56

Съгласен с № 58

преди 3 години

Проверих го та да видя кво толкоз му гледат на това лапе и гледам клипче 31 мил. гледания. Пълна глупост, Райън отива на море със семейството си подреждат багаж, качват се в колата, бутат колички и куфари - с две думи, пълна безмислица. Обаче на, и аз станах 31 милион и първия зрител, нищо че не го издържах и 30 секунди това. Свят тотално деградирал умствено, но... на който както му харесва.

55

Анонимен

преди 3 години

Този свят е луд

54

Млад Гласоподавател

преди 3 години

Това да сравнявате Слави Трифонов с Николай Бареков ви е най-голямата грешка.Ако искате да постигнете нещо, трябва да смените плочата с Бареков, защото не върви.

53

СТРАХУВА ЛИ ВИ СЛАВИ

преди 3 години

ТИ СИ МНОГО ПЕЧЕНА, ЗНАЕШ ГИ ЕЗИЦИТЕ!

52

Аз съм и Ад и Рай

преди 3 години

Слави Тригонометров = не следващия, а първия.МАЧКАЙ СЛАВИ. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ЗАД ТЕБ!Аз съм и Ад и Рай!Господар съм и съм Роб!Начало съм и съм Край!Демон твой съм и твой съм Бог!САМО СЛАВИ ТРИФОНОВ! ИЗБИРАМ СИ ГО ИЧ МИ НЕ Е!

51

Истината 2020

преди 3 години

Всеки е пич, докато не се Пеевски и Борисов поинтересуват от дейността му.ХАХАХАХХАхахахахаахХАХХАХх4-5-6 бона заплати взимат момчетата, а дори не ходят на работа.БОКО ТИКВАТА и ШИШИ нямат повече от 3 работни дни в държавата - и това взети заедно.Нищо де - гласувайте си за тях. Ваша си работа

50

Ютуп-Гуруто

преди 3 години

До До 47Ама тва от дивана ли го направи, седнал или полегнал от леглото?Как точно постигна този нечуван успех? ... шопе? Пхахахаха батаф цъpвула... млъкни най-хубаво, момче... млъкни и не си отваряй устата никъде... писаници може, ама с мярка, че си бая кyх.

49

Анонимен

преди 3 години

Само да отбележа, че вторият най-успешен български канал в Ютюб след официалния на телевизия "Планета" се казва "Vegatoys детски играчки" с почти 1 милион абоната. Което казва много за родителите в България и по света.

48

ех

преди 3 години

голяма простотия за 29 м долара много са затъпели хората

47

До 47

преди 3 години

"Диван-разбирач" съм, защото следя статистиките на много канали и знам, че много от известните в момента хора в началото не са имали никакви гледания и са растели бавно, докато в даден момент са били забелязани от алгоритъма. Някои канали дори са си променяли цялостната концепция няколко пъти, преди да станат известни с нещо. Това е нормално.

46

Има Такъв Народ

преди 3 години

Няма човек, да е направил повече за българите през прехода от Слави Трифонов.

45

Наздраве Българи!

преди 3 години

Горо ле, отвори се,през тебе да преодя,клонете ти вдигни си -в небето да ме качат.Юнаци, дружино ле, кога орли видите,юнаци, дружино ле, за мн да ги питате!

44

Ютуп-Гуруто

преди 3 години

До Анонимен 45Тихо бе, диван-разбирач

43

Анонимен

преди 3 години

"опитай да направиш канал в тубата. Ще откриеш, че имаш 5 гледания и си ги направил сам. То е комбинация от чар, излъчване, тембър на гласа и т.н."С постоянство там може да се постигне успех, но бавно. Повечето хора успяват чак години след като започнат да качват за първи път. Много от средно големите канали в момента са от 2012 - 2016.

42

haha

преди 3 години

"Гениалните" инженери се светнаха, че парите са в децата.Тва, дето Уолт Дисни се е светнал преди 80 години.... то хубаво, ама даже не го видяха от Уолт Дисни, ами от китайците (ТикТок)Ей хора, положението е: "Спасявайте се по единично" Всичко започва да си ***

41

До 23

преди 3 години

Логан Пол в момента е някъде между 10-то и 20-то място. Първите 10 са бъкани с деца.

40

Анонимен

преди 3 години

PewDiePie има 4 пъти повече абонати, но печели по-малко, защото част от съдържанието му е демонетаризирано или старо. В момента печели към 300-400 хил. евро на месец.Канали като на детето са бутани от алгоритъма, защото нямат рисково съдържание (политическо, обидно и т.н.) и могат да се бъкат с реклами. Иначе е както го описа 39 - малко дете, превърнато в касичка, за да го гледат други изоставени деца. Хем безскрупулно използвано, хем разглезено до лудост с предмети, вече психично болно.

39

Мисля че

преди 3 години

Това са симптомите на кризата на нашето време.Целият свят вече е полудял с тая глобална шизофрения и масов дебилизъм. И това няма да свърши добре!

38

ТТ

преди 3 години

В БГ е пълно с нищоправещи. Ама няма кой да ги снима. И са обречени на немотия...

37

Handel

преди 3 години

Какво са това 12 милиарда гледания? Като се съберат десетките и стотиците милионо гледания на наште чалга звезди, ще се получат много повече.