68

Анонимен

преди 3 години

Хахахаххаха дядката е луд. Най - смешни хора са поршерарите. Не случайно в БГ всеки ***, дето е гепил отнякъде дедесе си купува тази *** ...... Хората със стил и класа си купуват Ламборгини , Ферари , Мерцедес, Бугати.

67

Щерю

преди 3 години

Предните 79 били боклуции и хич не му харесали...

66

Анонимен

преди 3 години

Принципа на Фединанд Порше:Искам да направим кола, която не може да се ползва като нормална кола, но всеки да иска да я притежава!

65

шофер

преди 3 години

Дедката е номер едно! Браво и респект. Все пак човека разбира от коли а не от източни или пицарски талиги. Едно е да се кефиш с ГеТеЕрЕс 2 или Спайдър, или АМГ, Мпайет, ЕрЕс куаттро, ГеТеИ, ЕсТе, Косуърд или Инсигния а друго е да бригаш селика, ГеТеЕр или Джук с купета направено от станиол и крепещи се единствено и само на германската боя. Браво още веднъж!

64

Аз

преди 3 години

Дядка, да си жив и здрав и да возиш много 18 годишни мадами в него!

63

Анонимен

преди 3 години

Да му е честито и със здраве да си го кара.

62

Членн

преди 3 години

Нещастни завистници! Щом има пари да купи 80 поршета значи има акъл а не като вас да е ***!

61

Анонимен

преди 3 години

Е то затва хората имат различни страсти.

60

Хмм

преди 3 години

Всеки луд с номера си. И защо са му ? И да ми ги подаряват не ги ща - не обичам нито да карам нито я разбирам тази страст. Но пожелавам на всички Весела Коледа и най-важното Живи, Здрави и Усмихнати.!

59

Lol

преди 3 години

Не е важно колко мерцедеса имаш в гаража, а в главата да си мерцедес :). Не е нужно всички да сме бедни или богатите да хранят бедните, но е важно всички да сме честни и смирени, защото живота е един миг... Весела Коледа!

58

Анонимен

преди 3 години

Пък аз пълня 8-мото чекмедже

57

Avraham Rabinski

преди 3 години

Хаха оня говори за Япония и Китай.Никога не съм искал да ходя там.Това са две държави на мафията.Първата на Якудзата вторята на КKП най-бруталната мафия в Света.

56

Анонимен

преди 3 години

Човекя е п.ч.Това са си негови пари и може да си купува с тях каквото иска.Тва че някой е беден не означава че богатият трябва да го храни.

55

Гайтански

преди 3 години

И яз съм така ама на Бугати.Купух първото през 2005-та с парите на оскотеоия бъшгарин и сега Широн ме чака.А българите все едни такива бедни ама ще плащат къде че одат кат са будали.

54

Ааа

преди 3 години

А ганята си купи 80то шише ракия за тоя месец!

53

Радо

преди 3 години

80 годишен изкукал напикан старец в Порше за 200 бона. Баси гледката... Бесела Коледа на всички!

52

пияница мистик

преди 3 години

До 59Аз съм програмирал игри на Applesoft BASIC още като малко дете на Правец 16 :))) Пръв си прекарах след серия договорки ISDN от пощата в Пловдив и започнах да излъчвам софт порно, а WEB камери тогава нямаше никъде, но намерих. Направих десетки хиляди долари. Отидох в Перу и станах мултимилионер....И ти как мислиш, че мнението на някакъв беден анониmnik ще ми повлияе? :))) За един приятел питам

51

Анонимен

преди 3 години

Взел е първото на 37, което е добре обикновено си взимат първото на 50. Кола за дъртаци, то и като се усетиш как парите ти отиват към гроба и почваш.

50

Анонимен

преди 3 години

Човече, същото важи и за теб. Дори не мога да повярвам, че си толкова нагъл екземпляр да говориш за интернет едно време. Хубаво си беше, да. Нямаше такива професори по всички теми и въпроси, какъвто го играеш ти. Бъди здрав, и по-малко кoмплeкcap

49

пияница мистик

преди 3 години

До супер еДа ти имам ценностната система. Да се чудиш по цял ден как да се наядеш....тц-тц-тц. Еееееех, какво хубаво си беше едно време, когато достъп до компютрите имаха само специалисти и професионалисти, а не като сега, всякаква дeбилнa гмеж