42

До 44

преди 3 години

Ако за теб, да можеш да си купиш на коюеда продукти за 100лв и подаръци за още 100/200лв означава, че българина е богат....много са ти ниски критериите. И си в тотална грешка.От статията виждаш не голям процент от т.н. от теб българин.Излез извън Витошка и София и тогава си ръси "умностите".

41

Анонимен

преди 3 години

И аз това се чудя - големи сълзи и сополи колко е беден българина.Едва свързвал двата края.В магазините - ще се избият да купуват.Пред блока ми вече не мога да си намеря входа от коли.Някои семейства се издокараха и с по две.Само вчера бедните българи напуснаха София с 50 000 коли.Трафика и днес продължава.

40

Безсрамно богати

преди 3 години

Тези хора много пара у тях. Не е нормално. Трябва в действие да влезе желязната ръка на данъчни инспектори и шефовете по фирмите чиито работници хайлазуват с излишни пари ощетявайки фирмите.На тези безсрамни и безбожни хора трябва да им се плаща само минимума. Тези празници сега отдавна няма нищо свято и нищо християнско.

39

Анонимен

преди 3 години

Шопинга е за шопи :) Долу герб да живее България без западногазолисци и с южен поток както Германия е със северен.

38

Анонимен

преди 3 години

Явно са си останали тук софиянци, понеже наистина е пълно навсякъде. А беше време да се диша по Коледа и Великден.

37

баце

преди 3 години

До данчоИ 30 те ли излизате .Умрях си от смях .Голям ентусиаст си ,да не си лягаш вечер с фалшивото попче .

36

Анонимен

преди 3 години

До НЕВМЕНЯЕМСтана чудно

35

НЕВМЕНЯЕМ

преди 3 години

Стана ли ви зелето?

34

Подарък отББ и Гешев

преди 3 години

А в Перник лагер за изтезания,тъжно прекалено тъжно!

33

Честно за 35

преди 3 години

За анонимен 35 да знаете,че е от ГЕРБ. Това с пълните колички и дето всеки имал кола в семейството, го пише всеки път. Ало, платеният сега никой никъде не пътува. Границите са затворени. Копираш едно и също да ти платят.

32

Анонимен

преди 3 години

Българина не е имал никога повече пари от сега. За онези, които не вярват няма как да се обясни. Но останалите хора знаят, че хората имат пари. Може да се види по стандарта на живот.Никога българина не е пътувал както през последните 3 и 5 години зад граница. Пътуват на почивка в Гърция много голям процент от българите. Виждаше се и по километричните опашки през последните дни по магазините.Вижда се и с невъоръжено око по съседите - с автомобил е всеки член от сем. над 18години.Кога е било така?

31

Само отбелязвам

преди 3 години

Аз виждам снимки с хора дето се разхождат по улиците с торби,ама във всички торби ли носят подаръци? Според мен са излезли просто да се разхождат. Подаръци точно на Бъдни вечер купуват само богаташите на улица Витошка,ама да вървиш по самата улица тоест да се разхождаш,такса не се взима. Бездомният човек е отишъл заради топлата кухня, други хора пък се разхождат заради топлото време. Не лъжете хората,че сме щастливи като нация. Никой няма да умре от преяждане.

30

данчо

преди 3 години

Не пишете глупости.София е празна и спокойна.Софиянци сме си в града.Селяните са си по селата.Няма трафик,въздуха се прочисти.Очакваме и оставката на Боко Тиквата.Ако не на 13-ти излизаме и го измитаме.Това е.

29

Анонимен

преди 3 години

Само на мен ли не ми е предколедно настроението?

28

ГосТ

преди 3 години

Ето това са ***, апропо. На Витошка.

27

Анонимен

преди 3 години

Няма ли пари и били най бедните в ЕС ???

26

Анонимен

преди 3 години

На 24-та снимка Иво Инджев в червен костюм, защо ми турихте минуси?

25

Анонимен

преди 3 години

Не е така. Няма толкова хора. Повечето улици са празни. Изнесохасе с коли вчера.

24

Анонимен

преди 3 години

Хората им казват да си стоят вкъщи, че е пандемия, а те се бутат едни в други. После като хванат Ковид Бойко Борисов им е виновен.

23

Анонимен

преди 3 години

Иво Инджев е много издокаран, има го на една от снимките, откъде пари?