65

НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН

преди 3 години

ОБИЧАМ ЖЕНА СИ И ДЕЦАТА СИ!САМО НЕЗАДОВОЛЕНИ МЪЖЕ С НИСКО САМОЧУВСТВИЕ, ПРОЙДОХИ И СУЕТНИ НЕУДАЧНИЦИ , МОГАТ ДА ТЪРСЯТ КОМПАНИЯТА НА ПО-МЛАДИ ЖЕНИ ,ТЪЙ -КАТО НЕ СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕДЛОЖАТ НЕЩО СЪЩЕСТВЕНО НА ЕДНА ЖЕНА В ЖИВОТА!ЗА ЛЮБОВТА НА СЪПРУГАТА МИ , БИХ НАПРАВИЛ ВСИЧКО , ЗА ДА Я НАПРАВЯ ЩАСТЛИВА!

64

Анонимен

преди 3 години

Масово жените се занимаряват след като родят. Нормално е да се смени начина на живот и приоритетите, но да остане с 15 и повече кола отгоре трайно... Това вече не е същата жена. Също и глезотиите престават и истинското "ТЯ" лъсва в чист вид. Не само изневери, ама и раздели ще има в такива случаи.

63

Анонимен

преди 3 години

А ти спазваш ли я тая стара германска формула?

62

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Има една стара германска...формула,която мъжа трябва да спазва за да има...стабилна и приятна връзка.Жената,която си избира да е на...половината на годините му,плюс 4-тири.Например,ако е на 60-сет,жената требе да е на 34 - 35 лазарника.това са го измислили германците,а те са нация техническа и...учена и нямат...грешка.

61

Анонимен

преди 3 години

Десет години разлика са нищо, 20 години разлика са нищо, 30 години разлика са нищо. След 30-тата година жената губи атрактивност с всяка година. След 30-тата година мъжа става все по-привлекателен с всяка година. Жените остаряват като кисело зеле, а мъжете като вино в дъбова бъчва. Така е от милиони години. Извратено е само ако 70 годишен си ляга с 18 годишна.

60

Анонимен

преди 3 години

До A3 71На противоположното мнение съм. С времето експериментирам все повече.

59

Анонимен

преди 3 години

Нормално е за нашия манталитет. В моята компания всички 18 годишни пикли минаха през мениджъра, който на всичккото отгоре беше женен с деца и в пъти по възрастен! Брака е отживелица, защото мъжете си падат по чуждото и младото. Българските мъже са водени от животинското, а тези на ръководните постове са или нечии любовници, или мачовци.

58

A3

преди 3 години

w podzaglawieto e istinata

57

Анонимен

преди 3 години

Аз си пожелавам неоженените/неомъжените през тази отминаваща година, да се бракосъчетаем през идната година. Времето лети.

56

Анонимен

преди 3 години

Тук само пенсионери ли има?

55

Чичо Гошо

преди 3 години

Аз пък праскам брокерки, лесни са , понякога сами се предлагат, имат винаги терен ( уж сме на оглед :) и даже са по-евтини от една хубава ***.

54

Анонимен

преди 3 години

защо не съм видяла пенсионер с панелка да върти млада любовница ? някой атлет с 300лв пенсия и Бойкова добавка от 50лв...вие видяли ли сте?

53

Joan

преди 3 години

До пенсионерМъжете грешно мислят, че е нормално само те да харесват млади жени. Същото се отнася и за другия пол - жените също харесват млади, атлетични мъже, а не запуснати турти с шкембета и увиснал ... в ръката меч.

52

до 56 от пенсионер

преди 3 години

това което казваш може да е вярно или ако си водил много нездравословен живот или си просто генетично много некачествен индивид. мен на 72, ми става още не поразлично от като бях на 22...

51

реално

преди 3 години

До пенсионерТова не е така - мъжете след 45-50 са тотално различни вече - самолета трудно излита, каца след 3 минути, хапчетата за потентност вдигат повече кръвното, отколкото самолета и инфаркта е все по-близо. Децата на възрастните мъже често са с увреждания, а и е егоистично да имаш дете на 65, вместо баща да има дядо.Така че всички остаряват и мъжете и жените, важното да е със стил и чувство за хуморТакъв е живота.Що се отнася до младите жени, типично е за мъжете с комплекси, това е ясно

50

Анонимен

преди 3 години

Явно авторката е открила топлата вода. От друга страна, изобщо не ме учудва, че "статията" е писана от нея.

49

Анонимен

преди 3 години

Мили млади момичета, когато мъж ви каже "С мен няма да заспиш, мила", бъдете много внимателни! Той деликатно ви предупреждава, че хърка като б-и-ч-к-и-я.

48

Handel

преди 3 години

А бе не е така. Аз например си падам по баба Меркел. Ама от боko не мога да се вредя:-(

47

пенсионер

преди 3 години

причината е Само Една и това е Младост! Жената, за съжаление природата й е дала срок на годност, при мъжете не е така, за това успелите мъже и на 70 стават татковци!! всъщност това дори вероятно е Еволюционен механизъм - успелите мъжки итдивиди да имат голямо поколение от много различни жени.

46

Анонимен

преди 3 години

Причините са същите като шофьорите да предпочитат нови коли, кулинарите пресни продукти, домакините уреди в гаранция, а любителите на кучета да си ги взимат малки.Баси умуването...