78

businessman

преди 3 години

Върви бизнеса, искаш ли да те боцна?

77

biznezdama

преди 3 години

Върви ли бизнеса с ваксините ?

76

До Учен

преди 3 години

Суперкомпютър няма нито в техпарка нито до него! Има само една празна сграда и 2 асфалтирани улици от вчера! А да сравняваш APPLE с "учени" от БАН... нямам думи просто. Я разкажи и за робота за дезинфекция, дето на една прахосмукачка робот бяха вързали ултравиолетово фенерче, страааашно откритие, тотални ***...

75

Tba

преди 3 години

До БългаринаФинансовите пазари немат нищо лошо. Пак си препил снощи и още не те е пуснало

74

Оставка

преди 3 години

ПРОПАГАНДА.

73

Тоя

преди 3 години

Вирус е правил с.кс с Мангъра.

72

Анонимен

преди 3 години

До * 77Максимум 7-8 доверие по скалата на "ДремеМиЗнамСиАкъла"

71

*

преди 3 години

Наистина, замислете се какво е реалното Ви доверие в държавните органи, напр. министър-председателя Борисов, правителството на ГЕРБ и Сие, опозицията в лицето на БСП и новите кандидати за места в парламента, доверието Ви в Министерството на задравеопазването и Сие органи на изпълнителната власт, после доверието Ви във ЕК, СЗО, ЕНП, Урсула фон ден Лаен, Меркел, Макрон, и т.н. Вирусът е реален и страшен, спор няма, но Вие реално колко доверие имате в онези, които решават от Ваше име?

70

бай Лазо

преди 3 години

Изпил е парите Фратев и сега гледа ако може да излъже някой преди Коледа

69

Сър Пичук

преди 3 години

Д-р Фратев може да бъде видян из най-долнопробните бордеи на родината, пиян на дЪрво, фъфлещ, а напоследък и друcaн...Любител е на най-долнопробните чaлгии и магистралки...За инфо - ФБ, Гyгъл

68

Анонимен

преди 3 години

Тоя същия кръщава астероид на Азис преди години :))))))))))))Псляк

67

Чочо

преди 3 години

Животът стана като ежедневна руска рулетка и не се знае , ако днес отървеш кожата , утре дали ще се разминем с ковид гада . Нострадамус в стихове е кодирал предсказания за 2021 г, Пандемията ще бъде ограничена от мощен щит разработен в далечния изток ,като паралелно с това учени от стария континент ще разработят ваксина, която ще ограничи бързо разпространяващо се заболяване . Най-важна е вярата , но не вярата в мангъровщината . Бъдете здрави и весели празници .

66

Наблюдател -end-

преди 3 години

Защо ваксините се рекламират като безплатни за хората? Нима държавите не ги закупуват, както и застрахователите не ги покриват, за сметка на нашите данъци и здравно-осигурителни вноски.Защо крупни държавни инвестиции във ваксини не са подложени на обществен дебат и гласуване в парламентите, а са одобрени под диктата на лобирани бюрокрации като Европейската комисия?Защо хората се третират като животни? Това е за наше добро, нали? Дали обаче е наистина така, предвид рейтингите на доверие?

65

Нищоправещ

преди 3 години

Вирусът е яката работа, мачка здраво поне месец, ако останеш, останеш. Да номинират за нобелова награда великите му създатели.

64

Дааа

преди 3 години

Пълно е със снимки на господина в ютюб. Ами......пияница.

63

Анонимен

преди 3 години

3-и пъти ура за ***, за половин година не само че стана молекулярен биолог, но вече разконспирира де що имаше коспирация по света! РЕСПЕКТ, ПОКЛОН!!!

62

Наблюдател +3

преди 3 години

Разбира се, това че вирусът съществува и е смъртоносен, не трябва да се подлага под съмнение. Иначе такъв глобален и напълно легален квази-наркокартел едва ли би просъществувал финансово. От друга страна, вирусът има ролята и на мулти-целеви инструмент за хибридна война, защото, освен че убива не само тези които са заразени, но и онези което се нуждаят от медицинска помощ по други направления, вирусът успешно създава хаос и несигурност, отклонява вниманието като перфектен камуфлаж.

61

Наблюдател +2

преди 3 години

В общи линии, бизнес екосистемата, базирана на вируса COVID19+, изглежда е проектирана като автономна. На първичните пазари, новите емисии ваксини се изкупуват на държавно ниво, промотират се от медиите и организации като СЗО. Хората (гражданите) участват на вторични пазари, където им се предлагат различни класове дози и различни генерации ваксини, разработени за съответните модификации на вируса. Началната емисия на тези био-инструменти се предлага на пазарни цени от 2 до 20 евро.

60

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че ще е направено така, че дори да си го карал да не те предпазва от повторно заразяване, то как се продават милиони ваксини и стават задължителни. Ако беше работата да си го изкарал и после да не се притесняваш, защото вече си го преминал и имаш антитела щеше да е супер, но нали трябва да ни е по-гадно.

59

Наблюдател +1

преди 3 години

Разбира се, бизнес моделът на ваксинацията ще бъде рентабилен, ако хората по света бъдат задължени да се ваксинират с нови модификации на ваксините на всеки 3-4 месеца. Ваксините, които се разпространяват в Европа, по информацията, която изтече в Белгия, имат добра ценова диференциация, от 2 евро до 20 евро. Това означава, че абсолютно всеки, и беден, и богат, ще може да си позволи да си купи 1 доза, когато е нужно, за да направи мулти-милиардната мулти-циклична инвестиция рентабилна.