31

r3v0lv3r

преди 3 години

От малкото, което прочетох ми се струва, че шоуто тепърва предстои. Реално няма истинско решение, за голяма част от проблемите.

30

Киро коравио

преди 3 години

Каква победа бе. Макрон ги наказа и за два дни нацапаха гащите. Англетата са робовладелци пирати и плячкаджии. Още Наполеон ги е наказвал

29

Велика Франция

преди 3 години

Англия е известна още като първата френска колония, завладяна през 1066г. от поданник на френския крал Анри I и така в продължение на векове английските крале са били васали на френския крал и са говорили само на френски, а английския е бил езика на прoстолюдието и на сeляните със сламени коси, чийто наследници са такива като бoрката джонсън. :D Англия няма самостоятелна победа над Франция - само в коалиции! Франция е най-великата страна- люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят!

28

ББ

преди 3 години

Бог да пази Кралицата!!!Великобритания победи!!!Това са фактите,ЕСССР финансиращ мафиотски структори,диктаторски режими в източна европа,служеща на интересите на Русия и Китай,отнемаща права и свободи...население лишено от Справедливост,политическа класа грижеща се единствено за офшорните си сметки и "приятелите" си бизнесмени не са приятали на Кралството...не можем да продължим да ги финансираме...съучастници в престъпни политики няма да станем...Весели празници!Бог да пази Кралицата!!!

27

абе

преди 3 години

Така и не ми стана ясно как това със щама и затварянето на границите имаше отношение към сделката за Брекзит. Със сигурност имаше, но точния механизъм ми се изплъзна.

26

Анонимен

преди 3 години

do 31 явно много са ти мили миризливите некадърни чалгаджийски мутри от републиката на абсурдите щом им ръкопляскаш под команда и им плащаш заплатите и им лижеш мдете за жълти стотинки

25

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНещо са ти много мили англичанчетата. Сигурно са те взели да им миеш чиниите в някоя долнопробна кръчма и да им береш ягодите за 800 паунда месечно та сега избиваш комплекси,че тук не са оценявали такъв чистац и берач като теб,а там са забелязали "огромния" ти потенциал и ти дават заплатка колкото да не умреш от глад. Великите англичани много отдавна са се превърнали в сбирщина *** от цял свят. В Лондон се чудиш дали англичаните са повече или пакистанците и индийците.

24

Левтер

преди 3 години

Абе какво ни интересуват белезникавите мишки!?Махат се и толкова.По-добре ще бъде за ЕU, без тези поздеркьовци!

23

ДО 28

преди 3 години

А ТИ КАК МИСЛИШ ,на гости ли са си ходили ?

22

Айдее..

преди 3 години

Ама те във война ли бяха ?

21

Анонимен

преди 3 години

В ЕС ще останат само българите защото искат да внасят няколко милиона в евробюджета и да присвояват милиарди и да ръкопляскат под команда на некадърните си мутри

20

Един българин..

преди 3 години

Вместо да лаеете и да коментирате неща,които изобщо не разбирате,погледнете вашата си къщичка.Кога ще стигнем стандарта в UK! Не правете помен с чужда пита,не ги мислете тях,те ще се оправят.Над тяхната империя слънцето все още никога не залязва,те са си добре и малко по малко съвсем ще се откачат от бюрократите на Брюксел. Кой и дали ще има изобщо победител,само времето и историята ще покаже.Е и за Европа и България ще има полза,най после прословутия вирус ще изчезне! Така че.. Merry Cristmas!

19

Анонимен

преди 3 години

По-скоро това е крачка към разпадането на Великобритания. Ако се отрази зле на икономиката Шотлндия и Уелс ще си направят референдуми за излизане от кралството и след време връщане в ЕС като отделни държави.

18

Анонимен

преди 3 години

Едни искат в ЕС,други искат в Сибир а трети в Анадола. Аз предпочитам ЕС.

17

Да

преди 3 години

И след 15 г. Ще подадат молба за ЕС. Тогава Лидерът на Балканите, Боко тиквата ще преценя дали Великобритания е готова да се присъедини към клуба на най богатите държави..Все пак е Коледа.. стават чудеса...

16

Анонимен

преди 3 години

Накрая в ЕС ще останем само ние и....Македонците

15

Анонимен

преди 3 години

Оня ден видях великата победа на Англичаните. Франция спря свободното движение и Евродържавите блокираха полетите и Англия се накъка. Да говориш за победа при положение, че пет дни преди това си бил на колене, е се едно Кобрата да каже - смачках Джошуа от бой.

14

Анонимен

преди 3 години

В ЕС ще останат само бонаците.

13

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето е на младите. А младите британци искат да са в ЕС.

12

Анонимен

преди 3 години

Победата е преди всичко над живеещите в Укето.Стран която е в състояние да произведе една 50% от нужната за населението й храна, най вече плодове и зеленчуци зависи от вноса на такива от други страни.Франция Италия Турция Испания и Португалия с тяхното спонсорирано земеделие животновъдство и риболов ще се смеят последни, А Народът на Сибир постоянно ще се радват на удачния климат изистващ вс повече газ, нафта и нуцлеарни ел-станции.Конград камараД