28

Анонимен

преди 3 години

Година 2020 драги зрители, всеки луд с теорията си. Нема лошо, така е много по-добре от соц-първобитното общество, което бяхме допреди 30 години.

27

ГосТ

преди 3 години

Коефициентите на еластичност и контрол определят посоката на метаболитните потоци в клетката. Значи не е вятърничев, а Вселенски принцип. А това, че капиталистите се опитват да поемат контрола е друг въпрос, но силно съмнителен. Дракона се изправи на краката си и светът ще се съобразява. Със сигурност. Апропо, в целия развит азиатски свят капитализъм не съществува.

26

ГосТ

преди 3 години

Другият природен принцип (истински, а на плагиатството и "подобренията" на оня *** дарвин, изхвърлени в кофата от Кимура) е "на всеки според потребностите, от всеки според възможностите " отразяващ фината клетъчна регулация, блестящо уловен от биохимика Енгелс.

25

Анонимен

преди 3 години

Капитализма винаги е определял живота на хората, защото парите- независимо дали под формата на книги, злато, черупки или глинени плочки както в Месопотамия винаги дават сила. Дори СССР беше зависим от капитализма и се тревожеше предимно от материалното производство. Вятърничави теории за еластичност, справедливост и пропорционалност не важат. Власт без пари е нищо, сами изпитахме доказателствата на това твърдение. Парите са сила затова капитализма ще определя живота на хората и след 10 000 год.

24

Аз

преди 3 години

Цинизъм,на фона на толкова мизерия.Ако беше човек щеше с тези пари да помогне на много хора.

23

ГосТ

преди 3 години

Държавата трябва да подпомага и контролира само големи корпорации. Да планира и контролира производството и потреблението с помощта на изкуствения интелект. Поднебесната върви точно по този модел и ще пребъде, както е съществувала хилядолетия. В една динамична система има два типа управление - еластичност и контрол. Глупавите капиталисти залагат само на производство на субстрат за някакъв продукт (еластичност), но еволюиралите знаят, че контролът е по важен.

22

Анонимен

преди 3 години

а, тоз съседа с поршетата, е нищо, аз чакам Снежанка да мине тая нощ аз да я мина.съседа да си минава колите като не може да минава друго

21

Съпруга на жената

преди 3 години

Честита Коледа балъци

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22,кво им обясняваш на левите *** да се оправят. акъл вирее, не се налива, това като си им го написал ще им послужи като повод да те обявят за сорроссоид или нещо подобно и т.н.

19

Зарежи го!

преди 3 години

Е, сигурно ги е купувал на старо нов внос!

18

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНищо не разбирате от капитализма. Този който си е купил 80 коли е изсипал тези пари във високотехнологична автомобилна компания, която от своя страна дава високоплатена работа и доходи на хиляди семейства, а те от своя страна изхарчват част от тези пари за хляб и салам. Капитализмът е динамична система в която парите се движат в потоци, а не стоят в сейфа на чичо Скрудж както си го представят бедните...

17

Анонимен

преди 3 години

"Боpиcов c внyците на Бъдни вечеp: Няма по-xyбаво от вpемето със семейството!"

16

Анонимен

преди 3 години

Ценности на запада докато някои са изпаднали в тежко положение нямат какво да, ядат а осемдесет годишни си купуват супер скъпи коли на оня, свят ли ще я носиш бе човек с тия пари купи на, 10000 човека хляб да, те запомнят с, добро

15

ГосТ

преди 3 години

Абе, странна работа- да купуваш коли, които не можеш да караш, да носиш обувки които не са особено удобни и да спиш с манекенки с които не можеш да си кажеш нищо....ама идеали сек'ви ...когато станеш богат от спекула и измами (както става винаги - Балзак) обаче, не е въпрос на идеали, а на народен съд. Иначе, срещу Едисън не мога да кажа нищо, но не се сещам за много като него.

14

Анонимен

преди 3 години

Боpиcов c внyците на Бъдни вечеp: Нямo по-xyбаво от вpемето със семейството!

13

Анонимен

преди 3 години

Сайта ви е WC пълно с крадени Новини в случая с копирани Текстове от други сайтовеБорисов и цялото му Управление от некадърници да си купуват еднопосечен билет за Южна Африка

12

Б.Б.

преди 3 години

Благодарение на ГЕРБ българските пенсионери също могат да си купуват по едно Порше всяка година, но не го правят само защото паркоместат са малко и много скъпи

11

Анонимен

преди 3 години

Да-а-а! Мечтите, парите, човекът!Сложно!Обаче всеки ще ти каже, че проблемът с парите е лесен. Просто ми ги дай!

10

ГосТ

преди 3 години

"Когато човек е беден, поне си мисли, че мангизите могат да оправят всичко. Ала когато си богат, не можеш да си кажеш, че всичко ще се уреди с още една спортна кола, чифт обуща за дванадесет бона или ако преспиш с още една манекенка. Когато си богат, нямаш вече никакво оправдание. Затова и всички милиардери са на антидепресанти: те не са в състояние да накарат вече никого да мечтае, дори и себе си. " Федерик Бегбеде.

9

Анонимен

преди 3 години

Ще ви кажа какво ще стане: Когато достатъчно хора като този се натрупат от едната страна, после достатъчно на брой и достатъчно гладни хора се натрупат от другата страна, процесът ще достигне "критична маса" и ще дойде "чичко Ленин" да възпламени взрива.И, така, до следващият вирус. И, така, деца мои.Носете си новите дрешки!