към хората, които не познавате. Бъдете здрави!

90

Анонимен

преди 3 години

Последните думи на отричащи съществуването на смъртоносният вирус в северна Дакота умиращи от ковид били : " не мога да повярвам".Аз разбирам хората. Аз например съм атеист и не вярвам, защото смятам че съм *** ако вярвам. Обаче вярвам е науката.Боговерващите са обратното на мене.

89

До 88

преди 3 години

Ти къде прочете, че е била над 80 год. Защо лъжеш?!

88

87

преди 3 години

Чудно ми е кой ми слага минуси като няма как да е познавал точно моята позната, която почина с АТ след повторното заразяване?! На какво основание, моля?!

87

Анонимен

преди 3 години

Тази сестра е била над 80 годишна все пак. И изключенията потвърждават правилото.

86

До 86

преди 3 години

При моята позната - да, имаше антитела след първото боледуване. И пак почина.... ?!?!

85

Анонимен

преди 3 години

А имала ли е антитела след първото боледуване? Защото има хора, които по някаква причина не изработват имунитет. Познавам такива - ковид, двустранна пневмония, антитела - йок.

84

Анонимен

преди 3 години

Когато си болен от грип и подобни - гладуване на изтощения организъм е сигурен и бърз път към отвъдното.

83

До 81

преди 3 години

И КАКВО ПРЕЧЕШЕ ДА КАЖЕШ, ЧЕ ОШИНОРИ ОСУМИ ЛЕКУВА ЧРЕЗ АВТОФАГИЯ ИЛИ ЧРЕЗ ГЛАДУВАНЕ ИНФЕКЦИИТЕ??? КОЙТО ЖЕЛАЕ - ДА ПРОЧЕТЕ. ВСЕ ПАК МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОТО.

82

Анонимен

преди 3 години

Какво чудно има. Случаите на повторно боледуване и смърт от грип в рамките на 6-7 месеца са десетки. Живота на антителата е кратък, що се отнася до криене в лобовете, това са пълни глупости. Няма къде да се скрият вирусите ако имаш достатъчно антитела.

81

до Това си е победа

преди 3 години

абе уййоо ,грип по тоеа време няма, грипа е от средата на януари погледни предходни години бе абддалл.

80

До 79

преди 3 години

Ок. Човекът се нарича Йосинори Осуми,който е открил как действа процесът аутофагия.При този процес организмът започва да самоизяжда болните клетки.А когато има вируси или бактерии тях първи ги унищожава.

79

До 69

преди 3 години

Няма как, невъзможно е АТ от ваксините да са по- трайни от реалното преболедуване . И не си въобразявайте, че щом сте го прекарали веднъж - няма да се заразите пак. Точно както при грипа е!!!Може. Може. И още как!! Много по - здрави на Мангърката.

78

До 77

преди 3 години

Грешиш. Аз не съм този, който ти се подигра. Тук влизат разни хора с разни виждания.

77

До 75

преди 3 години

Две седмици бях под карантина заради положителен тест.

76

До 74

преди 3 години

Търси си го сам,м.алоумнико.Що си мислиш,че ще обиждаш и аз ще ги се обяснявам?Имах желание да споделя аз как се оздравях от короната,но заради такива комплексари нищо няма да пиша Всеки сам да се оправя.

75

До 71

преди 3 години

И ти как се самозадейства без лекарства??? Защо не споделиш с хората???

74

До 71

преди 3 години

А нещо като тест прави ли?? Или сам си реши, че е ковид??? Защото има и корона вируси, които причиняват точно тези слаби симптоми, но не са ковид!!! Възможно е и тестовете да отчитат обикновен корона вирус като ковид вирус...има вероятност.

73

До 74

преди 3 години

И кой е този Нобелов лауреат за медицина, ако не е някаква твоя ТАЙНА???????