35

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия глупости.Пийте си ракията.

34

Барселона

преди 3 години

Джамбазки,да го покаже този документ в Е.П. за да знаят защо БГ слага вето на тези промити мозъци,и разни там нидерландци и германци да спрат да пишат глупости...Да се разбере от всички защо е това спъване на РСМ...

33

.

преди 3 години

До Анонимен 26Ние с какво ще воюваме? С криваци, брадви и коси???Въоръжението от миналото ни е или унищожено или разпродадено. поделенията оставени да се рушат или вече паднали, а армията разпусната...Щеше да е смешно ако не беше трагично!

32

Жалко, но факт

преди 3 години

Тъжно е че заради македонските безплодни чукари , дет и кози не се въдят сме загубили Балканската война и в резултат Източна Тракия със излаз на Беломорието... Тъжно, тъжно.

31

Анонимен

преди 3 години

До ФфффАз също съм бил в Македония, писах вече, държаха се дружелюбно, но политичарите им промиват мозъчетата, видиш ли сме голяма заплаха за тях :) Другото е, че там е обидно някой да се нарече българин, говоря за местните, това си е гавра с хората :)) Само ще ти кажа, че на нас не ни пука особено за тях, но те все гледат и търсят провокации с майка си България, явно само ние ги търпим :)))

30

Stamen

преди 3 години

Добре де, но каква е целта на тази статия? Да ни изпълни с омраза към македонците ли? Защото те ни мразят /по-точно е да се каже, че някои от тях ни мразят/ и за това и ние трябва да им отговорим по същия начин. Доколкото съм успял да разбера, това предлагат от ВМРО. Ама нали от ВМРО твърдят, че са християни? Исус Христос на това ли ни учи- да отговаряме на злото със зло?

29

Анонимен

преди 3 години

Парадокса е, че всеки, който истински милее за България, подкрепя Македония в правото и на самоопределение и пътят и към ЕС и НАТО. Останалите са руските интриганти и жертвите им оскотели от омраза към всичко и всички.

28

Грую

преди 3 години

Да вдигнат Су-25 - Грач и демократично да им избомбят "античните" паметници на главната в Скопие. Ей така на бързо за 20-30 минути. Мамичкатаим сръбска!!!

27

Саксофонов

преди 3 години

Нали Бойко прегледа ремонтираните танкове? Ще приемем Македония в ЕС като ... ги анексираме. И без това генералния щаб пращи от генерали, да измислят план как това да стане.

26

Предлагам

преди 3 години

Да помолим за мнение посланиците на Чехия и Словакия !

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Тонка, не знаех че ще воюваме срещу макетата, това ще е най-кратката война в историята, ще си изулят гащите като истински македонци :)))

24

Фффф

преди 3 години

Били сме в Македония и никой не се е отнасял враждебно с нас. Напротив, хората са дружелюбни. Сега много провокации ще има, не трябва да им се поддаваме. Очакваше се, че ще прибягнат до грубости, защото приемат ли ги в ЕС, ще попаднем в един съюз, границата помежду ни ще избледнее, а това е смъртоносно за македонизма. И нашенското ВМРО не е цвете за мирисане и каквито и знамена да развява, всъщност действа против обединението ни.

23

И

преди 3 години

До Анонимен 9По тази логика хомовците от "Илинден", трябва всеки ден да са мармалад!Това ли е начина?

22

Анонимен

преди 3 години

Тези, които най-много реват са същите гадове, които продкрепят "възродителния процес". Омразата ражда единствено омраза.

21

Мутри ВЪН

преди 3 години

Това което прави Македония спрямо българите е ГЕНОЦИД. За същото САЩ бомбандира Сърбия преди 20 години. Къде сега е САЩ ? Защо не признаят че има геноцид. Къде е ония с джипа да защити българите в Македония ?

20

Анонимен

преди 3 години

Байдън трябва да се намеси иначе войната между България и Македония не ни мърда.

19

Анонимен

преди 3 години

До КрайЕми и аз си мислех че е провокация, но Днес са сложили заплахата на македоно-сръбски като снимка :)) Плюс това, ние си знаем че ни мразят, не сме шокирани :)

18

Анонимен

преди 3 години

И на мен някакъв рубладжийски комплесар да ми саботира бъдещето на децата, също ще ми се прииска да го пребия. Ама ние сме си за ....., че оставихме българските политици да проведат това активно мероприятие на КГБ по насаждане на омраза с най-близкия ни народ.

17

NDZ

преди 3 години

Изпратете, моля тези факти на външните министри на Чехия, Словакия и Австрия.

16

North-east

преди 3 години

Аз пък съжалявам, че през годините България все е гледала да приобщи мадъфакърите от Македония. А е пропуснала шанса да вземе земи в северна Добруджа и източната Тракия където са живели хиляди, може би над милион българи - много по-свестни хора. Ако северна Добруджа беше наша от нея до бесарабските българи щеше само Дунав да ни дели... Да не говорим че тези земи са далеч по-хубави и плодородни.