62

Анонимен

преди 3 години

Sofiqnci oschte po qko schte mryt neka im

61

анонимен

преди 3 години

Все повече се убеждавам, че ние, хората, на нищо не се учим. Има пандемия, а се струпваме пред магазините, за да купуваме глупави подаръци. Тези празници са в семейните ценности, а не в материалното. Материалното ни влече; само то май. Да сме здрави е на първо място. На второ място е важно да сме грамотни. Не съм против шопинга, въпрос на личен избор е, ама има зараза. Нека се въздържаме. Тая година съдбата изпрати на целия свят сигнал, че здравето е най-важно. Пренебрегвахме го винаги, и сега.

60

Анонимен

преди 3 години

Тоалетната артия поскъпвала от нова година. Щото се вдигал тока.И няма дърва за целулоза. Свинското същоБананите падат и пуртукалите. Шопинг Ман.

59

111

преди 3 години

Никой не мрази програмистите и българите не мразят успелите хора. Просто тук пишат 20 човека, чиято цел е да създават негативно впечатление за българите и България. Стремят се да настройват хората едни срещу други. Създават лош имидж на страната и народа ни. Който чете по-често знае това. Даже и правописните грешки са винаги едни и същи. Просто съсипаха коментирането в сайта и вече нормални хора почти не пишат.

58

Анонимен

преди 3 години

Не съм програмист, но какво лошо има хората занимасащи се с това да взимат хубави пари и бонуси? Учили, развили се и получават. За мен лично е късно, съжалявам че не го направих преди 20г. Но това не значи че трбва да ги плюя. Май българите не обичаме успелите, щом някой е повече от нас го мразим. Живея навън повече от 15г. И честно сега разбирам че манталитета ни е такъв. Ние като сме зле и Вуте да е зле. Стига мразене, Весели празници на всички и повече оптимизъм и вяра в доброто. Наздраве

57

Анонимен

преди 3 години

До 60Ми стани и ти програмист бе. Седни,научи един два чужди езика,после залегни над учебниците и научи 3-4 компютърни езика и си харчи парите с кеф. Ама те мързи да учиш нали.

56

Анонимен

преди 3 години

Не си истински българин ако не купиш на жена ти подарък за 20 лв. и пиратки за 1 200 лв.

55

Бате Бойко го каза:

преди 3 години

Тя моята любовница дето й купих къща в Барселона, се страхува да не пипне короновируса и аз накарах едни хора да се наредят на Витошка пред няколко магазина, на фотографа платих цели 20 лева да направи няколко снимки и защото съм щедър дадох на хората дето бяха снети по 15 лева.Как да не мисля за народа и любовницата си?Само лентичка,заради короновируса, не отрязохме. Средва протест ,ако руснаците решат пак да подарят елха.В никоя държава не е имало такъв. Ние бяхме първите,защото сме отличници.

54

.

преди 3 години

Какви са тия опашки? Да не са докарали банани? :)

53

Анонимен

преди 3 години

Шоп не идва от шопинг :{А идва от Шопен.

52

Анонимен

преди 3 години

Аз пък точно сега реших да си купя трикрилен гардероб.И масивна маса.

51

До 51

преди 3 години

Ти пък ако сега Била,Кауфланд,Лидл не намажат с печалби,кога друг път? Моловете са затворени.

50

Някой си

преди 3 години

Греша или в единият магазин продават цветни маски от плат,а те уж предпазват от коронавируса? И хората са решили да си купят? Не виждам хора застанали пред магазин с кожени палта. Защото е лято или защото намалението е с цели 10%??? по изключение? Другият магазин да не е на някой мобилен оператор? Хората може да са застанали да си платят сметките . На мен ми пратиха фактура на 22 ,че трябва да платя нещо до днес. Напомняли ми. Вместо да плащам сега,ще си купя храна.

49

Анонимен

преди 3 години

Вижте оборотите на магазините и ще видите, че хората не са гладни!Казвам го с цялата си отговорност защото съм на 50г. и помня гладната Луканова зима.Празни бяха равтовете.Инфлацията стопи парите и беше глад та скърцаха хладиилниците щото бяха празни. С купони беше всчико. Нямаше свещи по магазините. Нямаше нищо.Ток имаше през 3 часа. Режима на тока разболя много от хората в блоковете, където нямат комини във всяка стая и изпукаха от студ. Нямаше от къде да вмемем храна за бебето.Нищо не знаете.

48

Анонимен

преди 3 години

Кой нямал пари? Само Кауфланд прави 1 милион оборот на ден.

47

До Невменяемия

преди 3 години

Моето е още леко сурово и ми образува газове.

46

Анонимен

преди 3 години

Щото никъде никой не пътувал съседката (арменката Маргото) отиде в Испания при сина и внуците си за Коледа. :D Четири пъти ходи на година по гости. Ту при сестра си в Америка, ту при вратчедите в Италия, ту при зет и в Австрия. Обикалят си хората и не им пука.

45

Оптическа илюзия

преди 3 години

Аз от тая снимка виждам една групичка заобиколили едно дърво да си говорят. За първата снимка става дума. Реално 5-*** са пред магазина,защото пускат по двама. Фотографът да се засрами,че са му платили да прави подобна снимка с цел хората да си въобразят ,,колко хубав е животът в България " . Виждате ли снимката на просяка,жал ми е за човека ,ама отговорете ,,При Бай Тошо колко просяци имаше по улиците"?

44

Maduro

преди 3 години

До АнонименОтговорът се съдържа в това ,което написа! В София всичко е в София ,я се поразходи из северна България и малко на северозапад ;)

43

Наблюдателен

преди 3 години

Всяка година в двата дни преди Коледа в София е тълпи от селяни. В предишни години ходеха "на мол", но тази година се оправят както могат с какво да е магазинче.