6

Анонимен

преди 3 години

И да не лъжат че мерките били довели до резултат. След огромния бум октомври и ноември, когато пред лабораториите имаше по 300-400 метра опашки сега дойде време всички тия да оздравеят. Всички оздравели са като стена за вируса - не могат да се разболеят повече, не могат да го пренасят. Нещата по естествен начин се наредиха. След като всичко мине трябва да направим няколко важни неща:1. Тиквата и цялото му обкръжение в затвора2. Тотална реформа във здравната система3. Промяна статута държавните/общинските болници4. Частните болници да нямат право да използват 100% от капацитета на държа

5

курумпе

преди 3 години

Така са намерили...така смучат със пълна сила..Няма срам, няма мярка, няма съвест у тези...Всички са слуги на партиините лидери, а партиините лидери са слуги на ДС, че то иначе няма как..да са в политиката и елита, че даже и сред живите...Населението...колкото по - бедно, толкова по-глупаво..и обратното, ей това се искаше - постигнаха го, а сега вече е лесно...няма страшно.., най-много да се пукне от преяждане и краденйе....тука в Тулупария е така!

4

Анонимен

преди 3 години

Който живее от данъци е бирник.

3

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

ТЪРТЕИ...

2

Анонимен

преди 3 години

Ревахте и скачахте за демокрация 89-та сега броите милионите на 200 и косур хрантутника, повечето от които не са свършили работа и за 5 лева и се чудите кво става. Супер!

1

Койчо

преди 3 години

Кой каза че депутатите били слуги на народа.Видяхте ли сега за какво е борбата да станеш политик